cinek204 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam dziś na forum elektroda znalazłem temat że jakiś koleś podłączył diody pod port lpt i za pomocą jakiś sterowników podczas grania muzyki swiecą w rytm. Niestety nie ma tam schematu ani nic :/ poradzcie jak coś takiego zrobić ??? Bo mnie to nawet zaciekawiło ale niemam pojecia jak ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 nic nie powiem, ino zgrzytne mymi trzema zebami: http://www.elektroda.net/dla_kompa/discolitez.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Na forum było nawet o tym kilka tematów <_< Poszukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Cinek: z tym poziomem trudności można się spokojnie skupić w stu procentach na estetycznym wykonaniu ;P Kiedyś sobie przerobiłem taki przybornik biurowy, może Cię to jakoś zainspiruje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...