Caleb Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Siema, interesuje mnie wszystko na temat tej płytki bo w necie za cholere nie moge znaleźć testów :| Może to kasztan, ale po DFI sie bym tego niespodziewał :? Jakby jakis formułowicz posiadał to cudo to prosze o jakies info bo chciałby ja nabyć bo to chyba jedyna "konkretna płyta" na Via K8T800pro oprócz ABITA KV8Pro....(btw-wyglada obleśnie :)) http://sklep.benchmark.pl/pelny_20288.html - oto ona...cena w sam raz za taka płytke Edytowane 21 Stycznia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ma tylko dwa gniazda pamieci. Wdodatku to jest s.754 Poleciłbym Ascorcka DUALA :) na s.939 :) kosztuje tyle samo, ma możliwości o/c jak DFI. To chyba obecnie najlepsza płyta za 250zl a możliwościami i stabilnoscia pzewyzsza nie ktore drozsze produkty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Hmmm, mam juz zaplanowane s754 bo do 1gb G.Skill i 6800 (16p6v) na Agp jest w sam raz :) - nie chce sie bawic właśnie w żadne hybrydy i interesyje mnie płyta na K8T800... gdyby nie ago to bym oczywiście 939 atakowal. Ale w sumie na dobrym procku (2,7 realnego z oc) to przeskocze epokoe 939 i przesiade sie za połtora roku na zupelnie inna platformę :) szkoda mi kasy w 939 bo jak cos to bym brał SLI i Venica + zmiana na PCIe....ble :rolleyes: A co do gniazd pamieci to chyba jest tak że mozna obsadzic tylko dwa moduły PC3200 (nawet jakbys miał 4 sloty :)) więc looz - 2GB dobrego ramu wystarczy aż nadto na rok... Edytowane 21 Stycznia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ale w asrocku nie odczujesz żadnego spadkuwydajności agp/pci-x spowodu tego ze to hybryda :) ale masz troszke racji w tym co mówisz :) za połtora roku zaatakujesz am2 i bedzie luźno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) No w kazdym razie dzięki, poczekam troche może ktos jest na tyle obcykany ze posiada info o tej płycie bo na K8T800Pro to narazie dwie płyty wyczaiłem ABITA i to DFi.....no i mysle...:)...Zawsze jest tak że jak na forum pojawia sie zapytanie o sprzęt troche niszowy lub mało znany to nikt ci nie odpowie bo wszyscy by polecili najlepiej DFI LAnParty 4 SLI-DR i Venica selekta :) A kto wie może skorzystam w przypływie checi z twojej propozycji :] Edytowane 21 Stycznia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 asus a8v deluxe k8t800pro soc. 939 GIGABYTE GA-K8V Ultra-939 - K8T800Pro [http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=4341&katid=59&grupa=227] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 asus a8v deluxe k8t800pro soc. 939 GIGABYTE GA-K8V Ultra-939 - K8T800Pro [http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=4341&katid=59&grupa=227] No to tez jest rozwiązanie ale w takim wypadku musiałbym wziaśc sempa a chciałem 3,0 Venecje :rolleyes: i w sumie to zadna roznica bo u mnie zapora jest grafa, wiec czy wezme s754 i Venceje s754 czy Asusa +sempa na939 to juz nie ma wielkeij róznicy bo zalezy mi generalnie na agp a zs754 wychodzi to fiansowo elegancko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Bierz tak jak mówił DirtZ asrocka, bardzo dobra płyta, hybryda to raczej nie jest bo ma PEŁNE agp i pci-e, a nie jakieś wynalazki... Albo bierz NF3 na socket 939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...