Dr@GuN Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) no tak Sie składa że niedawno kupił sobie brat irde do k300i , i ja chciałem coś sprawdzić na mojej noki 3200 , tylko muszę na ślepo uaktywnić irde , a nie pamiętam jak to Sie robiło , jak by ktoś mógł mnie na ślepo naprowadzić co mam klikać dokładnie powiedział :P był bym bardzo wdzięczny.... :oops: Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 :idea: Zmień nazwę tematu na bardziej przystępną. I wyjaśnij o co Ci konkretnie chodzi... :arrow: IRDA, pod USB, czy do płyty głównej :arrow: IRDA nie wykrywa koma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) wiem że telefon ma irde , ja do kompa mam też irde , tylko podejrzewam że trzeba najpierw uaktywnić ją na telefonie , bo on sam nie włączy jej , teraz Sie on ładuje akurat , ale później będę próbował podczepić przez irde do kompa , chcę coś z niej odzyskać....i tyle... co do nazwy tematu , szukam kogoś kto ma ten fon i by mi powiedział co klikać aby zrobić to na ślepo , mam poprostu ekran rozwalony w nim i nie mogę sprzedać bo mam na nim ważne rzeczy..... Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 :idea: Kup słownik ortograficzny, albo wrzuć swoje posty do Word'a. :idea: Zmień nazwę tematu - (Edytuj pierwszy post i zmień nazwę i podtytuł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 niech ci będzie , spróbuję popoprawiać trochę błędów , ale Worda nie mam więc będzie ciężko ... co do nazwy to nie wiem co wpisać , poprostu szukam kogoś kto ma ten fon i tyle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 :idea: może po prostu nazwij temat tak: :arrow: Nokia 3200 // Problem z IRDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) dobra zmienię , niech ci będzie , tylko niech ktoś mi da odpowiedz..... dobra nie aktualne już , for close :D Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...