luki2 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) No dobra, ale co oni maja na mysli piszac "slabszy komputer"?? 7900GTO czy X1900XT 256mb+ procek dwujajowiec?? :lol: Edytowane 22 Października 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 jasne.. duży spadek FPS bo robiony był screen... przy procku 2 jajowym robienie screena nie zmniejszy fps (nagrywanie filmu frapsem TAK, robienie screena NIE :D) jak widziałem ten film z 2 kolesiami co jeden pływał motorówką i miał chyba z 10FPS, a 2 czołgoem jezdził i miał ciut więcej to odechciewa mi się tej gry :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 @luki2 Na takim configu jaki wypisałeś gra będzie śmigać na full... Zobacz 1 post tego topicu, masz napisane wymagania i jak działała na 7800gs na AGP + P4 3Ghz HT... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Zebys sie nie zdziwil :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 @luki2 Na takim configu jaki wypisałeś gra będzie śmigać na full... Zobacz 1 post tego topicu, masz napisane wymagania i jak działała na 7800gs na AGP + P4 3Ghz HT... AA nawet tego nie zauważyłem jak tak to nie jest źle 30-40FPS :) , chociaż wymagania dotyczące ramu mnie martwią :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Info z pierwszej strony powinno być zaktualizowane odnośnie mocy konsol x360 i ps3 , gierka wyjdzie na te konsole AA nawet tego nie zauważyłem jak tak to nie jest źle 30-40FPS :) , chociaż wymagania dotyczące ramu mnie martwią :? Akurat mieli taką konfiguracje z 1.7gb , nie ma co panikować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Info z pierwszej strony powinno być zaktualizowane odnośnie mocy konsol x360 i ps3 , gierka wyjdzie na te konsolePanowie z CryTek sprostowali info mówiąc, że istotnie można zrobić porta na konsole, ale grafika w grze nie będzie taka sam jak na PC (nie ma nic czy gorsza czy lepsza) powiedzieli też że być może gra pojawi się na nextgeny, ale nie jest to oficjalnie potwierdzone. Z nieoficjalnych info wynika, że jeśli gra będzie na nextgeny to dopiero w 2008 roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodpog Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Pokazał się nowy filmik z CRYSIS'a. In-Depth Featurette Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 spoko - filmik promocyjny ktory niezle klatkuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Pokazał się nowy filmik z CRYSIS'a. In-Depth Featurette Nowy to on nie jest :/ Tutaj macie linka (Crysis Official Trailer 2 z 23 august): http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/media.html jak nie chcecie scigać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Ja mam nadzieje że Crysis pójdzie na kartach graficznych nie tylko nalężących do Dx.10 bo byłaby wielka kicha :? Edytowane 25 Października 2006 przez Radzyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 A ja bym proponowal abys sie zainteresowal ta gra zanim cos napiszesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Tak albo luknąć do pierwszego posta w tym topicu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Dopiero teraz się zaczołem interesować nią i czytam na www.gry-online.pl jak ludzie panikują że tylko na dx10 będzie chodzić. CO bądź tą bądź po screenach grafika wymiata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Dopiero teraz się zaczołem interesować nią i czytam na www.gry-online.pl jak ludzie panikują że tylko na dx10 będzie chodzić. CO bądź tą bądź po screenach grafika wymiata :DSikor make it (%,zpp:P) quick :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Sikor make it (%,zpp:P) quick :) Tam jest więcej błędów niż jeden :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 http://www3.incrysis.com/mirror/ to chyba nowe, nie? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Chyba jednak nie :wink: Patrz 10 postów wyżej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Widzieliście filmiki z Crysisa robione kamerą podobno na pokazie G80 w Paryżu? Jakość kiepskawa ale conieco widać :) GAMEPLAY FLYTHROUGH EDIT: Lepszej jakości filmy były tu: LINK ale przekroczyli bandwidth i nie da się ściągnąć. Edytowane 29 Października 2006 przez Zebius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Widzieliście filmiki z Crysisa robione kamerą podobno na pokazie G80 w Paryżu? Jakość kiepskawa ale conieco widać :) GAMEPLAY FLYTHROUGH EDIT: Lepszej jakości filmy były tu: LINK ale przekroczyli bandwidth i nie da się ściągnąć. Robi wrażenie. Jak tak to chodzi na G80 to bardzo dobra wiadomość bo domyślam się, że fotki pochodzą z DX9 ( Visty jeszcze nie ma jak i DX10 też) a co za tym idzie powinien podobnie chodzić na 7900GTX. Edytowane 29 Października 2006 przez Ludwiczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Robi wrażenie. Jak tak to chodzi na G80 to bardzo dobra wiadomość bo domyślam się, że fotki pochodzą z DX9 ( Visty jeszcze nie ma jak i DX10 też) a co za tym idzie powinien podobnie chodzić na 7900GTX. A to niby dlaczego miałby podobnie chodzić na GF7900GTX?? Moim zdaniem na takim GF7900GTX będzie chodził ze 2 razy wolniej w porównaniu do GF8800GTX.... BTW Może był puszcany na jakiejś becie Visty bo przeciez te już są dostepne od dawna?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Pod tym ostatnim linkiem co podałem jest napisane, że to jest real time DX10, no ale to informacja niepotwierdzona. A co do Visty to przecież testerzy mają już prawie finalną wersję. Beta sterowniki DX10 NVidia na pewno też ma, bo na czym by testowali swoje karty. A premiera G80 tuż tuż. Jedno niedopracowanie w filmiku zauważyłem - kiedy płyniemy, nasz cień pod wodą jest nieruchomy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Pod tym ostatnim linkiem co podałem jest napisane, że to jest real time DX10, no ale to informacja niepotwierdzona. A co do Visty to przecież testerzy mają już prawie finalną wersję. Beta sterowniki DX10 NVidia na pewno też ma, bo na czym by testowali swoje karty. A premiera G80 tuż tuż. Jedno niedopracowanie w filmiku zauważyłem - kiedy płyniemy, nasz cień pod wodą jest nieruchomy. :) Wiesz to jest bardzo wczesna wersja gry bo premiera chyba ma być w okolicach marca kwietnia tak że zapewne jest jeszcze dużo do poprawienia.... Pozatym stery pod G80 tez są jeszcze niedopracowane tak ze moze być i zapewne będzie już tylko lepiej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Tak czy inaczej framerate jest kozacki . Karta ma moc :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 No trzeba powiedziecz ze gra chodzi duzo lepiej, niz to było np. ma targach E3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Premiera gry została przełożona na Kwiecień 2007 - link Czyli zabawa w odkładanie premiery nadal trwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Oj, szkoda że te filmiki nie są w HD... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Premiera gry została przełożona na Kwiecień 2007 -Dla mnie to w sumie dobrze - do tego czasu powinienem już mieć 8600GT :) Niech chłopaki lepiej dopracują kod, żeby i na słabszych sprzętach śmigało. EDIT: poca -> Tu są filmiki w lepszej jakości: LINK1 LINK2 Szybki transfer :) Edytowane 3 Listopada 2006 przez Zebius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) drugi stalker :lol2: wtedy tez zachwycal grafika i fizyka i tez tak samo odkladali premiere :lol2: Edytowane 3 Listopada 2006 przez flasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 hehe, tyle ze stalkerowi pozostal jeszcze klimat a jak crysisa opruja z efektow specjalnych to bedzie szok :D a czy to prawda ze cryteka wykupila EA i stad te przesuniecie premiery ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...