cichy86 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam posiadam ww płyte juz jakies 2 mniesiace wszytko bylo ok do chwili gdy przeinstalowałem system. (nie robiłem tego na tej plycie 1 raz) Po zainstalowaniu nowego windowsa chce odpalic filma a tu wał jakies zilone krzaczki niby cos tam w tle widac ale niewiele, okno z filmem pokryte zieelonym koorem( głos slychac). Podobnie jest w grach np: quake 3 widac rozmazane menu i nic wiecej nie da sie zrobic niby slychac ze gra chodzi jak sie zmienia menu ale nic pozatym. Zmienialem juz sterowniki restartowałem bios plyty dalej to samo. Wszytsko jest w pozadku i obraz jest ok tylko po wyinstalowaniu wszytskich sterownikow a pozostawieniu tylko tych z windowsa. Prosze o jakas wskazówke co z tym fantem zrobic. Posiadam sempron 2600+ 64bit 512 DDr 400 kingston hhd 200gb WD. Zamieszczałem juz ten problem w temacie dotyczacej samej plyty głównej niestety nikt mi nic nie odpisał:( Mam nadzieje ze tutaj ktos cos zaradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Masz kodeki zainstalowane??? Najnowszy DirectX??? Najnowsze sterowniki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy86 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Tak mam wszytsko zainstalowane najnowsze sterowniki do plyty i karty graf! Na windowsowskich sterownikach obraz jest OK Dziwne jest tez to że pisze iz karta przydziela 256mb pamnieci dla siebie a mam w biose ustawione zeby brała 64. O ile wiem to sama karta powinna brac chyba nie wiecej niz 128? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...