MuStaFaa Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Mój qmpel ma problem z teksturami. Screen poniżej: Probowaliśmy juz przeinstalowac sterowniki do karty graficznej i sama gre dwukrotnie. Konfiguracja: Athlon 3800+ 8800GTX 2GB Edytowane 21 Października 2007 przez AveMartin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 u mnie pomogło uruchomienie gry, wyjście i wejście jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 moje demo guide ... właśnie , szkoda, że nie ma dema... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Probowałem juz nie raz odpalac gre po kilka razy. Na poczatku myslalem ze to wina samych sterownikow do grafy, wiec zmienilem z ver. 162.xxx na te najnowsze ze strony nVidii 163.xxx ale nic nie pomoglo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 miałem to samo, zobacz pare stron wczesniej, wez daj detale na max powinno zatrybic, albo wylacz AA i sciagnij ostatnie beta drivery, u mnie pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 samo wylaczenie aa powinno pomoc, chociaz to wyglada dziwnie, bo nie wszystko sie kaszani :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) AA jest wyłączone a detale sa na medium. Jak wroce do domq zmienie na HIGH i zobaczymy co bedzie :) Zmiana ustawien z MEDIUM na HIGH załatwiło sprawe. Jednak tekstury dogrywały sie przez prawie 4 min :/ Dzięki za pomoc :) Edytowane 23 Października 2007 przez AveMartin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Jutro demko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Na to wygląda... no chyba, że znów coś przełożą :? Bardzo jestem ciekaw jak tam single player wygląda, czy Crysis będzie czymś więcej niż tylko benchmarkiem nowego hardware'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Konrado- Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Za 48 godziń bedzie demko , czyli w piątek o 9 rano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 miało by 25 listopada , nie 26 , grrrrrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macek Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Demo i tak nie wyjdzie w terminie, znowu będzie opóźnienie. Edytowane 24 Października 2007 przez macek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 miało by 25 listopada , nie 26 , grrrrrrrrMa być i miało być 26 i października nie listopada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 miało by 25 listopada , nie 26 , grrrrrrrr z tego co ja wiem mialo sie pojawic 26. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Bedzie niestety w piatek :( http://crysisdemo.com/ Edytowane 24 Października 2007 przez mmmaaarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Skoro demko ma byc w piatek to kiedy pojawi sie pełna wersja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Skoro demko ma byc w piatek to kiedy pojawi sie pełna wersja ?16 listopada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Dzięks :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 jutro demko :) już nie mogę sie doczekać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Cos sie licznik zapgrejdował hehehe, wcale bym sie nie zdziwił gdyby znów coś przesunęli :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 jutro demko :) już nie mogę sie doczekać ;)masz jakies oficjalne info? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 przecież miało być jutro. http://www.crysisdemo.com/download.htm tu też pisze że 26 Października. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 przecież miało być jutro. http://www.crysisdemo.com/download.htm tu też pisze że 26 Października.jakis gosc zalozyl sobie stronke, ktora ladnie mu nabija statsy, a ludzie traktuja to jak wyrocznie. wg ea/crytek demo mialo juz byc we wrzesniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 przecież oficjalnie przekładali demo właśnie na 26.11.2007 Poza tym na incrysis juz podają że jutro "demo launch party" http://www.incrysis.com/index.php?option=c...view&id=531 Wszystko okaże się jutro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 tez mnie to zastanawia czy moja blacha da rade singlowi, bo multi mnie tu kompletnie nie interesuje :)... a i mam nadzieje, ze nie bedzie 1,3gb = 5min gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Może już nie dać bo w Sp wchodzi AI i takie tak. Dodatkowe tekstury i inne ostateczne bajery. Jednak trza być dobrej myśli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Może już nie dać bo w Sp wchodzi AI i takie tak. Dodatkowe tekstury i inne ostateczne bajery. Jednak trza być dobrej myśli ;)Rozumiem, ze dx10 bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Demko jest już dla ludzi , którzy zamówili pre-order . Demo jest gdzieś na torrencie , ale nie wiem gdzie Zajmuje 1.8gb. Jak jutro demo się nie pojawi to w demo udostepnionie dla preorderów nie zagramy , przy włączaniu dema weryfikuje konto z EA. Edytowane 26 Października 2007 przez sideband Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Słyszałem że demo chodzi na hight na Radku x1950xt, ludzie pisali na forum pcl ;), ale nie wiadomo czy to prawda. Edytowane 26 Października 2007 przez robowsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) jak na pcl to mozliwe, tam jest jeden gostek ktoremu oblivion na high chodzil non stop powyzej 25fps na radku 9600pro nawet podczas walki, wiec mozliwe, mozliwe... Edytowane 26 Października 2007 przez hooded man Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...