Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

Mario2k

Boże co ty gadasz jakie obiecanki? :blink: przeciez to sa suche fakty, ze na 1920x1200 na pojedyńczym 8800GTX gra chodzi powyzej 20fps, sami ludzie co byli na GDC sprawdzali to, nawet w CDA opisywali wyprawe do Crytek'a i tam redaktor również grał na 8800GTX :|

Ty chyba należysz do ludzi lubiących się łudzić i lubisz być okłamywany

Ile to razy producenci gier wciskali ciemnote ??

Ty za to chyba nalezysz do klanu wróżek, i na dodatek uważasz ze ty wiesz najlepiej <_<

EOT z mojej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże co ty gadasz jakie obiecanki? :blink: przeciez to sa suche fakty, ze na 1920x1200 na pojedyńczym 8800GTX gra chodzi powyzej 20fps, sami ludzie co byli na GDC sprawdzali to, nawet w CDA opisywali wyprawe do Crytek'a i tam redaktor również grał na 8800GTX :|

Ty za to chyba nalezysz do klanu wróżek, i na dodatek uważasz ze ty wiesz najlepiej <_<

Dobra przyłaczam sie do oczekujących na gre ;) MaZZeo czyli na 8800GTX w 1280 powinna być super płynność, tyle że ja do września nie planuje zmieniać karty graficznej. Tak na oko co myślisz o moim kompie w sigu, wystarczy do 1024x768 z full max ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra przyłaczam sie do oczekujących na gre ;) MaZZeo czyli na 8800GTX w 1280 powinna być super płynność, tyle że ja do września nie planuje zmieniać karty graficznej. Tak na oko co myślisz o moim kompie w sigu, wystarczy do 1024x768 z full max ?

Proponuję dać sobie na wstrzymanie do momentu, aż ukaże się jakaś beta lub oficjalne informacje o wymaganiach. Z fusów nikt raczej nie wywróży jak działa gra, której jeszcze nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróżką nie jestem, te sprawy to do Mario2k, on ma kryształową kulę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kryształowa kula mówi mi że pokaz był na 8800GTX

chłodzony wodą i odpowiednio podkręcony ,co by ludzi za bardzo nie zdołować

słabym framerate , bo szef im na ręce pewnie patrzy :)

im = znaczy się koderom z crytek'a

MaZZeo

Przed chwilą kula powiedziała że na twoim sprzęcie Crysis jednak pójdzie

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

low detail i 30 fps ;)

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie ludzi z krysztalami. Czyli jasno wynika ze to zabieg marketingowy pokazanie srednio zoptymalizowanego silnika na srednich sterownikach do visty ( nie sledze watku o g80 wiec ;]]]] ) :?: Pozniej przy demie sp/mp puszcza na swiat wersje udalo nam sie pozbyc pewnych niedoskonalosci a gracze beda ich nosic na rekach? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kryształowa kula mówi mi że pokaz był na 8800GTX

chłodzony wodą i odpowiednio podkręcony ,co by ludzi za bardzo nie zdołować

słabym framerate , bo szef im na ręce pewnie patrzy :)

im = znaczy się koderom z crytek'a

MaZZeo

Przed chwilą kula powiedziała że na twoim sprzęcie Crysis jednak pójdzie

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

low detail i 30 fps ;)

co trolujesz jak Orgiusz podal link do forum gdzie podany jest konfig?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzucilem okiem na ten filmik i zastanawiam sie na czym to testowali ze momentami framerate leci do ~15 klatek :?: No ale coz... Nie wnikam na razie ;]

szczęgolnie zwalnia przy wszelkich wybuchach,

do minimum gry będzie potrzebne 6600GT chyba się zgodzicie... albo nie chociaż podbudujcie moje ego :? bo nie chcę kupować karty.. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaZZeo

Jeśli jesteś naprawdę z wschodnich rubierzy to zmuszony jestem Ci wybaczyć , twoje poglądy ;)

na pokazach

Karta BFG GeForce 8800 GTX Extreme WaterCooled była ponoć kręcona 690/2200

Czytaj ty chłopie więcej i wyciągaj wniosk i jesli potrafisz .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narazie pokazują filmy z jednej mapy, czy to ma sens ? do września daleko a ta mapa z bazą mi się nudzi... to używanie kombinezonu może być urozmaiceniem - nie powinno zaważyć o sukcesie multiplayera. przeważnie gracze mają swój styl gry i nie będą się bawić w szybkość czy siła, zabawa w multi to nie herbatka i pewnie gracze będą strzelać i spierniczać jak perszingi :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak było to sorry.

Któryś redaktor z CDA był w siedzibie CRYTEK i grał w tą piękną gre, a później napisał to:

"Core 2 Duo, GF8800 i 2 GB RAM-u w zupełności wystarczyły do grania w wysokich detalach"

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na moim sprzęcie pogram w low-medium detalach w 1024x768 z 30fps to będę happy

pewnie dla tej gry będę zmuszony cały sprzęt zmienić , nie ma co już na to agp wsadzić :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

How long is the singleplayer campaign and how long will the player be in "Zero-G" for?

The singleplayer campaign will take roughly 10-12 hours. 1 hour of that will be spent in the Zero-G environment. The period of weightlessness is not made any longer as 1 hour seems to fit very well.

Will players be able to use alien vehicles or weapons?

Vehicles, No. Weapons, Yes to some extent.

In what phase of development is Crysis?

Crysis is currently in the alpha phase. This means that the game itself is pretty much complete, all that remains is minor tweaks, bug fixing and optimization. We're on our way to the next phase which is the Beta.

za http://www.crysis-online.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać po tych screenach że trawa nie bedzie oddziaływała na postac tak jak liscie większych roslin (jak biegnie koles to nie przebiega przez texture roslinnosci tylko jest interakcja) bo jak koles na screenia z zachodem słońca kuca to mu trawa przebija przez lewą nogę. Szkoda [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...