konnik_tl Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam!! mam następujący problemik - mam kolegi kompa i za cholere nie moge zmienić taktowania ramu - domyślnie chodzi on na 133(odczyt z biosu i cpu-z) a gdy usiłuje w biosie wymusić na 200 to nie chce komp wstać bo zmienia taktowanie procka ze 100 na 150. czy orientuje się ktoś może jak wymusić 200MHz dla ramu i nie zmieniać taktowania proca?? pyta jak w opisie tematu. pamiątki obie pc 3200 400MHz txh za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ehh NA Asrocku podobnie miałem, spróbuj ustawić DDR333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 cokolwiek ustawie prócz auto to kompo nie wstaje bo się podnisi taktowanie proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 no coz -> w takim razie poszukaj dzielnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...