Marek322 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zrobiłem sobie wiatrak na śledziu pci bo ten od karty był strasznie głośny!!! Czy coś jeszcze dorobic ??? Żeby to estetycznie wyglądalo ?? Proszę o opinie !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 źle to nie wygląda,ale mogłeś użyć np. wiatraczka podświetlanego (czerwony by fajnie wyglądał) albo przeźroczystego i zamocować go zamiast na tej blaszce na kawałku plexi. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 IMO wymień tego boxa na jakiegoś Silencera może, będzie ciszej i lepiej wyglądać, później zrób przewiew w kompie, jak dasz regulator to będzie i cisza, a jeśli to Ci nie będzie wystarczać możesz wygłuszyć obudowe matami ;) Zależy Ci tylko na estetyce? nie wiem czy ten wentyl nie jest za blisko tego na karcie, zrób lepsze foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 sorki za fotki ale robie je kamerką internetową :/ prak aparatu cyfrowego :( . A co do estetyki to wmiare żeby mi to ładnie wyglądało :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 chyba brak a nie prak ;) no to użyj Silencera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 silencer ?? a gzie taki znaleść ?? na allegro nie ma :( . Czerwony. Sorki za bląd ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ej no bez przesady chcesz aby ci ktoś podał gotowe :mur: Bez przesady :mur: Sprawdzałeś chociarz na allegro, bo mi się wydaje że nie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 acha mi jest potrzebny wentylator 40x40 bo 80x80 się nie zmieści bo właśnie chciałem spróbować na próbe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wiesz co piotrc00 nie obraz sie, ale jak dla mnie to ty nie masz bladego pojecia co robisz i o czym piszesz. Proponuje poczytac sobie w necie, a dopiero pozniej z powaznym problemem udac sie po pomoc tutaj. I co to oznacza sprobowac na probe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 tzn. że wiatrak zawadza mi o karte dzwiękową i k. graficzną. Dlatego potrzebni mi mały 40x40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/search.php?string=Si...ion=1&country=1 i po googlach poszukaj, naprawde to chwila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Niektórzy to naprawdę potrafią doprowadzić do zwątpienia w człowieka... A pisał że na allegro nie ma :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 nie widze nigdzie wiatraka 40x40 z czerwonym podświetleniem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 silencer ?? a gzie taki znaleść ?? na allegro nie ma :( . Czerwony. Sorki za bląd ;( Widzisz jakiś problem? Kupujesz to i zmieniasz diody na czerwone :P Proste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 witam z rana !!! a taki wiatrak by był dobry ?? zależy mi na tym by był cichy :D http://allegro.pl/show_item.php?item=81088139 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 40x40 to to nie jest <_< W poniedziałek najprawdopodobniej będe go miał i zobaczymy jak tam jest z jego ciszą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 to nic wyrzuce k. dzwiękową i mi wejdzie wiatraczek :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 to nic wyrzuce k. dzwiękową i mi wejdzie wiatraczek :D:D:Da nie możesz dać ją w ostatni slot PCI? na samym dole nie ma bata żeby ci przeszkadzała!( sam tak mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ok właśnie taki zamiar miałem zrobić !!! Dzięki :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) chłopie ale Ty zamieszanie robisz... To co inni zamieszają w jednym topicu to Ty zamieszczasz w 10... no i ciągle mam to wrażenie.. "zobaczcie co zrobiłem.. fajnie no nie?" gdybyś chociaż zdjęcia umiał robić... nie tłumacz że webcamem.. bo ja robiłem webcamem jak nei miałęm cyfraka i wszystko było widać... ktoś niedawno pisał że taki wiatrak ma mniejszą wydajność niż wiatrajk na grafie bezpośrednio.. wiec imho zużyłeś jedynie miejsce w obudowie... Edytowane 23 Stycznia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 witam właśnie dostałem dzisiaj wentylator revoltec z czerwonym podświetleniem : Extra to wygląda: Do tego jest bardzo cichutki, chodź ma lożyska ślizgowe. Oto fotka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 To jest czerwony :blink: A pozatym łozyska ślizkowe są zawsze cichsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 no i co to ma do tematu ze dostales taki ? to moze zamontuj i zrob fotke jakas lepszejsza i wtedy pochwal sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Do tego jest bardzo cichutki, chodź ma lożyska ślizgowe.gdzie mam iść ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 idz gdzie cię oczy poniosą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 yyy. a ja ostatno dostałęm czapkę od kobiety i kwiatka w doniczce... niestety nie pokaże bo pozyczyłem aparat... :) Ale jak ktoś by chciał zobaczyć to podeślę później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 tralala a ja tez mam taki wiatrak pod grafa, zrobilem sobie ze starego sledzia od portow USB, dwoch pretow zbrojeniowych i 125 tysiecy nakretek m12 i turbiny Garett 2.... Ale nie mam cyfraka wiec sie nie pochwale... :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 turbiny Garett 2 btw to garrett ;F Carl0s a jak z glosnoscia ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 kanathea racja, zjadlo mi sie literke... Z glosnoscia kiepsko, ale za to jak wyglada... :P a na powaznie mowiac: Piotr00 opanuj sie, doprowadz projekt do konca i wtedy sie pochwal, wykaz troszke inwencji, poczytaj forum, dowiesz sie kilku ciekawych rzeczy...Jednym slowem troszke samodzielnosci nie zaszkodzilo jeszcze nikomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...