Skocz do zawartości
cichy86

Problem Z Geforce 6100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam ww płyte juz jakies 2 mniesiace wszytko bylo ok do chwili gdy przeinstalowałem system. (nie robiłem tego na tej plycie 1 raz) Po zainstalowaniu nowego windowsa chce odpalic filma a tu wał jakies zilone krzaczki niby cos tam w tle widac ale niewiele, okno z filmem pokryte zieelonym koorem( głos slychac). Podobnie jest w grach np: quake 3 widac rozmazane menu i nic wiecej nie da sie zrobic niby slychac ze gra chodzi jak sie zmienia menu ale nic pozatym. Zmienialem juz sterowniki restartowałem bios plyty dalej to samo. Wszytsko jest w pozadku i obraz jest ok tylko po wyinstalowaniu wszytskich sterownikow a pozostawieniu tylko tych z windowsa. Prosze o jakas wskazówke co z tym fantem zrobic. Posiadam sempron 2600+ 64bit 512 DDr 400 kingston hhd 200gb WD. Zamieszczałem juz ten problem w temacie dotyczacej samej plyty głównej niestety nikt mi nic nie odpisał:( Mam nadzieje ze tutaj ktos cos zaradzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mam wszytsko zainstalowane najnowsze sterowniki do plyty i karty graf! Na windowsowskich sterownikach obraz jest OK Dziwne jest tez to że pisze iz karta przydziela 256mb pamnieci dla siebie a mam w biose ustawione zeby brała 64. O ile wiem to sama karta powinna brac chyba nie wiecej niz 128?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi