wladek50 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Mam w spadku starą płytę i proc. Jak w temacie. Na ich bazie chcę złożyć komputer. Głównie służyć ma jako pierwszy komputer dla osoby starszej i dla dziecka w wieku 4 lata, czyli, że gry tak, ale nie wymagające super szybkości i wydajności, internet, czasami jakiś film i office w podstawowym zakresie. Jaką grafikę dokupić myślę o R. 9500 lub GF 5550 tylko który model i producent. A może ktoś zaproponuje pełny zestaw podzespołów. Dziękuje za sugestie. I bardzo proszę nie śmiejcie się ze mnie. Z poważaniem W50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Radeon 9500 dobry wybór :D Seria GF FX to syf trzymaj sie od tego jak najdalej! A jaki zasilacz bedzie wchodzil w sklad tego kompa? Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek50 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 No i problem. Kupiłem 9550 i nie wchodzi w gniazdo albo podpiłuję bakelit i stracę zwarancję, albo wymiana płyty, i to jest pewniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...