ed00s Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 tak w sumie to f.e.a.r. ma racje... 54 strony gadania o prawie niczym z czego chyba połowa to domysły...Ja bym raczej to okreslil spekulacje ;p ale fakt faktem ze demo albo jakas alpha by sie przydala zeby miec wiecej do powiedzenia o grze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nop, były by potem następne 150strony o tym co było w becie a nie ma w finalnej itp. jak w Stalkerze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 http://crysis-online.com/index.php Nowe screeny nowe wideła. Dodatkowo zachęcam do wzięcia udziału w Ankiecie :wink: Krążą słuchy, że CryTek pracuje nad jakimś innym next-genowym projektem. Przy czym next-gen może równie dobrze oznaczać konsole jak i DX10 i CryEngine2. Ale mnie jara ten temat o grze której jeszcze nie ma :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) To widełka, które już były ale to jest w lepszej jakości z Pre-Alphy: http://www.gamershell.com/download_19085.shtml Na tych filmikach wyraźnie widać, że przycięcia to w alfie codzienność :) Edytowane 11 Maja 2007 przez LCC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 po tym multiplayerowym trailerze widać, że rozgrywka jest chaotyczna... ciekawe czy będzie ją można nazwać CS-sową ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Widac, ze roznica miedzy DX9 a DX10 jest spora, odrazu widac, ze to DX9 mimo, ze i tak robi spore wrazenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Porownujac sama rozgrywke MP do chocby BF2 to w Crysis bedzie istny CHAOS sieka :/ trza by wylonczyc te cudowne egzoszkielety , skoki na 10m , samocelujace bronie itp to wtedy jest duza szansa na dobre multiplayerowe granie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Po "męczeniu" stalker'a i obejrzeniu tego filmiku z multi doszedłem do wniosku, że celowanie w żadnym fps nie będzie takie samo. Będzie mi tego brakowało. W innych grach kula trafia tam gdzie celujesz... teraz to dziwne dla mnie jest. :gitarzysta: <-stalker przy ognisku. :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Po "męczeniu" stalker'a i obejrzeniu tego filmiku z multi doszedłem do wniosku, że celowanie w żadnym fps nie będzie takie samo. Będzie mi tego brakowało. W innych grach kula trafia tam gdzie celujesz... teraz to dziwne dla mnie jest. :gitarzysta: <-stalker przy ognisku. :-D W stalkerze bohater czasem musi wódkę wypić i jest napromieniowany, stąd ma problemy z celowaniem. Równie dobrze przed inną grą możesz coś wypić i masz ten sam efekt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Po "męczeniu" stalker'a i obejrzeniu tego filmiku z multi doszedłem do wniosku, że celowanie w żadnym fps nie będzie takie samo. Będzie mi tego brakowało. W innych grach kula trafia tam gdzie celujesz... teraz to dziwne dla mnie jest. :gitarzysta: <-stalker przy ognisku. :-D haha dobre :D a tak nieco na granicy tematu- studio Crytecha w Kijowie czyli tam gdzie ma siedzibe GSC niby zatrudnai ludzi i mają robić jakąś kolejną gierkę na cry engine 2, może być ciekawie zachodnia technologia i wschodni pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 haha dobre :D a tak nieco na granicy tematu- studio Crytecha w Kijowie czyli tam gdzie ma siedzibe GSC niby zatrudnai ludzi i mają robić jakąś kolejną gierkę na cry engine 2, może być ciekawie zachodnia technologia i wschodni pomysł ja słyszałęm że kolejna gierka na CE2 to Crysis 2 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Mnie to dobijają takie rzeczy :mur: Jeszcze jednego nie zrobili,a tu już sie zaczynają chwalić że drugie będzie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ale w Kijowie jest niezależne studio. http://www.crytek.com/news/story.php?id=15...n=news&t=14 http://www.crytek.com/jobskiev/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mugrim Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ciekawe na jakim sprzecie to ruszy na full. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ciekawe na jakim sprzecie to ruszy na full. Na takim: E6700 @ 4000 Mhz 4GB Ram 8800GTX SLI Gwarantuję że 1600x1200 Full detale będzie smigać z AA AN :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 ja mysle, ze u siebie pogram na full w 1280x1024 :) z tego co do tej pory wiadomo sa na to szanse wieksze niz ogromne ;E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Na takim: E6700 @ 4000 Mhz 4GB Ram 8800GTX SLI Gwarantuję że 1600x1200 Full detale będzie smigać z AA AN :> przesada oczywiście, gdyby gra miała chodzić na takim sprzecie nikt by jej nie kupił, to czysty marketing ;) Conroe 2ghz 2GB Ram 8800GTX/GTS pokrewne na samym 7900GS bedzie można pograc płynnie na full detale w dx9.0. Edytowane 12 Maja 2007 przez FanEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Skąd wy to wszyscy wiecie? 7900gs starcza do full ale np. do stalkera, a crysis to już inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mugrim Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Skąd wy to wszyscy wiecie? 7900gs starcza do full ale np. do stalkera, a crysis to już inna bajka.Nie wiadomo jak to bedzie z tym dx10.0, co do procka i ilosci ramu to zgadzam sie z poprzednikami natomiast zastanawiam sie nad karta. Moze okazac sie, ze seria 8xxx wcale sobie z obsluga dx10.0 tak wspaniale nie radzi. Jaki athlon 64 x2 wystarczy wedlog Was do gry na max? Edytowane 12 Maja 2007 przez Mugrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 poczekajcie to zobaczycie... nie wiem po co te spekulacje i ciagle pytania czy mi ruszy na XXX sprzecie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Gra wychodzi we wrzesniu wiec nie ma takiej mozliwosci by karty 8800gts i gtx nie poradzily sobie w dx10. Dlaczego? Bo po pierwsze to tylko 4 miesiace. a po drugie lepszej karty jeszcze nie ma (8800 ultra sie nie liczy bo tak naprawde nie rozni sie ona niczym od 8800GTX'a KO i praktycznie jest dla Polakow nie osiagalna, nie przez cene, tylko przez liczbe sztuk) i nawet jak powstanie w ciagu 3 miesiecy lepsza karta (radek sie nie sprawdzil :() to nie bedzie takiej mozliwosci, by na tej nowej karcie chodzilo dobrze a na karcie o jedna gorzej juz zle chodzilo. Podejrzewam, ze w dx10 nawet bedzie mozna pograc na medium w 1024x768 na wykreconym 8600GT przy takim C2D ok 2.4ghz. W koncu jakby nie bylo takiej mozliwosci to w jakim celu by dodawali obsluge dx10 do tych kart. Edytowane 13 Maja 2007 przez laeskrad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Ta premiera na wrzesień to zostanie przełożona na grudzień i tuż przed tym wyjdą nowe karty Nvidii i tyle. Wątpię w to aby Nvidia pozwoliłaby sobie na to aby grać na grafach, które będą miały wtedy już prawie rok, a tym bardziej, że Nvidia już ma prototypy 8900 czy tam 9800. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mugrim Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Gra wychodzi we wrzesniu wiec nie ma takiej mozliwosci by karty 8800gts i gtx nie poradzily sobie w dx10. Dlaczego? Bo po pierwsze to tylko 4 miesiace. a po drugie lepszej karty jeszcze nie ma (8800 ultra sie nie liczy bo tak naprawde nie rozni sie ona niczym od 8800GTX'a KO i praktycznie jest dla Polakow nie osiagalna, nie przez cene, tylko przez liczbe sztuk) i nawet jak powstanie w ciagu 3 miesiecy lepsza karta (radek sie nie sprawdzil :() to nie bedzie takiej mozliwosci, by na tej nowej karcie chodzilo dobrze a na karcie o jedna gorzej juz zle chodzilo. Podejrzewam, ze w dx10 nawet bedzie mozna pograc na medium w 1024x768 na wykreconym 8600GT przy takim C2D ok 2.4ghz. W koncu jakby nie bylo takiej mozliwosci to w jakim celu by dodawali obsluge dx10 do tych kart. Po to zeby jak najwiecej fanboyow 3d marka moglo szpanowac. Edytowane 13 Maja 2007 przez Mugrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) zazdrość sie odzywa?? Edytowane 13 Maja 2007 przez Rav85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mugrim Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 zazdrość ze odzywa??Proponuję najpierw nauczyć się poprawnej pisowni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Założe się, że po wyjściu Crysisa wyjdzie nie więcej poprwek niż do FarCry. w FarCry poprawki dawały widoczną różnicę FPS Tak pozatym przed chwilą zamówiłem Palita 7900GS w apollo. Myślę, że da rade tej gierce. Edytowane 13 Maja 2007 przez Mission123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Ta premiera na wrzesień to zostanie przełożona na grudzień...To twoje "widzi misie" czy potwierdzone info? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Założe się, że po wyjściu Crysisa wyjdzie nie więcej poprwek niż do FarCry. w FarCry poprawki dawały widoczną różnicę FPS Tak pozatym przed chwilą zamówiłem Palita 7900GS w apollo. Myślę, że da rade tej gierce. tym 7900gs raczej nie powymiatasz za duzo w "tej gierce".......... edit: no przesadzilem ale super z pewnoscia nie bedzie ;] szczegolnie ze do premiery jeszcze troche czasu jest a ceny kart z serii gf 8 spadaja ;] np granie na LOW detale mi sie nie uśmiecha ;) , nie po to czekam na premiere tego "cuda" :P , taka rzeczywistość :/ żeby grac trzeba miec na czym i za co :)... Edytowane 13 Maja 2007 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Kolejny jasnowidz, gra się jeszcze nie ukazała a już gadka jak to będzie chodzić... pamiętacie jak to było z far cry grafika na tamte czasy zamiatała wszystko co się dało, wtedy jeszcze miałem GF2 MX 400 32MB byłem pewien że nie ma co nawet tego instalować, ale pewnego dnia wracam ze szkoły a tam brat sobie pomyka w 1024-768 wszystko LOW i szło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Kolejny jasnowidz, gra się jeszcze nie ukazała a już gadka jak to będzie chodzić... pamiętacie jak to było z far cry grafika na tamte czasy zamiatała wszystko co się dało, wtedy jeszcze miałem GF2 MX 400 32MB byłem pewien że nie ma co nawet tego instalować, ale pewnego dnia wracam ze szkoły a tam brat sobie pomyka w 1024-768 wszystko LOW i szło :Daż nadlatywał helikopter i wszystko freezowało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...