Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

http://pclab.pl/art26921-8.html

Patrząc na screeny z Crysis zaczynam się zastanawiać czy obecne, nawet najbardziej wydajne, maszynki dadzą sobie z tym radę :blink: Czy przypadkiem nie będzie jak z Dirt i jego ultra ....

Akurat te skriny mnie nie przekonuja ;). Słabe jak na Crysis. Co do 'chodzenia' to kolesie z Crytek podawali ze robią gre pod szerowki zakres maszyn chociaz na jestem pewnien ze do gry na ultra-high jeden 8800gtx nie styknie ;d. Obym sie mylił ofc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat te skriny mnie nie przekonuja ;) [...] do gry na ultra-high jeden 8800gtx nie styknie ;d. Obym sie mylił ofc.

mnie też nie przekonują ;)

1x 8800GTX spokojnie wystarczy do gry na ultra- high.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AndyN panowie z Cryteka już nas przekonali co potrafią. Także IMO dobry proc i przynajmniej 8800 GTS 640 powinien uciągnąć na ULTRA-high.

Ja bym proponował usunięcie wszystkich tych postów od pierwszego info o demie w sieci :) Syf się tylko zrobił i wygląda to jak forum jakiegoś warezu.

No tak mądralo bo poprzednie 62 strony to same posty na temat. ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1x 8800GTX spokojnie wystarczy do gry na ultra- high.

bez dwóch zdań :] bo inaczej ja nie wiem dla kogo to coś robią :] - ale chyba sami zdają sobie z tego sprawę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crysis zadebiutuje w Europie 13 września?

Niespełna trzy miesiące dzielą nas od europejskiej premiery Crysis, nowej strzelaniny opracowanej przez twórców gry Far Cry. Z opublikowanych wczoraj informacji wynika, że wielce oczekiwany produkt trafi do sklepów na Starym Kontynencie 13 września bieżącego roku.

Wiecej na neo/gol: http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str...st&p1=48985

To kiedy bedzie w końcu to demo ;0 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yuucOm ale tu mi sie nic nie wyświetla, tylko strona idei, popraw link :P

Jak nie masz neostrady to nie oblookasz a jak masz to nie wiem ocb bo mi wyświetla sie dobrze :P

Pewnie na gry online to samo jest chociaz ja nie moge znaleźć.

W spoilerze daje cały news plus skriny (stare imo :P)

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, moze glupie pytanie, czy gierka bedzie chodzic na XP? Bo wszedzie widze logo visty, i boje sie, ze zakupie gre, bo sprzet mysle ze wystarczy, i nie bede mogl odpalic bo mam stara wersje windy :blink:?!

Jak DX9 to XP jak Dx10 to Vista.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie będzie ;).

Widzę że kolega wykazuje dużą dozę optymizmu ;)

W sumie prędzej czy później na vistę się przeskoczy. Mnie natomiast ciekawi jak się będzie zachowywać gra na dx 10 ale z kartami wcześniejszymi czyli bez sprzętowej zgodności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że kolega wykazuje dużą dozę optymizmu ;)

W sumie prędzej czy później na vistę się przeskoczy. Mnie natomiast ciekawi jak się będzie zachowywać gra na dx 10 ale z kartami wcześniejszymi czyli bez sprzętowej zgodności.

O jakich kartach mowisz ? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No no x1800xl recomended. Ale wszystkich bajerów na banq nie będzie można włączyć choćby tak ostre cienie jak na filmikach bo poprostu się zamuli. Trzeba poczekać na demko i wtedy będzie można pisać co i jak się ma w rzeczywistości.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... SM 2.0? heheh... kto będzie odważny/nienormalny i będzie chciał odpalić na 9550? hmmm... z tego co twierdzi otoczenie w którym żyję, to do tych normalnych raczej nie należę, więc why not :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... SM 2.0? heheh... kto będzie odważny/nienormalny i będzie chciał odpalić na 9550? hmmm... z tego co twierdzi otoczenie w którym żyję, to do tych normalnych raczej nie należę, więc why not :)

Trzymam kciuki aby na 9550 weszło menu ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...