P3ch Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Siemka Posiadam procka P4 2.4Ghz FSB 800 HT na ile moge podnieść mu Mhz tak zeby pamięci nie uszkodzić z góry przyznaję sie ze jestem laik w tej dziedzinie. Pamięci to Geil 2x512 Dual 400Mhz z góry dziekuje za podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 No dobra a na jakim rdzeniu masz tego Pentaka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 zeby zajechac pamieci to trzeba naprawde byc specem ;) podnos co 3-4mhz i patrz dopoki komp nie stanie sie niestabilny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 No dobra a na jakim rdzeniu masz tego Pentaka??2.4 HT i fsb 800 to tylko Norti pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 tak to Norti jeszcze tak zapytam całkiem inaczej zamienilem go za celerona 2.66 warto było ? i miedzy innymi miał moze ktos takiego procka ile mu poszedl i jak to zrobił jak by mogl podeslac jakies wskazoweczkiz gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 nie opłacało sie !!!!!!! jaki to jest celeron D czy zwykły nortwod blokujesz PCI/AGP na 33/66 i dajesz np. co 10 fsb jak sie robi niestabilny to dokładasz napiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zamienić pentaka z HT na celka d :blink: Ktoś Cię nieźle zrobił w ... A o celkach i ich kręceniu jest cały temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jeśli to celeron D to też ci sie nie opłacało odkreć to !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 kurcze czytajcie dokładnie "zamieniłem za" a nie "zamieniłem na" :mur: Opłacało sie.Sam mam Celerynę 2,66 i do testów teraz 2,4/800/HT ps.temat jest tu:http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=136901 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ano fakt, źle odczytałem - cofam co napisałem. Zmiana opłacalna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ale żeście mnie przestraszyli w paru postach no ale ok mam tego P4 ale nie wiem jak sie za niego zabrac .. nie chce przypadkiem ubić pamieci od czego najpierw mam zacząć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 dustone dzieki sliczne nie zauwazylem za pierwszym razem linka juz cos tam kombinuje mam jeszczej jedno takie pytanko w zwiazku z tym P4, jaki jest bezpieczny volatarz do tego procesora ale naprawde bezpieczny bo nie mam gwarancji na tego P4 i dlatego nie chcial bym sobie go zaraz ubić mam sprzet jak w podpisie a temperaturki umieszcze zaraz zebys mial mniej wiecej orienracje co bym mogł a co nie z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...