Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

#Mreko napisał(a):

...........

skoro przedstawiciele cryteka twierdzili ze wczesna wersja widziana na demach byly odpalane na zwyklym a64 3500+ czyli odpowiednik w grach p4 3.7 ghz bez cudowania w 2 rdzenie to chyba crytek i jego przedstawiciele wiedza lepiej niz czyjes widzimisie

Tym razem się z Tobą zgodzę wyjątkowo, bo te wymagania ze stronki nie mają żadnego ładu i składu, na co także sideband zwrócił uwagę z tymi rekomendowanymi kartami dx9 na vista z dx10. Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LPKorn3324 napisał(a):

no da się zrobić tak, że będzie mniej :D wystarczy trochę %%%% :D

Wtedy jest efekt bloom'a :D

A w tego screena co podal Nierealny nie wierze. Za pieknie to wszystko wyglada by bylo prawdziwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sideband napisał(a):

coś słabe textury z tej lewej strony :)

heh slabe twoj 6800gs i tak bedzie wyl z bolu, dogorywajac w agonii :lol2:

pozatym to tylko screenshot :mur:

Edytowane przez #Mreko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to tylko skriny. W realu (czyli w grze :P) może już to tak 'realnie' nie wyglądać

HDR_o napisał(a):

Te pod nazwa Crysis lepiej wygladaja niz te rzeczywiste. Klimatyczniejsze i wogole :D

Ta. Wszystko tutaj ładniej (niż w realu) wygląda. Można sie nawet podniecić wyglądem smietnika czy czegokolowiek co w realu wygląda syfiaście :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem
  HDR_o napisał(a):

Ja jestem juz fanem tej gry prawie jak TR'a i HL :D Zasysamy :)

a moim fanem też kiedyś będziesz :lol2: ?

A tak na poważnie to oni nam psują zabawe :/ wyjdzie Crisis i potem dłuugo nic mu nie podskoczy i gry będą musiały być oceniane tak 1;2;3;4;5;6;7;8;9;Ocena Hydr'a; Poziom Crisis'a :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HL-a bedzie ciezko przebic ale patrzac na to co widzialem na wszystkich 5 filmikach jakie wyszly (podobno jest znacznie wiecej,ale 5 znam) oraz tych screenach to widac,ze ta gra ma olbrzymia szanse.Niestety wymagania pomimo,ze napewno wiekszosc z tego forum pogra beda na start potezne,ale mowie - i tak kazdy z Was sobie pogra,ale co maja powiedziec ludzie z Polski z poza Pure PC :P gdzie srednia nowo kupionych komputerow to Plyta gigabyte K8NS,512 ram,sempron 2500 i radeon 9550? Wogole to srednia ogolna jest znacznie nizsza - tutaj patrz Athlon 2000,512 ram i Radeon 9200SE,nie przesadza?? NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JROX napisał(a):

Masakra jednym słowem :blink:

Po tym co zobaczyłem już się nie moge doczekać chociażby demka.

Ehhh... Fajne, ale takie... "plastik is fantastik" jak dla mnie. Jesli fabula sprowadzi sie to "obron ludzkosc przed najezdzcami z kosmosu i szalonym naukowcem" to ja pewnie podziekuje. Pozyjemy, zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sialala napisał(a):

Ehhh... Fajne, ale takie... "plastik is fantastik" jak dla mnie. Jesli fabula sprowadzi sie to "obron ludzkosc przed najezdzcami z kosmosu i szalonym naukowcem" to ja pewnie podziekuje. Pozyjemy, zobaczymy.

Co do fabuly to pewnie masz racje,ze troszq banalna, ale jesli chodzi o pierwsza czesc zdania to wydaje mi sie,ze nie dopuszczasz mysli,ze takiej grafiki nie widziales nawet w reklamach gier na PS3 czyli jednym slowem (czy tam zdaniem :P) takiej grafiki nie widziales na oczy :P Nawet co co widzialem w trailerze najnowszej Mohy nie jest az tak ladne i realistyczne (w sensie widokowym nie fabularnym oczywiscie :)) jak w Crysisie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze trailery z silnika Surce rownierz poobrywaly nam szczeny. A dopiero po 2 latach pozniej mamy taka grafe w grze na tym silniku.

Wiec pokazy pokazami, a rzeczywistosc to zweryfikuje.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...