wilk100 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 http://www.frozencpu.com/images/products/l...list/scr-04.jpg Takie srubki mozna samemu zrobic wystrczy zwyczajny wkret od od obudowy i nakretka od wentyla od roweru ale musi byc plastikowa. Ja tak mam i jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Chwalisz się?? Po co ten topik?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Chwalisz się?? Po co ten topik?? a tak a czemu nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Chwalisz się?? Po co ten topik?? a tak a czemu nie Bo to forum temu nie służy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 hej pisze dlatego ze ktos kiedys sie juz pytal o to wiec moze przypadkiem natrafi na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Chwalisz się?? Po co ten topik?? A na jakiej podstawie sądzisz że kolega się chwali? Czytając pierwszego posta pomyślałem sobie że kolega chce nam pomóc, mówiąc jak zrobić takie fajne śrubki, a nie się pochwalić. To moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Chwalisz się?? Po co ten topik?? A na jakiej podstawie sądzisz że kolega się chwali? Czytając pierwszego posta pomyślałem sobie że kolega chce nam pomóc, mówiąc jak zrobić takie fajne śrubki, a nie się pochwalić. To moje zdanie. Nawet jeśli się nie chwali to IMHO jest to zaśmiecanie forum. Jakby się ktoś pytał...ok, ale nowy topik?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 mateusz, troche wqrwiajacy sie zrobile ostatnio przeginasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 mateusz, troche wqrwiajacy sie zrobile ostatnio przeginasz. Może, to przez te święta ;P. Niedługo wrócę do "normy"- obiecuję :). Sorry Wilk100. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 mam nadzieje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 srubki jak srubki ale telewizor!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...