kain Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Problem mam dość poważny jak dla mnie, ale zanim go opiszę mam dla Was zagadkę. Co jest nie tak w tym screenie (nie jest to montaż) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Coś mi się ten skrin nie ładuje :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Problem mam dość poważny jak dla mnie, ale zanim go opiszę mam dla Was zagadkę. Co jest nie tak w tym screenie (nie jest to montaż) masz strasznie niskie wolne zasoby pamieci kolo 10 mega chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 No i właśnie to jest bardzo dziwne, użytej pamięci 114 MB, wolnej pamięci 10 MB, a gdzie sie podziało pozostałe 138 MB?????? Komp mi porządnie muli, reset nie pomaga, wszystkie możliwe procesy powyłączałem i sukces jak cholera, 20 mb ramu wolne :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nikt mi nic nie poradzi? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...