konio68 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 tu z toba tez sie niezgodze graw2 chyba nowa co nie 1280x1024 wszystko max w opcjach gry co sie da ,texturt Midium nieda sie zmienic. 2007-07-20 13:23:13 - graw2 Frames: 1374 - Time: 35572ms - Avg: 38.626 - Min: 29 - Max: 48 wszystko zalezy od optymilizacji Ale Graw ma grafikę hmmm powiedzmy średnią , nic specjalnego , mowa o grach które mają wyjść w 4Q2007. Do tego graw chodzi bez AA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Ale Graw ma grafikę hmmm powiedzmy średnią , nic specjalnego , mowa o grach które mają wyjść w 4Q2007. Do tego graw chodzi bez AA. No to nastepny tytul WIC to co wyszlo caly trening single 8600GT 1280x1024 very high 2007-07-15 17:21:18 - wic Frames: 47679 - Time: 1352321ms - Avg: 35.257 - Min: 10 - Max: 130 wiec na high bedzie mozna pograc bez spadku minimalnego. A sprawdze na high. 2007-07-15 17:47:57 - wic Frames: 49634 - Time: 1352321ms - Avg: 46.263 - Min: 19 - Max: 129 grywalne Crysis jak zoptymilizuja bedzie dobrze,sami tworcy powiedzieli ze chca trafic jak do najwiekszego grona graczy a co zatym idzie to nie ludzie z GTX idt. Edytowane 21 Lipca 2007 przez ChrisG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 To dobrze,że oni chcą, i miejmy nadzieje,że na chęciach sie nie skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 2 miesięczne opóźnienie CRYSISa ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 2 miesięczne opóźnienie CRYSISa ;o no i już się zaczyna :sad: , potem będą kolejne i kolejne...oby nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 To gra będzie miała gdzieś akurat premierę jak będzie wychodzić nowa seria kart graficznych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 To gra będzie miała gdzieś akurat premierę jak będzie wychodzić nowa seria kart graficznych :)Dokładnie , wyjdzie G92 i wtedy wyjdzie Crysis .... oby to nie bylo przyczyną opóżnień gry , ale cos mi na to wyglada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 To gra będzie miała gdzieś akurat premierę jak będzie wychodzić nowa seria kart graficznych :) Dokładnie , wyjdzie G92 i wtedy wyjdzie Crysis .... oby to nie bylo przyczyną opóżnień gry , ale cos mi na to wyglada... Gra prawdziwie pod nextgen'y :) Te przyszłe nextgen'y :D Patrząc na te zaciachy, które widać na filmikach .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Dokładnie , wyjdzie G92 i wtedy wyjdzie Crysis .... oby to nie bylo przyczyną opóżnień gry , ale cos mi na to wyglada...tak :lol2: a wszyscy wyrzucą na śmietnik swoje 8800 i pobiegną po GF 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Niech wypuszczą bete singiel , a full-a to mogą robić nawet przez następne 2 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 No najprawdopodobniej to premiera właśnie zbiegnie się wraz z premierą nowych układów Nvidii. No ,bo ile mogliby poprawić w kodzie przez te 2 miesiące. O ile w ogóle jest możliwość w takim stopniu produkcji popracować nad optymalizacją. Pewnie zrobią jakieś drobne poprawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 No i jakby mi się to śniło wiedziałem , że będą poślizgi :(. Jednakże myślę , że seria 8 podoła jakoś ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 G92 tu raczej nie pomoże, skoro ma być wydajnościowo poniżej 8800GTS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 G92 tu raczej nie pomoże, skoro ma być wydajnościowo poniżej 8800GTS. Ke? Chyba wydajniejszy :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Ke? Chyba wydajniejszy :huh: Wydajniejszy to ma być G90 , G92 -> między 8600GTS a 8800GTS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Wydajniejszy to ma być G90 , G92 -> między 8600GTS a 8800GTS oby cena byla blizej 8600 a wydajnosc blizej 8800 B) i zeby cryzysowi wystarczylo mocy i to w zapasie, na co raczej kiepsko licze. :? Edytowane 23 Lipca 2007 przez szczepoxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) Wydajniejszy to ma być G90 , G92 -> między 8600GTS a 8800GTS hmm faktycznie takie ostatnie wieści , ale to się zmienia , nic poczekamy zobaczymy....... Edytowane 23 Lipca 2007 przez konio68 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 G92 tu raczej nie pomoże, skoro ma być wydajnościowo poniżej 8800GTS.Do tego cuda jeszcze trzeba się wyposażyć w płyte pci-express 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Crysis runs on DX10 notebook Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 jaaaaaaasne ;pppp ""Damn, this game is beautiful," - najlepsze zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 A mi się najbardziej spodobało: "No, no, no… you need a bigger gun to do that" :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Trailer z E3 czyli Crysis Island Walkthrough można obejrzeć "dzieki" fudzili: http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...9&Itemid=39 Ogólny link to streama i downloada 288HD: http://www.shacknews.com/onearticle.x/48107 Ofc dla tych co jeszcze nie widzieli ;]. Wszystko cacy ale dziwnie wyglądają niektóre textury (nie żebym sie czepiał ale np skały nie są 1 klasy ;]). Niby jakiś przeciek dotyczący premiery Crysisa: http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...2&Itemid=34 g92 + crysis ? Pewnie tak ale ile to kasy bedzie kosztowało :|. Przypominał mi sie cytat "a idź pan w %#@ z tym wszystkim". Jeszcze jak dojdzie "only for pcie 2.0" to ja wysiadam :lol: . Niekończące sie upy sprzętu mnie nie kręcą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Tekstur takich nieco słabszych można było uświadczyć również w innych trailerach ,także to dla mnie żadna nowość. Co do tego zestawu GF 92 + Crysis to chyba coś tu nie tak ? Przecież 92 ma być z średniej półki (86GTS <-->88GTS).Pisano o tym w poprzednich postach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Ta gra pod wzgledem rozgrywki wyglada jak dopakowany FarCry. Mamy to samo poza tym ze doszły jakieś super moce. Ci ludzie patrolujacy teren, lódki w około wyspy, jeepy, etc, normalnie jakbym już to widział. Grafika IMO też nie powala zbytnio, przejadły mi się te filmy z gameplaya i właściwie nawet jakoś nie napalam się na ten tytuł zbytnio. Wg. mnie na horyzoncie mamy ciekawsze i miodniejsze gierki. Pod względem grafiki Crysis może być mocny, ale coś czuje że gra długo nie zabawi na moim hdd. Edytowane 27 Lipca 2007 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Tekstur takich nieco słabszych można było uświadczyć również w innych trailerach ,także to dla mnie żadna nowość. Co do tego zestawu GF 92 + Crysis to chyba coś tu nie tak ? Przecież 92 ma być z średniej półki (86GTS <-->88GTS).Pisano o tym w poprzednich postach.Devil nie czytałem poprzednich stron, ale jeśli pisano, że G92 ma być mid-range to się mylili :] G92 to GF9800GTS/GTX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) No i taką odpowiedź chciałem usłyszeć. Dzięki za sprostowanie.Ktoś tu kogoś chyba w błąd wprowadził : Wydajniejszy to ma być G90 , G92 -> między 8600GTS a 8800GTS Edytowane 27 Lipca 2007 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 jako ciekawostka :) znajomy mial okazje pograc chwile w crysisa (fc2?) :) sprzet jaki byl udostepniony to jakis mocny c2d, 2GB ramu, 1x GF 8800GTX. rozdzielczosc lcd na ktorym gral to 13xx:7xx :) mowil ze w dx10 na wysokich detalach smiga naprawde wysmienicie juz teraz, zadnych przycinek nie doswiadczyl i gra byla bardzo grywalna :) musze dopytac go bardziej o te wysokie detale :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Trailer z E3 czyli Crysis Island Walkthrough można obejrzeć "dzieki" fudzili: http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...9&Itemid=39 Obejrzałem i .. po co wrzucasz trailera ,który już chyba wszyscy widzieli ,bo był link do niego jaki czas temu ? W każdym razie te super moce to oby nie był jedyny bajer. No i pytanie jak często można je będzie używać ,by na przykład szybciej się przemieścić do jakiegoś miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 No i pytanie jak często można je będzie używać ,by na przykład szybciej się przemieścić do jakiegoś miejsca. oby nie caly czas bo to zadna frajda w tedy z takiej gry - to prawie jak goodmode by bylo :/ chociaz niektorzy lubia ew. bedize to zalezec od stopnia trudnosci jaki sobie uzytkownik wybierze. im latwieszy stopien - tym dluzej mozna uzywac super moce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Trailer z E3 czyli Crysis Island Walkthrough można obejrzeć "dzieki" fudzili: http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...9&Itemid=39 Ogólny link to streama i downloada 288HD: http://www.shacknews.com/onearticle.x/48107 Ofc dla tych co jeszcze nie widzieli ;]. Wszystko cacy ale dziwnie wyglądają niektóre textury (nie żebym sie czepiał ale np skały nie są 1 klasy ;]). czepiam sie ale na poczatku w momencie kiedy nasz heros dostaje w klate przy kontenerze i robi reload'a - nie widac cienia naszej broni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...