sinus Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Mam zamiar sobie sprawic Epoxa 8rda+, bo skusiła mnie mozliewość pracy ramu w trybie dual ddr, ale nie jestem pewien co do wydajnosci tego ustrojstwa, możeby ktos zapodł linka do strony z jakimś testem tego mobo. A moze kos by zaproponował jakaś inna karte do konkretnego podkrecania. Bedzie WC :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1759 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 http://www.hexus.net/review.php?review=465 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Dobra... Rozmyśliłem sie. Nie zapłace 150 PLN więcej za maksymalnie tak małą różnice w wydajności. Chyba kupie 8K9A albo 8K5A. Moze polecicie cos ciekawszego w rozsądnej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Dobra... Rozmyśliłem sie. Nie zapłace 150 PLN więcej za maksymalnie tak małą różnice w wydajności. Chyba kupie 8K9A albo 8K5A. Moze polecicie cos ciekawszego w rozsądnej cenie? przecierz juz sam te mobo wymieniles 8O :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Dobra... Rozmyśliłem sie. stary nie męcz juz bo za chwilę znowu sie rozmyslisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 To znaczy które? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...