Skocz do zawartości
Caleb

Dfi K8t800pro-alf

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, interesuje mnie wszystko na temat tej płytki bo w necie za cholere nie moge znaleźć testów :| Może to kasztan, ale po DFI sie bym tego niespodziewał :? Jakby jakis formułowicz posiadał to cudo to prosze o jakies info bo chciałby ja nabyć bo to chyba jedyna "konkretna płyta" na Via K8T800pro oprócz ABITA KV8Pro....(btw-wyglada obleśnie :))

http://sklep.benchmark.pl/pelny_20288.html - oto ona...cena w sam raz za taka płytke

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma tylko dwa gniazda pamieci. Wdodatku to jest s.754

Poleciłbym Ascorcka DUALA :) na s.939 :) kosztuje tyle samo, ma możliwości o/c jak DFI. To chyba obecnie najlepsza płyta za 250zl a możliwościami i stabilnoscia pzewyzsza nie ktore drozsze produkty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, mam juz zaplanowane s754 bo do 1gb G.Skill i 6800 (16p6v) na Agp jest w sam raz :) - nie chce sie bawic właśnie w żadne hybrydy i interesyje mnie płyta na K8T800... gdyby nie ago to bym oczywiście 939 atakowal. Ale w sumie na dobrym procku (2,7 realnego z oc) to przeskocze epokoe 939 i przesiade sie za połtora roku na zupelnie inna platformę :) szkoda mi kasy w 939 bo jak cos to bym brał SLI i Venica + zmiana na PCIe....ble :rolleyes:

A co do gniazd pamieci to chyba jest tak że mozna obsadzic tylko dwa moduły PC3200 (nawet jakbys miał 4 sloty :)) więc looz - 2GB dobrego ramu wystarczy aż nadto na rok...

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w kazdym razie dzięki, poczekam troche może ktos jest na tyle obcykany ze posiada info o tej płycie bo na K8T800Pro to narazie dwie płyty wyczaiłem ABITA i to DFi.....no i mysle...:)...Zawsze jest tak że jak na forum pojawia sie zapytanie o sprzęt troche niszowy lub mało znany to nikt ci nie odpowie bo wszyscy by polecili najlepiej DFI LAnParty 4 SLI-DR i Venica selekta :)

A kto wie może skorzystam w przypływie checi z twojej propozycji :]

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

asus a8v deluxe k8t800pro soc. 939

GIGABYTE GA-K8V Ultra-939 - K8T800Pro [http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=4341&katid=59&grupa=227]

No to tez jest rozwiązanie ale w takim wypadku musiałbym wziaśc sempa a chciałem 3,0 Venecje :rolleyes: i w sumie to zadna roznica bo u mnie zapora jest grafa, wiec czy wezme s754 i Venceje s754 czy Asusa +sempa na939 to juz nie ma wielkeij róznicy bo zalezy mi generalnie na agp a zs754 wychodzi to fiansowo elegancko....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Bierz tak jak mówił DirtZ asrocka, bardzo dobra płyta, hybryda to raczej nie jest bo ma PEŁNE agp i pci-e, a nie jakieś wynalazki... Albo bierz NF3 na socket 939.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi