Zwykły User Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 No grałem na LOW, ale jak się w końcu dorobiłem i odpaliłem HIGH to dopiero była radocha i docenienie znowu gry za te rybki, ptaszki i owady(trawy i chaszczy nie wspomnę). Nie pogniewam się jak będzie tak samo z tą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 2 screeny Drugi screen wymiata. + wywiad z jednym z twórców http://au.pc.gamespy.com/pc/ea-crytek-titl...t/788932p1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 mmm....a ja tu chce na grafice oszczędzać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Chyba inni twórcy gier będą kupowali silniczek do robienia pre-renderów ;) Grafa miażdży ;) Ale to nie wszystko oby grywalność była na takim samym, wyższym poziomie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Nowe studio Cryteka w Budapeszcie nie dawno chwalili się otwarciem również nowego w Kijowie, we Frankfurcie nadal pracuje około 150 osób. Dodatkowo studio w Budapeszcie ma pracować nad jakąś nową grą non-FPS a studio w Kijowie ponoć też coś tworzy. W taki sposób Crytek dołącza do grupy największych developerów gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) i słusznie. wyprodukowali JEDEN potezny silnik, teraz szlifują jego drugą genreację. przyznam się ze czasem bawi mnie jak ktos "latami" czeka na kontynuację ulubionej gry/serii, ale w tym wypadku ja czeka na crysis z niegasnącym zainteresowaniem. wazne jest zeby solnidne gry produkowali. :) w kazdym razie Crytek zasluguje na pozycje silnego growego developera w przeciwienstwie do wielu pazernych firm na rynku :) i wypada wierzyć ze staną na wysokości zadania. a z ciekwości, wie ktos moze ile firm kupilo od cryteka licencje na cry-engine-1 na potrzeby swoich gier? bo silnik zajebisty... a jakos o nim cicho bylo, i pojawiala sie jego nazwa tylko w wypadku Far Cry'a... wie ktos moze? Edytowane 21 Maja 2007 przez slimeck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Jak dla mnie zbyt futurystycznie. Bardziej wolę coś w tym stylu: http://crysis-online.com/Media/Screenshots...s/hiding-01.jpg niż w tym: http://crysis-online.com/Media/Screenshots...r-attack-01.jpg No ale wymagania napewno nie będą małe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 :blink: brak słów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 http://img263.imageshack.us/img263/5030/cr...cclusionfz8.png :blink: brak słów Jeśli to nie jest render i rzeczywiście zostanie w grze to fiu fiu Tylko jakiego sprzęta to będzie potrzebować? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Prawie jak w 64bit far :cry: . :D Chłopaki się chwalą, że ich silnik posiada możliwości, które są zbyt wymagające dla obecnego sprzętu. Jeśli ten obrazek pokazuje przyszłość... no to fajnie ale jeśli takie detale dostaniemy na początku i da radę przyzwoicie z nimi pograć... w takim przypadku... :zonk: po prostu nie mam pytań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 brak słów Przeciwnie, - to wygląda jak real. Oby chłopaki z CryTek ne koloryzowali za bardzo bo po premierze bedzie trochę smutno :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Powiem jedno: MIAZGA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Powiem jedno: MIAZGA!No zgadzma sie z tym w 100% :D Ale mam nadzieje, że na samej nadziei sie nie skończy, żebyśmy potem nie byli niemiło zaskoczeni. To by była kupa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Patrzac na screen widze juz haslo - 2xG80, QX6800, 4GB Dominatorow no i cos bardziej przyziemnego jak Raptor 76GB dla systemu i kilku podrecznych programow. :lol: Mozliwosci silnika na statycznych screenach prezentuja sie niesamowicie. Tyle co zostanie dla ludzi z dx9c :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 nic nie zostanie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Jak grafa bedzie sie prezentowala tak jak na screenie i przyzwoicie chodzila (choćby na tym C2D6800 +8800+2gb) to .....niewierze w to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Jak grafa bedzie sie prezentowala tak jak na screenie i przyzwoicie chodzila (choćby na tym C2D6800 +8800+2gb) to .....niewierze w to :)Na takiej konfiguracji to pograsz w 1280x1024 :P Edytowane 22 Maja 2007 przez laeskrad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 IMO to bardziej pokaz mozliwosci silnika, watpie zebycos takiego bylo w crysis, no ale chcialbym sie mylic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Na takiej konfiguracji to pograsz w 1280x1024 :P Mnie styknie :). LCD 17" wiecej nie wydoi :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Mogli by jakieś demo wypuścić. Choć jak znam , życie to wyjdzie ona krótko przed pojawieniem się gry, a może nawet po . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Jak grafa bedzie sie prezentowala tak jak na screenie i przyzwoicie chodzila (choćby na tym C2D6800 +8800+2gb) to .....niewierze w to :)jak Crysis może mieć większe wymagania od takiego kompa ? zastanówcie sie ? kto by kupił taką gre ? gra nie jest robiona po to by miała jak najwieksze wymagania, ale po to by jak najlepiej sie sprzedała , to stara zasada na rynku gier. na conroe 6800, 8800gtx, 2gb ram powinna śmigać na jakichś 1600x1200 spokojnie ! to czysta logika. IMO to bardziej pokaz mozliwosci silnika, watpie zebycos takiego bylo w crysis, no ale chcialbym sie mylic :wink:oczywiście, że takie sceny będą w grze. Edytowane 22 Maja 2007 przez FanEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Z tego co kojaze o demku mowione w q3/q4 czyli okolice wrzesnia... Albo mi sie zdaje [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Z tego co kojaze o demku mowione w q3/q4 czyli okolice wrzesnia... Albo mi sie zdaje [;Ta, jak pod koniec wrzesnia jest premiera fulla, to slicznie szybko wychodzi demko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Pewnie optymalizacja pod PCta będzie bdb tak jak to było z Far Cry :D, przeciez to nie Lost Planet żywcem pojechany z konsoli :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Grafa roxuje to wiemy wszyscy ;]. Ale jak sama gra bedzie 'wygladać' w praniu ? Mi sie wydaje ze dobrze ;p. Btw mnie troche wkurza ze na trailerach za dużo jest przecieków co do fabuły :? choćby to przejscie do "lodowego świata". Co do optymalizacji to hmm ;p. Mi far cry na 2mx jakoś tam 'chodził' ;b moze i Crysis na jednym 8800 też jakoś pójdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Chłopaki się chwalą, że ich silnik posiada możliwości, które są zbyt wymagające dla obecnego sprzętu. Jeśli ten obrazek pokazuje przyszłość... no to fajnie ale jeśli takie detale dostaniemy na początku i da radę przyzwoicie z nimi pograć... w takim przypadku... :zonk: po prostu nie mam pytań.A niech sobie wymaga super-hiper-mega sprzętu. W FarCry też śmigaliście w najwyższych detalach zaraz po premierze? Takie gry napędzają rynek hardware, więc nawet jak na początku mało kto pogra w nią płynnie, to po kilku miesiącach ludzie pozmieniają bebeszki i zwiększą sobie poziom detali. Taka już kolej rzeczy. A na minimalnych pewnie też będzie wyglądać przyjemnie (jak poprzednik). Ja po każdej zmianie sprzętu lubię sobie wrócić do FC i postrzelać w większej rozdziałce / na wyższych ustawieniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 oby jeszcze grywalność była jak w Far Cry bo inaczej tą grafe mogą sobie wsadzić w ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Wrzućcie gdzieś indziej tego skrina po który namioty Wam stanęły :) bo coś nie otwiera się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Hyhy namioty :lol2: Imo pobożne życzenia, ale poczekamy zobaczymy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 A ja wrecz przeciwnie sadze co do moich przedmowcow. Jestem wrecz przkonany ze bedzie taka grafa, bo dlaczego nie? Przeciez nie raz juz Wam szczeny opadly na widok jakiejs grafiki w jakiejs tam grze, takze i tym razem bedzie znow to samo. Bo Crysisi juz raz nam pokazal na co go stac, w przypadku farcry'a. I to bylo wielkie hohoho!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...