Limak122 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Nie wiem czy dobrze zapamiętałem, ale noc na serwerach jest tylko w DX10. Jak coś to niech ktoś mnie poprawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 U mnie niestety klapa na Viscie.Nie idzie wogole w to pograc, kombinowalem i dalej mam pelno krzakow, stery i aktualizacje wszystkie nie pomogly.W weekend wracam do XP moze wtedy w koncu pogram sobie :)Jak pogram troszke to napisze jak na moim slabym procku to idzie.,.. Hmm albo backup zrobic ?? i na nowo z sterami sprobowac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Blur jest po to, by zaslanial szarpanie animacji. Imo swietny pomysl no to zes teraz dowalil :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Ey w ogóle takie pytanie , prócz zdobywania tych elektrowni , bunkrów i tych dwóch budynków gdzie można zakupić czołgi albo te dziwne bronie , to naszym zadaniem jest wystrzelenie nuke w łódź albo w baze chińczyków ? :lol: Ja jedynie gram sobie i zdobywam bunkry i fragi , a widze , że niektórzy strzelają nukami. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Ja tez bym prosil o a key jesli mozna. Chce przetestowac konfig na viscie, jak dotad wszystko smiga ok i zastanawia mnie wlasnie crysis. niestety nie zalapalem sie na bezplatna bete a placic fileplanet nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Ey w ogóle takie pytanie , prócz zdobywania tych elektrowni , bunkrów i tych dwóch budynków gdzie można zakupić czołgi albo te dziwne bronie , to naszym zadaniem jest wystrzelenie nuke w łódź albo w baze chińczyków ? icon_lol.gif Ja jedynie gram sobie i zdobywam bunkry i fragi , a widze , że niektórzy strzelają nukami. icon_lol.gifhehe ostatnio sie dorobilem XP( experience ) i kupilem czolg TAC za 750 ktory strzela... glowiacami bojowymi jak walnolem a tu patrze atomowka :) sluzy on do zniszczenia bazy .. niestety 3 strzal za blisko siebie oddalem i mnie zmiotlo razem z trzema z mojego teamu i 4 obcego ;p.. podoba mi sie ze czolgi maja ograniczona amunicje "FIZYKA" jazdy jest O WIELE lepsza od tego co ET:QW przedstawia.. generalnie troche mnie gerika wciagnela .. lepsze niz QW mialem kupowac ale pogralem w demo 15h i mi sie znudzilo a tu mi przypomina troche bf'a ... no ale jeszcze ut 3;p zobaczymy.. Co do chodzenia gry na viscie chodzic chodzi ale o wiele gorzej niz na XP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Dobra wiem że ci co mają klucze grają jeszcze w bete, ale gdyby ktoś mógł prosze o klucz na PM, chce tylko przetestować gre na godzinke i oddaje klucz spowrotem. dziekuje :P ------------------------- chciałem podziekwać WDK za klucz, dziękówa ;) tylko mam problem, nie moge podłączyć sie do rzadnego serwera, tworze konto, pobiera mi liste serwerów, wskazuje pingi ilość graczy, gdy biore gdzieś connect , niby łaczy ale później wyskakuje "connection failed" lub " authentic serwer failed" czy jakoś tak. Firewall wyłączony, ktoś zna rozwiązanie ?? Edytowane 5 Października 2007 przez FanEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Mi pomogło usunięcie i instalacja od nowa razem z tym dziadostwem od gamespy, nie wiem ile to miało wspólnego ale pomogło. Wcześniej miałem ciągle Connection timed out. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Właśnie wszedłem na Crytek:Warrior2 i jestem sam. :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Bardzo proszę o key, chciałbym zobaczyć jak będzie działać na moim "dziadku" ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Ale lipę odwaliłem... już mam broń masowej destrukcji... za dwie minuty koniec rozgrywki i... wjechałem czołgiem do wody. :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 No bywa. Ja mialem pecha bo bieglem sobie sam i nacialem sie na ziomka na plazy... A tak to byloby boom i chwala dla Korei... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 FanEk - wystarczy poczekac bo nieraz serwery maja updejt ;p 2 dni temu w nocy tez mialem to samo wlazlem na chata w grze i mowia tam wlasnei ze nitk nie moze sie polaczyc no i tam ktos wlasnie tak pisal :) Btw wiesza wam sie ta beta mnie sie dzis zawiesila po 2h grania ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Nie wiem czy dobrze zapamiętałem, ale noc na serwerach jest tylko w DX10. Jak coś to niech ktoś mnie poprawi. Na DX10 możliwa jest dynamiczna zmiana pór dnia - na DX9 pora jest ustalana przez admina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) No bywa. Ja mialem pecha bo bieglem sobie sam i nacialem sie na ziomka na plazy... A tak to byloby boom i chwala dla Korei... Jak w tę wodę wjechałem to zdałem sobie sprawę z dramatu tej sytuacji i nie zdążyłem zatrzymać maszyny. Chyba liczyłem, że to jest podwodny pojazd pancerny. :D Sam nie wiem. Teraz to się obśmiałem ale jak ktoś by taki numer zrobił w jakiś ważnych rankingowych rozgrywkach... Możemy tak na 22 się wstępnie umówić. Jak jest z kim grać to nawet reguły podłapałem a nie chodziłem jak pijany na safari. No i może włączę sobie mikrofonik bo wszyscy mieli zdaje się łączność. Edytowane 5 Października 2007 przez qqrydza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Ja bym zagrał z chęcią :). Nie wiem dlaczego , ale często mi wyłazi crysis do pulpitu :(. Najnowszych sterów nie mogę zainstalowaćbo mi pulpit znika ;/. A jak się gra zachowuje na x2900 ?? Może ktoś coś opowie ?? Edytowane 5 Października 2007 przez Gregor1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l33tno0b1n Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Ja też z chęcią :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) A jak się gra zachowuje na x2900 ?? Może ktoś coś opowie ??Wystarczyło wejść do topicu o 2900xt, albo chyba nawet parę stron temu ktoś pisał już o tym, no ale jakby nie było to napiszę. 25-60 FPS wszystko HIGH bez AA 1280x1024. Średnia podczas gry trzyma poziom 35-38 FPS. Nie licząc ogólnych bugów gra chodzi u mnie stabilnie ani razu crash to desktop, żadnej zwiechy, sprawdzone i męczone przez 5 godzin bez przerwy nie licząc restartów serwa. Edytowane 5 Października 2007 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) @qqrydza 22 to odpowiednia pora , ale jaki serwer ? ;) Zapodaj IP pare minut przed 22 ;) Może być nawet pusty ;) Dzisiaj rano jak pogrywałem to Crysis mi wyszedł do pulpitu nie wiem czemu heh :lol: Denerwujące w gdzie jest to jak się zderzają samochody i wybuchają :/ Często własnych kompanów zabijamy przy tym ... Aaa takie małe pytanie da się rozwalić te wieżyczki (to coś co wykrywa wroga i strzela w niego) na wodzie u USA ,albo w bazie chinoli ? Edytowane 5 Października 2007 przez Koowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Wystarczyło wejść do topicu o 2900xt, albo chyba nawet parę stron temu ktoś pisał już o tym, no ale jakby nie było to napiszę. 25-60 FPS wszystko HIGH bez AA 1280x1024. Średnia podczas gry trzyma poziom 35-38 FPS. Nie licząc ogólnych bugów gra chodzi u mnie stabilnie ani razu crash to desktop, żadnej zwiechy, sprawdzone i męczone przez 5 godzin bez przerwy nie licząc restartów serwa. No to ja myślę, żę logo ati tam bardziej pasuje niż nvidia ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 No to ja myślę, żę logo ati tam bardziej pasuje niż nvidia ;).Z tego co widzę to działa porównywalnie może minimalnie lepiej niż na 8800GTS 640 MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 wieżyczki da się niszczyć, co do IP servera to zapodajcie również mi, jeśli będę wieczorem to chętnie z Wami zagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Gralem juz do kupy z 12 godzin , zawieszanie systemu i wyjscia do pulpitu :) mialem to samo na taktach 2813MHz ,raz zwieszka innym razem wyjscie do pulpitu obnizylem takty -100MHz do 2712 i teraz moge i 3 godziny nonstop pykac . Czasami warto troche odpuscic z max oc dla pelnej stabilnosci za kazdym razem jak wychodzi nowa wymagajaca mocy gra .np Stalker ,Bioshock teraz Crysis powracaja te same problemy :) Co do samej gry to mogli by zapodac wiece j opcji z BF2 zakladanie druzyn i respawn na dowodzcy druzyny . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOObzor Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Wrrr głupie fileplanet zawsze rozdają seriale gdy niemam czasu siedzieć przy kompie :mur: Prosiłbym o wypożyczenie keya, z góry zobowiązuję się do nieużywania "pożyczonego" seriala gdy pierwszy właściciel będzie miał ochote grać. Chętnych zaprzaszam na priv :wink: Gierka zapowiada sie naprawdę smakowicie, miejmy nadzieję że panowie wydawcy dotrzymają terminu wydania. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Zapomniałem podzielić się z Wami jednym faktem jaki zauważyłem, a mianowicie podczas grania w crysisa grafa grzała się max do 69 stopni, a takie demo medala airborn to temp przekroczyła 80stopni. Czyżby ta gra nie ciągnie maxa z grafy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Jeżeli ktoś ma niepotrzebny kluczyk to prosiłbym bardzo B-) Sprawdziłbym sobie jak toto chula umnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) No i gdzie gramy ?? ;). Już nie chcę pokazywać palcem tylko całą łapą :P QQ i co tam. No no mój post byłnapisany 22:04 nie 23:04 ehh może ktoś to w końcu naprawi ;). Edytowane 5 Października 2007 przez Gregor1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Hypernia.net::BETA#56 ...tam udało mi się wbić. Edytowane 5 Października 2007 przez qqrydza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Rodżer dead ;). 30 min gry i pograne :(. Nie nadaje się to narazie do niczego :(. Edytowane 5 Października 2007 przez Gregor1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Mnie w końcu udało się wejść na warrior'a i to pustego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...