centy Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Miałem coś podobnego przy okazji bety TDU. Ktoś poradził by najnowszego winrar'a użyć. Pomogło.Co prawda winrar sobie nie poradził ale za to 7zip pomógł. Dzięki za podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Podrzuci ktoś keya na PW? Bardzo chętnie podzielłbym się wrażeniami na C2D@3,6GHz i 8800GTS 320MB :rolleyes: Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 U mnie nie wiem co sie dzieje, dzwiek mi przycina strasznie.Jak juz sie uruchomi gra to jest masakra, prawie wogole nic nie widac, dziwne kolory krzaki itd...Nowe stery wgralem ale hmm cos mi sie wydaje ze zle zainstalowane mam.Do Visty wlasnie pobieram z jakiejs dziwnej stronki nowe stery do karty dzwiekowej moze to pomoze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Jeśli włączyłeś AA to wyłącz , bo też tak miałem ;) Wciągnęła mnie ta gra :lol: Szybko 350 pkt i kupuje snajperke lece na górke i frag za fragiem wpada :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Wylaczylem AA ale to samo jest.Po zainstalowaniu sterownikow 163.71 czy to z strony nvidii czy guru3d wywala mi niebieski ekran po jakims czasie w menu gry.Juz nie wiem co robic.Instalowac XP nie chce mi sie:/ Lipa Lipa Lipa:(, bardzo zalezy zeby sobie w to pyknac bo farcry to moja najlepsza gra :) I w dodatku pierwsza ktora oryginalna kupilem:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Podrzuci ktoś keya na PW? Bardzo chętnie podzielłbym się wrażeniami na C2D@3,6GHz i 8800GTS 320MB :rolleyes: Z góry dzięki To ja sie podziele zamiast Ciebie ;) C2D@3,2 i 8800gts320 @630/850 1440x900@high 20-30fps (średnio 24) C2D@3,2 I 8800gts320@stock default (1024x768 i medium) 50-60fps Niestety fotki musiałem usunąć bo mnie ścigają za nda :/ Edytowane 4 Października 2007 przez jurek911 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Wciągnęła mnie ta gra :lol: Szybko 350 pkt i kupuje snajperke lece na górke i frag za fragiem wpada :P :lol:He he, ja ostatnio to samo - kupuję lunetę i kemping w krzakach :D Znowu od EA trzeba będzie gierkę kupić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 czy ktos juz testowal ta bete na konfigu zblizonym do mojego? ile wyciaga fps? 10? 15? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 To ja sie podziele zamiast Ciebie ;) C2D@3,2 i 8800gts320 @630/850 1440x900@high 20-30fps (średnio 24) C2D@3,2 I 8800gts320@stock default (1024x768 i medium) 50-60fps Będę w to grał tylko na high albo nie będę grał wcale...az do upgreadu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Macie też tak,że musicie zmieniać respawn po każdej śmierci,bo inaczej czas nie jest odliczany ? Albo po respawnie jesteście bez broni i nawet ręcznie nie da rady walczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zmiana respawnu - stracony bunkier. Co do drugiego to nie zdarzylo mi sie to. Predzej zablokowany skok przy przejsciach z predkosci na zbroje [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Ta grafika w tej becie jak się przyglądam to jest taki Far Cry :/ z bonusami. Rozumiem ta beta multiplayer jest okrojona z lepszych tekstur i efektów :/ bo jak tak to klapa. Jak z wyszukiwarką serwerów w tej becie, działa dobrze czy tak jak w BF2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Nie wiem jak dziala w BF2, ale tutaj w 3 minuty bylem w grze, choc moze mialem szczescie ;) W sumie nie ma problemu, chyba ze serwery padna - co ma miejsce - bo ludzie pisza... Beta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Z Far Cry'em ma toto tyle wspólnego, że Crytek w tropikach. Tekstury może nie szokują, ale oświetlenie + efekt atmosfery masakrują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Textury to chyba w tej grze to najlepsze są jakie były . Czy wy nie widzicie tego piasku i kamyczków tego wszystkiego. Aby gadać , że to farcry z bonusami to wpierw trzeba to zobaczyć na żywo. Nawet palmy to majstersztyk jak kazdy listek w inna stronę i gra cieni jest nieziemska a już nie wspomnę o fizyce np jak z bazooki przycelujemy samochodzik ;). Dla tej gry zmontuję sli ;). Edytowane 3 Października 2007 przez Gregor1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Ta grafika w tej becie jak się przyglądam to jest taki Far Cry :/ z bonusami. Rozumiem ta beta multiplayer jest okrojona z lepszych tekstur i efektów :/ bo jak tak to klapa. Jak z wyszukiwarką serwerów w tej becie, działa dobrze czy tak jak w BF2?Tak na prawdę to na screenach wygląda biednie, ale jak się zagra na high obluka wszystko w ruchu od razu zmienia się zdanie, gra się kapitalnie mimo niektórych bugów i wygląda równie bajecznie przynajmniej fauna i flora + niesamowity piasek i woda. Jeszcze raz powtórzę w to trzeba zagrać. Edytowane 3 Października 2007 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Mógłby ktoś użyczyć keya na PW - chciałem potestować coś niecoś :) Mam kilka sprzętów do tstów, łacznie z takim z siga ;) Opiszę jak się sprawuje taki staruszek jak i nowsze maszynki ... Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Nareszcie jakieś ostrzejsze screeny... do tej pory wydawały mi się strasznie rozmyte. Obycie z :cry: silnikiem drugiej generacji i powrót do poprzedniej jego wersji... przypuszczam tak bo wole nie odpalać far :cry: :D , nie stracę chociaż dobrych wspomnień... może spowodować pewne skutki uboczne. O teksturach również padło dobre zdanie i tego raczej trzeba się trzymać. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Fotki z bety jakoś mnie nie powalają, niektóre tekstury może i są ładne ale całość nie wygląda super, ktoś już wyżej pisał że trzeba zagrać i zobaczyć w realu i jest o wiele lepiej mam taką nadzieję :D, ja tam czekam na demko, myślę że będzie choć troszkę ładniejsze graficznie od betki i lepiej będzie łazić, no i w demku już pewnie można będzie odpalić dx10 i zobaczyć jak naprawdę ma ta gra wyglądać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Grafika jest ładna muszę przyznać. Tekstury piasku wyglądają naprawdę dobrze. Do tego wybuchy mi się bardzo podobają. Za to MP jakoś mi nie przypadło do gustu. Kupiłem sobie ostatnio snajperkę i wybijałem każdego jak leci :) W każdym razie ja czekam tylko na SP. Do MP to ja mam COD2, ET i Q3 i jak na razie nie mam zamiaru zagłębiać się w co innego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l33tno0b1n Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...37&Itemid=1 Demo SP w DX10! W pełnej grze będą dodatkowo efekty których jeszcze nigdzie nie widzieliśmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Ja to widziałem wcześniej parę efektów których brakuje w multi np: -chwytanie przeciwnika,beczek etc i rzucanie nimi :) -rozwalanie ścian,płotów etc. (pozostał tylko samochód do poruszenia i kurczaki ;) ) -"karczowanie" lasu - prułem do krzaków/palm ile wlezie,latały na wszystkie strony,ale żaden listek nie odpadł :( Z tym wyborem broni to też do pupy :( Mając większą ilość pt do wydania trzeba za każdym razem klikać na broń i done bo inaczej będziemy mieli tylko te na którą ostatnio kliknęliśmy (chyba,że czegoś nie wiem...) Wogóle mogło to być przejrzyściej -klikam na broń i po lewej podgląd ekwipunku czy coś w tym rodzaju. Edytowane 3 Października 2007 przez jurek911 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Sulaco może ty zapodasz screeny jak gra wygląda u ciebie skoro masz Q4 I SLI, czekamy !! chyba nie tylko ja ;] btw. niektórzy podaja high, czy to są max detale? czy jest jakaś ultra detale? ofkozz prosimy o detale ALL MAX. DZIEKUJE ;] Edytowane 3 Października 2007 przez FanEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Wyżej podałem screeny z detalami max dostępnymi w grze czyli HIGH, jest jeszcze jedna opcja wyżej,ale nieaktywna w tej wersji gry. Zapewne wtedy będzie można roznieść w pył wszystko co ponad piasek wystaje :) Jak się komuś znudzi fragowanie to zawsze może pobawić się z kurczakami :P (Halama rulez ;) ) Edytowane 3 Października 2007 przez jurek911 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Wy tak rzucacie tymi screenami ,a przeciez was NDA obowiazuje... nie ladnie... oj nie ladnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 No wlasnie sie zastanawiam czy z tytulu NDA zaczac strzelac ZKU do konca open bety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Wy tak rzucacie tymi screenami ,a przeciez was NDA obowiazuje... nie ladnie... oj nie ladnie ;)A co to takiego bo ja nietutejszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 NDA (ang. Non Disclosure Agreement) - umowa podpisywana przez pracowników firm programistycznych lub beta-testerów testujących gry lub programy zabraniająca udostępniania komukolwiek jakichkolwiek materiałów na temat programu nad którym pracują. Złamanie warunków umowy grozi zwolnieniem i pociągnięciem do odpowiedzialności karnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 a tam sraty taty, juz widze jak kogos pociagaja do odpowiedzialnsoci karnej za to ze screena rzucil gdzies na forum w Polsce :D a wracajac do gry nie maialem przyjemnosci testowac, ale po tych screenach stwierdzam ze gra wyglada bardzo ladnie, ale to zupelnie nie to samo co tak reklamowali :lol2: przeciez te zapowiedzi masakrowaly i powodowaly zbieranie z podlogi szczeki a tutaj widze wylacznie bardzo ladna grafike. Ale nie chce przesadzac, moze to poprostu screen a w rzeczywistosci duzo lepiej to wyglada no i wiem ze to beta, tyle ze nie sadze zeby jakas wielka roznica byla w stosunku do koncowej wersji. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 No i ja tez juz zaliczylem testy betki. Tak jak przypuszczalem, pod wzgledem wydajnosci na moim "trupie" nie ma rewelacji ale nie jest tez strasznie. Testowalem w rozdzialce 800x600 ale ze wsystkim na high'a, tylko tekstury na med. Fps tak od 18-30klatek, niestety po wlaczeniu 1024x768 jest koszmar, 10-20klatek (1gb na medium tex. to i tak za malo). Grafika jest niesamowita, statyczne screeny nie oddaja jej uroku nawet w 50%. Trzeba zobaczyc jak "TO" zyje, palmy na tle slonca wygladaja przepieknie. Motion blur...wybuchy...promienie sloneczne pod woda...i inne efekty sa super. Na razie nie wiem nic o gameplayu w mp bo biegalem sam po mapie i podziwialem grafe. Wydaje mi sie ze warto wywindowac efekty/detale w gore kosztem rozdzielczosci, high w 800x600 wyglada lepiej niz med w 1024x768 imo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...