4liant_weteran Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam . Przejde odrazu o sprawy . Mam asusa a7n8x-e semprona 2400@3000 i 1024 ramu . Problem polega na tym że pokazuje mi w biosie Resluating frequency (ten do ramu) 200mhz . Czy to tak powinno byc .Pamieci to 256 veritech czy verlitech :D:D:D , 256 kingston i 512 kingston wszystkie maja 400 mhz czy czego tam . Zasilacz to megabajt 350 W cos tam cos tam . Wczesniej mialem Modecoma feel 280 W ale niestety padl . Aha nie wiem jakim cudem ale verli tech i kingstom (2x256) działaja w trybie dual . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 400 DDR [tryb efektywny] w rzeczywistości mają 200 MHz... czyli wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Aha dzieki myslałem że juz o połowe efektywniej działaja :) a co z tym dualem 2 róznych marek pamięci verlitech i kingstom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 jeśli kości są różnych pojemności to nie odpalą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Nic nadzwyczjnego :D sempron 2400@3000 ASUS A7N8X-E DELUXE r9600 pro advantage - 460 / 540 mhz samsung 80gb 2x256 1x512 (niewiem , kingstom , kingstom) MoDeCoM feel coś tam kingstonN, nie M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 aha czyli jak pisze w tym okienku "powitalnym" dual chanel mode to nic nie znaczy poprostu ze sa kosci wlaozone w te miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 aha czyli jak pisze w tym okienku "powitalnym" dual chanel mode to nic nie znaczy poprostu ze sa kosci wlaozone w te miejsce sciagnij cpu-z i zobacz czy masz duala, jak masz przy roznych pojemnosciach i roznych markach kosci to fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 http://img506.imageshack.us/my.php?image=ajednak8qb.png link ze screenem z tego programu cpu-z memory dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 http://img506.imageshack.us/my.php?image=ajednak8qb.png link ze screenem z tego programu cpu-z memory dual 3 kosci roznych pojemnosci i producentow i dual? hmmm.... zadko spotykane, zapusc golda im. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 co to znaczy gols tak jak w temacie jestem laikiem w dziedzinie ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 co to znaczy gols tak jak w temacie jestem laikiem w dziedzinie ramu goldmemory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 hehe czyli co dokładnie jgold ja tma nic nie moge zmienaic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 hehe czyli co dokładnie jgold ja tma nic nie moge zmienaic nie rozumiem..... zapusc goldmemory poprostu, quick test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...