pelipo Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam. Zassalem sobie ostatnio Norton Ghost 9 (bootable). Zrobilem obraz partycji c. Teraz zeby uruchomic taki obraz przy nie dzialajacym systemie w/g manuala trzeba zbotowac z plyty nortona. Wypalilwm sobie taka plytke ale zbotowac sie nie chce. (ustawilem w biosie jak trzeba) Dlaczego ? Jest jakies rozwiazanie ? 2 pytanie. Czy ktos urzywal tego NG z dyskami SATA ? Dziala czy sa jkies problemy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ark Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam, używam Norton Ghost 10 z dyskiem SATA. Z bootowaniem płyty nie mam problemów...pod warunkiem, że w trakcie ładowania programu załaduję sterowniki SATA (F6 - podobnie jak przy instalacji Windows). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam! A ja mam inny problem z Norton Ghost 9. Mam zrobionego backupa na hdd na drugiej partycji, ponieważ tylko systemowej robie kopię zapasową i jest cacy. Ale po którejś z rzędu operacji przywracania systemu pojawia mi się komunikat (w posumowaniu końcowym), że pojawił się błąd podczas operacji przywracania systemu. Na początku zignorowałem to ale później system padał. Jak można ten problem rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...