st_szer Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam Znajomi mają problem z dyskietką nie działa on ani no ich kompie i również na innym, pojawiaja sie komunikaty: --------------------------- Mój komputer --------------------------- A:\ nie jest dostępny. Na dyskietce nie znaleziono znacznika adresu identyfikatora. --------------------------- OK --------------------------- oraz --------------------------- Mój komputer --------------------------- A:\ nie jest dostępny. Kontroler stacji dysków zgłosił błąd, który nie został rozpoznany przez sterownik stacji dysków. --------------------------- OK --------------------------- Stajca dyskietek jest widoczna po podłączeniu, ale mnie zastanawiają zworki na stacji: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Koszt stacji dyskietek to 20zł. Czy warto dla takich pieniędzy zawracać sobie 4 litery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...