cinek204 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) zmieniam okno w obudowie i mam dylemat :) zbytnio uszczelka nie pasuje akórat w tej sytuacji bo są za gróbe :/ pytam sie was mocować silikonem bez uszczelki albo jeszcze myślałem o wężu termokurczliwym :) co byście mi doradzali prosze o odp. Edytowane 21 Stycznia 2006 przez cinek204 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 zmieniam okno w obudowie i mam dylemat :) zbytnio uszczelka nie pasuje akórat w tej sytuacji bo są za gróbe :/ pytam sie was mocować silikonem bez uszczelki albo jeszcze myślałem o wężu termokurczliwym :) co byście mi doradzali prosze o odp.Ja bym przede wszystkim radzil stosowac poprawna ortografie i gramatyke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 zależy z czego masz tą obudowę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ja na ten przyklad mam wystajace na zewnatrz sruby :) (link w sigu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 mozesz sie przylozyc i wyszlifowac dokladnie okno, napackac sylikonu albo tego czegosc z hot guna i przyleic - trzymac bedzie napewno i ladnie bedzie wygladac bo uszczelka mimo wszystko troche razi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...