Gregor1230 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Szkoda czasu na tę grę w chwili obecnej ;(. Program wykonał złą operację to gwóźdź programu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Mi nic nie wywaliło, ale jak na teraz to gra jest strasznie nie dopracowana, trzeba czekać na oficjalne demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) no screeny gniota klate :lol: KaszaWspraju jestes pewny ze to sa screeny z ustawien "high" ? :D bo jesli tak to Crysis = FarCry + motionblur + kombinezon + klopoty z wydajnoscia ;) tego co jest w tle (gory i roslinnosc) na tym screenie http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=17133 juz nie skomentuje. Tak moge ustawic , nic wiecej nie zmienie( blokada ?, sprzet slaby ?) , a aa nie robi nic, jak by go nie bylo, obojetnie czy w sterach czy w grze. Edytowane 2 Października 2007 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Uwaga, uwaga... grzybek atomowy ^^ Muszę powiedzieć, że efekt nawet fajny. Błysk, fala uderzeniowa i te sprawy. Tylko na trailerach fajniej to wyglądało ;) PS Proszę się nie śmiać z mojego konfigu na jakim "testuję" Crysisa :P Po prostu ciekawość zwyciężyła zdrowy rozsądek (chociaż grać się da, tylko wygląda gorzej niż Far Cry). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 :Focus mamy podobne konfigi :D tylko ja mam trochę mocniejszego proca A64 :] gra standardowo ustawia all na low :D ale przynajmniej stały płynny frame rate trzyma. grzybek widziałem :D myślę, że w sp będzie wyglądać dużo lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 A jak wogole uruchomic ta gre. Bo mam tylko tryb multiplayer i nie moge zalogowac sie do zadnego serwera? Moze cos zle robie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 My wyskoczyło "We're sorry, the crysis beta is now closed" :_((( Odstapi mi ktos mi kluczyk na PW?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Dobra słów kilka od gregora ;). Tyle czekania i bugów więcej niż jaka kolwiek gra kchyba kiedykolwiek miała !!!!z tego co widze jak "rozwija" sie beta, tez mam duze watpliwosci, aby zmiescili sie w terminie. osobiscie nie wierze, ze maja juz zrobiony single i dopieszczaja MP. zostalo im troche ponad miesiac, nie ma szans, aby sie z tym wszystkim uporali. dx9 wyglada i dziala jak widac, a gdzie dx10? ze niby w SP bedzie lepiej? przeciez to ten sam silnik, a oni teraz go lataja w MP :) demo single za miesiac, byc moze, ale pelna wersja nie wczesniej niz z nowym rokiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Dokładnie , jeszcze tak na full sprawny engine potrzeba na moje oko 4 miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Huhu jak pierwszy raz wszedlem na serek i zobaczylem te krzaki co pokazywal qqrydza to mowie niezla beka ;) Po kilku zmianach graficznych podczas gry gra sie zawiesila :| Odpalilem ja jeszcze raz po restarcie kompa i o dziwo 95% bledow graficznych zniknelo. Na moim kompie 1024/med chodzi plynnie i praktycznie nic nie haczy choc czasami sie zdarza. 1280/med rowniez da sie o dziwo grac i wydajnosc jest jedynie o ciupinke gorsza. Dalem wiec 1280/high i grafa sie polepszyla jedynie fpsow na oko z 15 ;) Ogolnie jak dopracuja i wydadza stery pod crysisa to mysle ,ze przy C2D i moim radku da sie pokusic o granie w singla na high, ale to sie jeszcze zobaczy ;) Tymczasem ide obczaic o co chodzi w mp ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) O ludzie. Wlazłem na jeden serwer i odrazu 5 FPS na dzień dobry. Momentami mam 14-18 ,ale ogólnie nie idzie grać :/ Screeny: ciach! Co mnie urzekło to wybuchy. Tyle na razie mogę powiedzieć ,bo nie grałem. Siedziałem na spectie ,bo co ja bym tam zrobił ;) Po testuję zaraz ze wszystkim na LOW. Gracze na serwerze po moim żaleniu się, że mam 5 FPS odpisywali : don't worry ,I have 7 FPS ,this is a Beta, etc. Jak widać na ostatnim screenie sporo osób gra na low. :) No nic czekam na ram i procka. :) EDIT: A no właśnie, ,musiałem czekać jakieś 2 minuty aby wszystkie tekstury się załadowały na mapie. Edytowane 4 Października 2007 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Devil mam podobnego kompa co ty i mam 25-40 w 1280/med... zreszta zauwazylem, ze im lepszy serek (tzn szybciej sie do niego lacze) tym lepiej gra chodzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Na serwerze było sporo ludzi ,może stąd to. Sprawdzę jeszcze na medium. Nie mogę postawić swojego serwera ,a szkoda ,bo chętnie bym połaził po mapie sam by zrobić rozpoznanie :) Gdzie kampić etc. ;) P.S mam tylko 1.5 gb RAM ,więc to też może mieć znaczenie. Proc jest obecnie odkręcony do 2.52 ghz ,bo mam zwisy. Gra potrzebuję dwóch rdzeni ,no ale mam nadzieję że to u mnie szybko się zmieni. Edytowane 2 Października 2007 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) u mnie srednio 20-25fps, rozdzialka 1920x1200 aa chyba nie dziala...bo bez efektu klatkowe czy dam x4 czy x8 w grze....detale na high. system winxp, czesciej widze 20fps... Edytowane 2 Października 2007 przez Blue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Kręciłeś tego Quada ? Jak z wykorzystaniem pozostałych rdzeni ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Devil w 1280/ High gierka zabiera z ramu ok 1GB. Jakie masz stery?? Bo ja 7.9 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Witam NO pogralem troche - brak dynamizmu .. albo mzoe lolki taki graly serwer na 32;p imo na 64 powinno byc jak w bf2 Ook teraz framrate: High i znalazlem moja rozdzialke swoja 1680x1050 i tak min to 25 czasami 19 a max to 30 cos Obnizylem detale na medium i jakos bardziej wyraziste to jest i fpsy od 33 do 70 !! nieraz nie jest zle Ogolnei mapa duza a malo ludzi i akcji .. na 64 moglo by byc :) Kupowanie broni cos jak w CS , zabijasz przeciwnikow , zdobywasz flagi dostajesz kase (XP) Ogolnie nie jest zle .. atomowka powala , efekty tez , dzwiek spoko , muza tez tylko teraz mi ni gra nie wiem dlaczego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Devil w 1280/ High gierka zabiera z ramu ok 1GB. Jakie masz stery?? Bo ja 7.9 ;) Na pewno nie około 1 GB , bo by tak nie haczyła ;) Na medium to już zupełnie co innego. Brak przycięć i FPS lata od 14-22. To i tak mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Teraz troszke o gamepley MP. Mnie osobiscie bardzo sie spodobal. Mozna sobie dostoswowac styl walki pod siebie. Gra wymusza zabawe TP, zobywanie obiektow w celu ulepszenia, zbudowania, zmodyfikowania, odblokowania pojazdow, broni i modyfikacji do nich, sprzetu i.t.p. Widac ,ze caly pomysl na MP zostal solidnie przemyslany. Kazdy znajdzie klase dla siebie, poprzez wybor broni osprzetu do niej i wyposazenie dla siebie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Dobra kurna troche wkurzony jestem bo dalej nie moge dostac tego klucyka :( Ponawiam pytanko "odstąpi ktoś keja??" Co do gry to nie jest w cale tak kolorowo jak zapowiadali tworcy "gra bedzie chodzić na sprzęcie z przed 3 lat"?? Naprawde jest tak słabo z tą opytmalizacja?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l33tno0b1n Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Dobra kurna troche wkurzony jestem bo dalej nie moge dostac tego klucyka :( Ponawiam pytanko "odstąpi ktoś keja??" Co do gry to nie jest w cale tak kolorowo jak zapowiadali tworcy "gra bedzie chodzić na sprzęcie z przed 3 lat"?? Naprawde jest tak słabo z tą opytmalizacja?? Na 7900GS 2GB ramu i C2D chodzi na medium dobrze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ja też chciałbym zobaczyć Beatkę... jak komuś się już znudziło to bardzo proszę o podzielenie się kluczykiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ja coś z formy wyszedłem ,albo mi tak kiepsko idzie. Nie wiem do czego są te pojazdy. Tylko do transportu ? Czemu wybuchają jak z nich się wysiądzie ? Ktoś podłożył minę ? Jak te miny się podkłada. Gość raz jakby mnie zamroził czy coś podobnego. Jak to zrobić ? Gra jest za bardzo przekombinowana ,ale bardzo grywalna. BTW. Skąd mogę wziąć czołg ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Aby miec pewne pojazdy czy bronie terzeba zdobyc na mapie odpowiednie budynki a potem z kasy zdobytej z gry( fragi,za wykonanie celow na mapie), kupic je, wyprodukowac, odblokowac. Jak pojawi sie ikonka koszyka( lewy dolny rog) w zdobytym budynku, wciskamy klawisz P( domysny i tam wszystko jest podzielone w zakladach). Koszyk pojawia sie tez na "respie" i wtedy wybieramy bron i jesli sa , dodatki do niej . Edytowane 2 Października 2007 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ok dzięki. Załapałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Nie wiem jak u was, ale mi się wydaje ze okropnie gra czuła na podkręcanie pamięci. Trochę podniosę częstotliwość i się robi śnieg na drzewach :D Ogolnie to da sie grać na sprzęcie z siga w 1024, tekstury na high, a reszta na medium. Edit: nie to raczej nie kwestia podkreconej grafy. Na defaultowych ustawieniach tez mam lekką kaszkę na bardzo odległych drzewach. Sterów nie chce mi sie zmieniać, bo nie sądzę, że długo w tą bete pogram. Edytowane 2 Października 2007 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ciekaw jestem w jakim stopniu Crysis wykozystuje drugie jajo w CPU ?? Czy ktos juz porownywal ? bo zapowiadali kiedys ze bedzie znaczna roznica pomiedzy 1 a dwa Core Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ciekawy (być może dla niektórych oczywisty) news -> KILIK. W skrócie: "Crysis runs much better on Windows XP than on Vista". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 hah dokladnie przed chwila to sprawdzilem .. myslalem ze szalu dostane cielo mi sie ;p na tych samych detalach co na XP :) takze ja nadal zostaje przy XP :) Troche sobie posnajpilem tak to mi sie podoba ale DUZA MAPA MALO LUDZI !! NA 64 powinno byc ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ale trzeba przyznać, że graficznie stoi rewelacyjnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...