Zacol Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Mam dość starego kompa i chcę do nieog podpiąc nowy zestaw Creative 7.1 i kartę Sound Blaster 7.1. Moje pytanie brzmi anstępująco czy mó komp udźwignie to?? Czy nic się nie spali etc?? Mam Intel Celeron 800 mHz, 384 MB SDRAMu. Nie chce sobie zniszczyć kompa. Licze na szybką odp. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resort Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Za malo informacji podales. jaka plyta glowna ? jaki chipset ? i ktory model Sound Blastera ? Proponuje poszukac w instrukcji obslugi konkretnego modelu jakie ma wymagania sprzetowe http://pl.europe.creative.com/welcome.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wg. mnie nic sie komputerowi nie stanie, nie ma czemu mu sie coś stać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udźwignie to bez problemu. Nic nie uszkodzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacol Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Tak wybaczcie za ten brak danych. Mój bląd i już go naprawiam. Oto wszystkie dane: - Płyt główna: 6VIA4 - Procesor: Intel Celeron 800 mHz - Pamięć: SDRAM 384 - Karta graficzna: TNT2 M64 - Karta muzyczna: zintegrowana -Chipset: nie mam pojęcia :P Chcę zakupić zestaw głośników Creative Inspire T7900 i karte muzyczną ale nie wiem jaka jest mi do tych głośników potrzebna. Teraz kiedy macie już pełną dokumentację wypowiedzcie się proszę jeszcze raz czy nic sie nie spali (nie popsuje) gdy podłącze to pod mojego blaszaka i jaką kartę potrzebuję?? Z góry dzięki Pozdr Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Kupuj nic sie nie stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...