wamak Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) ........... skoro przedstawiciele cryteka twierdzili ze wczesna wersja widziana na demach byly odpalane na zwyklym a64 3500+ czyli odpowiednik w grach p4 3.7 ghz bez cudowania w 2 rdzenie to chyba crytek i jego przedstawiciele wiedza lepiej niz czyjes widzimisie Tym razem się z Tobą zgodzę wyjątkowo, bo te wymagania ze stronki nie mają żadnego ładu i składu, na co także sideband zwrócił uwagę z tymi rekomendowanymi kartami dx9 na vista z dx10. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez WDK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 nie wiem czy było :) kozacko to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Oby nic nie skopali i nie mówili za duzo tylko zrobili tak jak piszą i pokazują a pogromi wszystkie Halfy Doomy i obejmie tron FPS :) na wieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 coś słabe textury z tej lewej strony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 coś słabe textury z tej lewej strony :)Ale soft shadows działa :mrgreen: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 swietnie to wyglada...chociaż woda coś słabo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Może i jest soft shadows z lewej, ale jakieś brzydkie niebo :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Kolejna zagadka w stylu przyjrzyj się obrazkom i wskaż różnice :D Edytowane 7 Czerwca 2006 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Wolalbym dolozyc troszke do kasy na kompa i poleciec na taka wyspe ;] Zawsze framerate 25, zero spadkow [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) chyba troche więcej niż 25fps :-P @LPKorn3324 oprócz spadku fps dochodzi blur :) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez sideband Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 no da się zrobić tak, że będzie mniej :D wystarczy trochę %%%% :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 no da się zrobić tak, że będzie mniej :D wystarczy trochę %%%% :DWtedy jest efekt bloom'a :D A w tego screena co podal Nierealny nie wierze. Za pieknie to wszystko wyglada by bylo prawdziwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mi też trudno w to uwierzyć... Czyżby era "realnych" gier już nadeszła? Co dalej? Hologramy? ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 :o ze tak miaukne !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) coś słabe textury z tej lewej strony :)heh slabe twoj 6800gs i tak bedzie wyl z bolu, dogorywajac w agonii :lol2: pozatym to tylko screenshot :mur: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez #Mreko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak byś nie zauważył to z lewej jest "real-life" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hehehe chyba pan Mreko nie zalapal ironii :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Te pod nazwa Crysis lepiej wygladaja niz te rzeczywiste. Klimatyczniejsze i wogole :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Właściwie to tylko skriny. W realu (czyli w grze :P) może już to tak 'realnie' nie wyglądać Te pod nazwa Crysis lepiej wygladaja niz te rzeczywiste. Klimatyczniejsze i wogole :D Ta. Wszystko tutaj ładniej (niż w realu) wygląda. Można sie nawet podniecić wyglądem smietnika czy czegokolowiek co w realu wygląda syfiaście :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 http://crysis.hotgames.cz/ Widzę nowe filmy z gameplay'a znośnej jakości :wink: jest również filmik dx10. Czy może są już znane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja jestem juz fanem tej gry prawie jak TR'a i HL :D Zasysamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ... Czy może są już znane? Urwało mi łeb :blink: Szukam go na podłodze :huh: Filmik z gameplay'a miażdży :huh: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja jestem juz fanem tej gry prawie jak TR'a i HL :D Zasysamy :) a moim fanem też kiedyś będziesz :lol2: ? A tak na poważnie to oni nam psują zabawe :/ wyjdzie Crisis i potem dłuugo nic mu nie podskoczy i gry będą musiały być oceniane tak 1;2;3;4;5;6;7;8;9;Ocena Hydr'a; Poziom Crisis'a :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 HL-a bedzie ciezko przebic ale patrzac na to co widzialem na wszystkich 5 filmikach jakie wyszly (podobno jest znacznie wiecej,ale 5 znam) oraz tych screenach to widac,ze ta gra ma olbrzymia szanse.Niestety wymagania pomimo,ze napewno wiekszosc z tego forum pogra beda na start potezne,ale mowie - i tak kazdy z Was sobie pogra,ale co maja powiedziec ludzie z Polski z poza Pure PC :P gdzie srednia nowo kupionych komputerow to Plyta gigabyte K8NS,512 ram,sempron 2500 i radeon 9550? Wogole to srednia ogolna jest znacznie nizsza - tutaj patrz Athlon 2000,512 ram i Radeon 9200SE,nie przesadza?? NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 jeżeli poza grafiką Crysis nie pokaże nic ciekawszego to będzie klapa :-| wiadomo super grafika cieszy , ale do czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Masakra jednym słowem :blink: Po tym co zobaczyłem już się nie moge doczekać chociażby demka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Masakra jednym słowem :blink: Po tym co zobaczyłem już się nie moge doczekać chociażby demka. Ehhh... Fajne, ale takie... "plastik is fantastik" jak dla mnie. Jesli fabula sprowadzi sie to "obron ludzkosc przed najezdzcami z kosmosu i szalonym naukowcem" to ja pewnie podziekuje. Pozyjemy, zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja pisałem tylko o grafice ;) To że fabuła może być taka że się będzie odechciewało grać to już inna sprawa, jednakże bardzo ważna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ehhh... Fajne, ale takie... "plastik is fantastik" jak dla mnie. Jesli fabula sprowadzi sie to "obron ludzkosc przed najezdzcami z kosmosu i szalonym naukowcem" to ja pewnie podziekuje. Pozyjemy, zobaczymy.Co do fabuly to pewnie masz racje,ze troszq banalna, ale jesli chodzi o pierwsza czesc zdania to wydaje mi sie,ze nie dopuszczasz mysli,ze takiej grafiki nie widziales nawet w reklamach gier na PS3 czyli jednym slowem (czy tam zdaniem :P) takiej grafiki nie widziales na oczy :P Nawet co co widzialem w trailerze najnowszej Mohy nie jest az tak ladne i realistyczne (w sensie widokowym nie fabularnym oczywiscie :)) jak w Crysisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Pierwsze trailery z silnika Surce rownierz poobrywaly nam szczeny. A dopiero po 2 latach pozniej mamy taka grafe w grze na tym silniku. Wiec pokazy pokazami, a rzeczywistosc to zweryfikuje. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...