Slipkot Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Co sądzicie o tych pamięciach? (Podobno krążą o nich różne opinie:) Zastanawiam się nad ich zakupem moge je mieć po 210zetków za 256Mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Masz jakiegoś linka?? Szukać mi się nie chce ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Spectek - taka półfirmówka - super osiągów to się raczej możesz nie spodziewać ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Masz jakiegoś linka?? Szukać mi się nie chce ;P. No więc na Katowickiej giełdzie jest promocja tych pamięci Słyszałem że mają problemy z płytami Pod P4 które nie mają dodatkowego zasilania ( ECS, Shuttle) Czy to prawda :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 akurat mialem te pamieci jakis czas temu, i ci powiem nie sprawialy zadnych problemow. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 syff mam je teraz w P4 2,4 hmm sa zajebiscie kiepskie i mam serie z usa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Wielkie dzięki !!! i tak je kupie a to dlatego ze zamienie się nimi z kumplem za Elixirki :twisted: wiadomo Elixirków za taką taniochę nie kupie 8) no włanie a co sądzicie o Elixirkach sprawiały wam jakie problemy?? Jeszcze raz wielkie dzięki Pozdrawiam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Elixir jest niezly doz lepszy od specteka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 syff mam je teraz w P4 2,4 hmm sa zajebiscie kiepskie i mam serie z usa !Mam tez te pamięci pod p4 2,4 bo kingstony cos swirowaly .Na tych pamieciach spoko proc mi sie kreci bez zwisow do 3,08 a na kingstonach nawet na 2,8 nie chial wstac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a jak sprawdzic ile ns maja pamieci bo mi speed fan podaje 7.8 ns ale to by wychodził ze to maja 2x128 mhz a ja kupiłem przeciez 2x133 to by musiały miec 7.5 ns znacie jakis program do zmiezenia tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Mialem Elixiry 2100 i zamienilem je bo nawet na 266 nie chcialy chodzic przy najnizszych timingach i teraz zamienilem na specteki... sa o klase lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...