Snapi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 a wiec chodzi o to aby jakis program odtwarzal z uszkodzonych rarów zipów itd .... bo np mam filmik ktory przy końcu rozpakowywania z rara krzyczy o jakims tam błędzie .... z tego co wiem VLC pozera nawet uszkodzone filmiki .... wiec potrzebny mi bedzie jakis albo program do odtwarzania ... albo jakis programik do rozpakowania nawet czesciowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) a wiec chodzi o to aby jakis program odtwarzal z uszkodzonych rarów zipów itd .... bo np mam filmik ktory przy końcu rozpakowywania z rara krzyczy o jakims tam błędzie .... z tego co wiem VLC pozera nawet uszkodzone filmiki .... wiec potrzebny mi bedzie jakis albo program do odtwarzania ... albo jakis programik do rozpakowania nawet czesciowegokażdy odtwarzacz poradzi sobie z uszkodzonym plikiem .AVI jeżeli ma on cały nagłówek, ale ty masz problem z uszkodzonym archiwum a nie plikiem filmu, WinRar ma funkcje naprawy uszkodzonych archiwów, ktora czasem działa Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...