focus_ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Mylisz się. MEDIUM i chyba widać , że HIGH Crysis automatycznie włącza tryb pośredni - wyższy niż medium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 podarujcie klucz do bety, jesli komus sie juz znudzilo :) nie kasujcie ich, niech inni tez pograja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 No dokładnie podzielcie się z nami :) Niech wszyscy potestują, jak im chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Oddam klucz pisac na pw. edit juz po herbacie ;) Edytowane 6 Października 2007 przez alCatraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Ktoś jeszcze chętny do podzielnia sie kluczem, chocby na chwilke :) alCatraz dzieki !! Edytowane 6 Października 2007 przez AveMartin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Jak ktos bylby taki dobry mi uzyczyc klucz to prosze na PW :) zobaczymy jak pojdzie dx9 na tym malym potworku ( x1950GT 512MB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 ja rowniez bym potestowal :) jezeli ktos moglby udostepnic, bede wdzieczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Również się dołączam do prośby o kluczyk, kto chce oddać choć na chwilkę, proszę zostawić na pw wiadomość, z góry dziękuję ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Mi tez możecie użyczyć kluczyka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 kluczyk kluczykiem a ja nie moge nigdzie dorwac pliczku z betą :( toerrenty z pirate bay i isohunt mi nie fikaja .. :/ :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Ma ktoś jeszcze wolny key ..... będe wdzięczny ... pozdrówka, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 kluczyk kluczykiem a ja nie moge nigdzie dorwac pliczku z betą :( toerrenty z pirate bay i isohunt mi nie fikaja .. :/ :( na fileplanet jest beta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Mowa była głównie o skałach. Zresztą przy detalach tekstur na high zajętość pamięci VRAM wynosi 400 MB, więc na kartach z mniejsza ilością tej pamięci wystepowałyby niesamowite zacinki - takie mocne skakanie jakby dysk dotyczywał, jeśli takie coś nie wystepuje to znaczy, że tekstury są niższej jakości - proste. Tak to wygląda w GRAWie i nie tylko. pisałem o tym na 94 stronie "...widać że mój 7900gs z 256mb to za mało, czuć że mu pamięci brakuje na tekstury...." Na medium gra się praktycznie bez zacinek (bardzo żadko), ale już na high to prawie cały czas straszne zaciny, czuć że to karta nie ma miejsca na tekstury. Focus te testy wymagają jeszcze komentarza/poprawki dotyczące spadku FPS w chwili gdy na serwerze gra powiedzmy tych 30-stu graczy. Chyba że go przeoczyłem ;) No chyba gracze i dodatkowe efekty graficzne i dźwiękowe mają wpływ na ilość FPS. Chaos tu masz nazwe pliku instalacyjnego: Crysis_MP_Beta_Release_3 Edytowane 6 Października 2007 przez VICTORious Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Focus te testy wymagają jeszcze komentarza/poprawki dotyczące spadku FPS w chwili gdy na serwerze gra powiedzmy tych 30-stu graczy. Chyba że go przeoczyłem ;) No chyba gracze i dodatkowe efekty graficzne i dźwiękowe mają wpływ na ilość FPS. Chaos Ale te spadki są wynikiem niewyrabiania CPU, a nie GPU, więc nie jest to temat tego artykulu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 kluczyk kluczykiem a ja nie moge nigdzie dorwac pliczku z betą :( toerrenty z pirate bay i isohunt mi nie fikaja .. :/ :( http://mirror.jnivekk.net/Crysis_MP_Beta_Release_3.exe jak Ci sie znudzi granie to prosilbym o keya :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 http://mirror.jnivekk.net/Crysis_MP_Beta_Release_3.exe jak Ci sie znudzi granie to prosilbym o keya :) ja rowniez ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Jak widać u mnie tekstury ustawione są na high, jakość obiektów po wejściu na brzeg zmieniła się na "cuśtom" a dwa pozostałe medium'y ustawiłem sam. Pisałem wcześniej, że na screen'ach np:Mario2k wszystko jest rozmazane bo gra oferuje znacznie lepszą jakość obrazu. Tekstury są fajniutkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Przecież po sieci krąży jakiś fix, który odblokowuje opcje w menu i umożliwia danie wszystkiego na maxa. PS. Pożyczcie chociaż na godzinkę keja, to zobaczymy co tam jest grane :) Edytowane 7 Października 2007 przez LCC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Przecież po sieci krąży jakiś fix, który odblokowuje opcje w menu i umożliwia danie wszystkiego na maxa. ktos sprawdzil czy odblokowuje coś poza guzikami w menu ? ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Przecież po sieci krąży jakiś fix, który odblokowuje opcje w menu i umożliwia danie wszystkiego na maxa. Po co mi takie coś? Będzie w demo to sprawdzę a tu wychodzi na to, że jeszcze ta wersja jest nie do końca dopracowana. Mnie chodziło raczej o to, że na tej karcie nie ustawia się z automatu inna opcja niż ta, którą ustawiam w menu z powodu mniejszej ilości pamięci(jak sugeruje focus_). Jeśli w pełnej wersji pod dx10 będą tekstury ultra wysokie i z tym będę miał problem z 320mb na karcie to ani się nie oburzę i nie bardzo zdziwię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 czy beta 3 wymaga do instalacji/gry internetu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 To jest MP Beta [; I ma zablokowana opcje LANa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 eee mam cos takiego, z linka wyzej -> Crysis_MP_Beta_Release_3 good? da sie to zainstalowac i odpalic bez internetu jesli mam klucz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Byłby ktoś tak wspaniały, by mógł mi użyczyć Keya? Na PW albo GG 5281217 ? Edytowane 7 Października 2007 przez razorBMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Zainstalować się da. Odpalić pierwszy raz nie - wymaga aktywacji. Grać się też nie da, bo tylko multi przez internet. Edytowane 7 Października 2007 przez MariuszDW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 ja rowniez ;) Dzisiaj chciałbym jeszcze sobie pograć ,ale jutro zajrzyj na forum .Będę mógł się odwdzięczyć za FEAR Combat. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Shooting For Perfection: The Cevat Yerli Interview Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Jak komuś sie znudzi i bedzie sie chciał podzielić wrazeniami to niech przesle mi klucz na pw lub na Gada.. 3250011 Z góry dzieki :) Edytowane 7 Października 2007 przez OLAF_SKARPA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 ja rowniez ;)ok, chyba ze dostaniesz pierwszy i Ci sie znudzi to mi dasz :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Byłby ktoś tak wspaniały, by mógł mi użyczyć Keya? Na PW albo GG 5281217 ? Błaaagaam pliiss! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...