Karas Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Warto tez dodac, ze ustawienia UltraHigh sa zablokowane i moze byc jeszcze wolniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Błagam powiedzcie jak dostać activation code??? Odpiszcie na PM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Tu jest wszystko napisane: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...29&st=2730# Post #2741 ktory napisal CBZ Edytowane 4 Października 2007 przez Lysyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2769228 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Może teraz jest ktoś zainteresowany spotkaniem na wybranym serwerze? Za kilka minut mogę podać nazwę lub jeśli już jakaś będzie to... wiadomo, wpadnę. Wydaję mi się, że jakiś jeszcze niezapełniony. ... na łariora można wejść. :) Edytowane 4 Października 2007 przez qqrydza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Najlepiej jakby była możliwość założenia własnego na hasło. Tak czy inaczej ja bym tam zagrał z wami. BTW. Usunąłem screeny ze swojego wcześniejszego posta. Edytowane 4 Października 2007 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Najlepiej podajcie swoje nicki jakie macie w grze to sie poznajdujemy , tak będzie szybciej ;) Ja gram pod nickiem capone.pl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 qqrydza powiedz ze ten nuke nie wygladal tak tragicznie? :wink: Generalne wrazenia - zgrany team z dobra komunikacja i quake wars moze sie schowac dla mnie [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Nie wyglądał... cały wybuch zasłaniał mi budynek fabryki. :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Mnie mozna spotkac na serwerze K-Play.de na 24 sloty w roznych porach dnia. 16 za malo 32 za duzo imho. Nick chyba oczywisty :D Edytowane 4 Października 2007 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ktos jeszcze chetny na tydzien ZKU za lamanie RDA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Wszystko fajnie ale keye maja juz chyba tylko dla tych co opłacają subskrybcje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Generalne wrazenia - zgrany team z dobra komunikacja i quake wars moze sie schowac dla mnie [;Dokładnie, QuakeWars jest troszkę bardziej prymitywny imho. Tutaj gra pozwala na więcej jeśli chodzi o taktyczne podejście do wykonywanych zadań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Tyle ze to wrazenia po betach [; Nie wiem co zmienili w demku QW ;] To co gralem z ET:QW a to co prezentuje Crysis MP Beta to rozne podejscia do rozgrywki. Tylko nie wiem co mozna nazwac Assault czy King of the Hill... Dajcie mi de_aztec w takich detalach z wieksza plynnoscia na mid i gine na tydzien [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ustawiamy się na dziś wieczór? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) no mozna ;p coraz lepiej mi idzie .. wylaczylem to rozmycie przy obracaniu glowy bo przeciez oczoplasu mozna bylo dostac;p reszta to high/medium i gram plynnie :) od 35 do 60 :) Edytowane 4 Października 2007 przez GURU500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ten efekt rozmycia to ja nie wiem czemu ma służyć. Ani to dobrze nie wygląda, ani w niczym nie pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ten efekt rozmycia to ja nie wiem czemu ma służyć. Ani to dobrze nie wygląda, ani w niczym nie pomaga.Ale jest teraz trendy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Bardzo filmowy :D Mi pasuje :lol: Oglądaliście konsolę? Mi tam wyskakuje masę błędów z sieciówką: Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller is not operational edit e-sorry, już dopatrzyłem się, że to druga, nieużywana karta. Tylko na co im to? Gdzie jest ta strona/forum od bety? Edytowane 4 Października 2007 przez MariuszDW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Submit bug reports and feedback here http://www.fileplanet.com/promotions/crysi.../bugsubmit.aspx Participate in the beta community and submit feedback directly to the devs: join the crysis beta forums here - http://www.forumplanet.com/crysisbeta/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ale jest teraz trendy :D Mi tam sie podoba. Zawsze lubilem motionblur w grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Mi tam sie podoba. Zawsze lubilem motionblur w grachJa nie napisałem, że mi się nie podoba tylko, że ten efekt jest teraz na czasie i chętnie sięgają po niego twórcy przeróżnych gier. Co do tego efekty w Crysis to ani mnie to grzeje ani ziębi jest i go nie wyłączę, wiec jest bardziej in plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Czy jest ktos to chodz na chwilke podzielilby sie kodem aktywacyjnym, bo ja chyba nie doczekam sie oficjalnego demka. Piszcie na PW. Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 ja tak samo bym poprosił, tylko do przestestowania jak to chodzi u mnie, wiem że tragedia :lol2: aha zainstalowałem gre, znalazłem cdkey gdzieś u bułgarów, ale gdy uruchamiam gre prosi o kod potwierdzający a takiego nie posiadam, da sie to ominąć ? [mam nadzieje że nienaruszam regulaminu] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Key = Kod Aktywujacy ;] Gra ktos teraz na jakims serwie ? Z checia dolacze ;] Edytowane 4 Października 2007 przez CBZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) czy ktos gral w bete nie na GF8800 ? ;) bo widze mase osob w tym topicu ma taka grafe ... Edytowane 4 Października 2007 przez OpenSource Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 ja mam tylko pytanie czy Crysis chodzi tak fatalnie jak Lost Planet? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 W DX10? Beta chyba jest obcieta z tego... :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Blur jest po to, by zaslanial szarpanie animacji. Imo swietny pomysl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Pytanie do beta testerów ;), udało się komuś znaleźć serwer gdzie zamiast dnia jest noc, kiedyś w temacie na nvnews.net widziałem, że kilka osób dawało screeny z gry w nocy. Ja coś nie mogę znaleźć takiego serwera :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...