Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

Sialala, po obejrzeniu tego filmiku Twoje (i innych,np Solid Snala) podejscie do gier pecetowych nabierze nowy wymiar. Zadna gra na konsole nie ma szans z ta gra - tyle rzekne

Ja jednak wole zalatwic Kolosa, ewentualnie uturlac duza kulke w Katamari. Jestem infantylny? Moze i tak. Ale serio - ten filmik nie zrobil na mnie jakiegos NIESAMOWITEGO wrazenia - choc potrafie dostrzec, co was tak podjaralo. Mnie po prostu nie kreca takie gry - i nie ma znaczenia czy to PC czy konsole ;)

Graficznie cudo. Az sie poslinic mozna. Ale jak koles mowil o super hiper AI i to AI kleczalo i strzelalo w krzaki obok bohatera gry ;)

Dla mnie to bedzie taki benchmark na to, ile jeszcze potrafi grafa jaka mam w kompie. Jesli wyjdzie demko. Pokoj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sialala, po obejrzeniu tego filmiku Twoje (i innych,np Solid Snala) podejscie do gier pecetowych nabierze nowy wymiar. Zadna gra na konsole nie ma szans z ta gra - tyle rzekne

kuna fak! hydro. Czy tobie tak trudno ogarnać, ze ja do gier PC nic nie mam? Ze mam takie samo podejscie do nich jak do gier konsolowych? Mam "coś", ale do miernych gier. Zarówno jesli chodzi o optymalizacje jak i inne elementy, a według mnie poprostu tych ostatnich powstała znacza przewaga na PC - to odnosnie twojego durnego zarzucania mi, ze do gier pctowych mam jakieś "niewymiarowe" podejście.

A to, ze obejrze film, ze zobacze łamiace sie drzewo, wybuchajacy granat, super grafe i efekty swietlne to ok. Popodniecam sie. Spodoba mi sie - fakt. Ale nic wiecej, jesli wiem, albo czuje, ze pozatym gra dla mnie nic wiecej nie zaoferuje. Moze Ciebie podnieca jak w grze glownym celem jest np. rozwalanie łbów z pistoletu w pixelszejderach i full efektach, hdrach, fizyce i to wszystko okraszone płytką wrecz fabułą która w najprostrzy sposob stara sie usprawiedliwic rzeź która uskuteczniamy to ok, lecz mnie to podnieca.

Jednak gdy te efekty są szkieletem dla pokazania mi głebszej fabuły, oryginalnej historii oplecionej przepiekną muzyką, takiej historii, która bede chciał poznac i sledzić jej losy z zapartym tchem, z której wyciagne jakieś wnioski, przemyslenia itp itd. to sie bede cieszył. Bo ja uczyc sie chowac za kartonami aby nie dostać kulą, strzelac headszoty czy ratowac swiat przed obcymi robilem juz dziesiatki razy. Teraz znow to robie w Q4, grze ktora zle nie wyglada, ale wlasnie... IMO tylko wyglada i pewnie dlatego sie mecze przechodząc tą grę, a poznawanie fabuły ma sie nijak do np MGS1, ktorego rowniez przeszedłem wlasnie na PC, ktory ma odrazajaca grafike i zerową fizyke. Bo to nas rozni. Ja zagram w gre, ktora wyglada srednie, ma mierna fizyke, ale przedstawia mi fajną, ciekawą fabułe i bede sie bardzo dobrze bawił. Jeszcze lepiej sie bede bawił gdy tą sama gre dostane z dopasiona grafą czy fizyka, jak np. ostatni Hitman, ktory i wygladał, ale mimo ze nie miał fabuły na poziomie Kojimy, to miał ciekawe misje i jednak fabuła była tak skonstruowana, ze przechodziłem ciekawy jak to sie skończy. Ale właśnie sama grafika to nie jest dla mnie wyznacznik by po jakis tytuł sięgnąć, a z Twoich wypowiedzi wnioskuje, ze dla Ciebie jednak najwazniejsze w grze są własnie elementy powierzchniowe, wizualne i poprostu po grę brzydką na dane czasy bys nie siegnoł, obojetnie jakie wartości by z sobą niosła. Wiec obojetnie jaki film bys mi nie zapodał, to nie wejde w Twoj "wymiar" postrzegania gier. Sorry, ale no bonus.

Wiec jesli Crysis bedzie dopasiony pod wzgledem wszelkich wizualiow, lecz fabułe dostane na poziomie FarCry czy Doom3 albo Q4, to pewnie włącze tą grę, rozdziabie twarz, bede sie podniecał, chodził i ogladał korę drzew jak ładnie swieci. Przejde i pewnie zeby zobaczyc wszystko co dla mnie tworcy przygotowali, ale wiem, ze np. przy MGS4 bede sie zapewne bawił 10 razy mocniej, bo gra oprocz tego ze bedzie niewątpliwie ładnie wygladac lecz Crysis bedzie możliwe ze ładniejszy, to jednak gra z serii MGS bedzie niosła ze sobą inne, IMO wazniejsze wartosci. Z tego powodu np. HL2 zaliczyłem odrazu, a FarCry przechodziłem przeszło rok i tak samo pewnie bede przechodził teraz Q4, bo mimo ze gra ma ikonke na pulpicie, mimo ze wyglada ekstra, a na moim sprzecie chodzi bez problemow w najwyzszych detalach, to jednak zbytnio mnie nie ciagnie, aby poznac dalsze losy Kain'a czy w przypadku FC, Carven'a. Wolałem pograc w LBA2 czy Shadow of the Collosus albo zaliczyć fpp XIII, ktory mial imo fajna fabułę o grafice każdy wie jakiej. A Q4 poszedl wlasnie w odstawke na rzecz Hitman'a 4 i przechodzonego 3ci raz MGS3.

Ta... wiem, ze ciagle podaje MGS, ale dla mnie to najlepszy tytuł. Niestety mało osob zna serie i moze mnie zrozumiec. Tak czy siak w swojej historii gracza było wiele takich gier zarowno na pc jak i konsole, lecz poprostu ostatnio znaczna przewaga takich trafiajacych w moje wyzej opisane gusta wychodzi na konsolach i tyle.

sorry, ze tekst jest troche chaotyczny i bełkotliwy, ale pozna pora, a ja juz spac powinienem dawno, bo nie trybie zbytnio na bani ;p pozdro

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Solid ale powiedz mi czemu na konsole np gry takie jak Halo 2 ( ponoć z super grafiką i jak dla mnie fabułą dość kiepawą coś jak filmy amerykańskie o alienach ;/ ) są okrzykiwane odrazu super hitami a taki Crisis z imo lepszą grafiką na tle konskurencji ma nim nie być? Fabuła może też nas zaskoczyć i być naprawdę dobra więc to kwestia otwarta aż do zagrania w gre.

Zresztą jak to jest z tymi hitami każdy i tak musi grać i nie patrzy na fabułe ( tu patrz np GTA:SA ) po prostu Crisis to będzie typowy HIT na PCta.

Ja bardzo lubie takie gry jak Mafia i Hitman bo mają swój klimat i często świetną fabułe i niezłe motywy jak dobre filmy. Ale do fabuły częścieł służą mi książki a gry służą do pobawienia się.

No i fakt ostatnio na konsole wyszło pare gier godnych uwagi z czymś więcej czyli fabułą i morałem np God Of War. Takich gier mi na PCta brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu widzę delikatną panikę, bo na "peceta" ma wyjść coś co grafiką i fizyką skosi wszystkie gry które wychodzą na inne platformy :) A jak tak się dzieje to trzeba przyczepić się do...no właśnie do czego...? A niech będzie fabuła, bo ratowanie ludzkości przed obcymi to jakże wdzięczny materiał :lol:

Panowie trochę umiaru, bo widzę, że macie (Solid ,sialala) jakieś delikatne łezki w oczach, patrząc na to, że istnieją jeszcze entuzjaści, którzy robią gry nie tylko dla kasy (bo przecież środowisko PC to raj dla piratów), ale po to aby pokazać światu na co ich stać i przy okazji sprzedać kilka kopii :) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widac Solid Snake sie naprodukowal nie potrzebnie, bo takie osoby jak np. chemiczny ali dalej nie potrafia zrozumiec paru rzeczy. N/c?

W sumie jak przeczytalem zapowiedz tej gry "gracz ma niezwykle wazna misje - musi uratowac swiat przez banda mutantow" (czy cos w tym stylu) to jakos nie uwazam ze to ma byc perelka na PC i ze konsolowcy powinni ubolewac ze sobie w to nie pograja, bo jakos nie ma za czym plakac.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Właściwie to trudno oceniać po Trailerach po nich można stwierdzić tylko, że grafika będzie naprawde dobra. A jak wiadomo nie z samej grafiki się gry składają. Pożyjemy zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co zapowiadają producenci to gra będzie miała o niebo lepszą fabułę od Far Cry. Wyczytałem tak z CDA (od kuzyna, który przybiegł do mnie: "zbieram na nowego kompa, wychodzi CRYSIS" :D ja się wtedy uśmiechnąłem) ale z tego co wyczytałem to gra będzie miała ciekawą fabułę :D i zwroty akcji, więc jak dla mnie gra będzie elo supero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadamiam wszem i wobec ze od tej chwili przepychanki zakoncza sie 10% i 14dniami blokady konta. Mam juz dosc raportow o wojnach PC vs. konsole. Nie o tym jest ten temat.

Na dodatek kilka osob tutaj niezdrowo sie podnieca gra ktora jeszcze nie wyszla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<ot>To już jest według mnie nadmierne wykorzystywanie władzy na forum (z tym podniecaniem się) :-P Po to jest temat, żeby o grze dyskutować (w tym w cywilizowany sposób wyrażać swoje emocje i przemyślenia dotyczące gry :wink: ), a nie tylko do podawania suchych faktów... A co do wojny PC vs Konsole to w zupełności popieram kary. Mam nadzieję, że za ten post nie dostanę % albo blokady, jak coś to po prostu usuń :wink:</ot>

Edytowane przez _q_b_a_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego naduzywanie wladzy?

Czy za to sa jakies kary? Moze przeczytaj jeszcze raz moj post.

Poprostuy nie rozumiem jak mozna sie jarac gierka ktora dopiero robia. Przypomnij sobie jak wygladala sprawa z driver3. Moze to cos Ci uswiadomi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg. Ludzie - ogarnijcie. Wytknijcie mi gdzies jeden post, gdzie napisałem, ze ta gra bedzie mierna albo coś w tym stylu? Ja odpowiedziałem na zarzut hydro, ktory mi wmawia ze jestem w złym wymiarze pogladów (0_o) na temat gier, a nie pisalem nic na temat ze ta gra okaze sie napewno gniotem lub cos w tym stylu. Wiec po kiego mi tu ktoś wciska kit, ze np. łzy mi sie na oczy cisną ze nie zagram albo coś. Ja sie poprostu tą grą nie podniecam, bo wiem ze jest tworców FarCry, tworcow ktorzy mi fabuły inspirujacej mnie do przejscia gry nie stworzyli i watpie, aby odrazu ich olśniło czy dostali nadchnienia.

Co do nooba i jego pytania odnośnie halo - nie wiem. Ja grałem w jedynke i mi sie srednio spodobała i jej nie ukończyłem bo w koncu mi sie savy skasowały. A podniecaja sie moze dlatego, ze ma fajny MP na X'a. np UT 2004 czy BF2 sie wzorowało na tym MP wiec jednak jakis potencjał ma. Jesli chodzi o single player, mnie osobiscie ta gra nie kreci, tak jak nie krecił FarCry, dlatego staram sie nie podniecac niezdrowo zeby pozniej sie nie rozczarowac jesli CrySis okaze sie kaszanka fabularną z pustą rozgrywką w ekstra opakowaniu.

I wracajac do mojego rzekomego plakania. Kuna faq, piszecie jakbym kompa nie miał, a posty pisał z PS2 0_o. Tak trudno komus ogarnac ze mozna byc graczem multiplatformowym i skupiac sie na wartościach jakie niesie gra, a nie na platformie na jakiej wychodzi? Wiec czego mam zazdroscic? Przeciez zagram. A jak nie bo sie okaze ze moj wcale slaby sprzet bedzie za słaby i bede musiał dorzucic z 2k zeby ponownie pozabijac setke mutasów i uratowac ziemie w super nowych szejderach i fizyce i nic pozatym, to sorry, ale wtedy tez nie mam czego zazdroscic. Lecz nie mozna tez gadac ze ktos tworzy gre na graczy a nie dla kasy, bo ja nawet nie chce liczyc ile panowie z CryTec dostana od producentow sprzetu roznorakich profitów za to, ze od graczy wycisna ostatnie grosze z portfela.

Do moda. To nie jest tekst "konsole vs PC", tylko trzyma sie tematu czyli rozmowy na temat gry. Posrednio odpiera rowniez bzdurne ataki kilku osob ktore wymyslaja sobie jakies durne historyjki o np "placzu", bo tak trudno niektorym zrozumiec, ze są gracze dla ktorych postep tylko w kierunku wizualizacji przy jednoczesnym staniu w miejscu jesli nie "cofaniu sie w rozwoju" reszty elementów gry, poprostu nie podnieca.

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Co do nooba i jego pytania odnośnie halo - nie wiem. Ja grałem w jedynke i mi sie srednio spodobała i jej nie ukończyłem bo w koncu mi sie savy skasowały. A podniecaja sie moze dlatego, ze ma fajny MP na X'a. np UT 2004 czy BF2 sie wzorowało na tym MP wiec jednak jakis potencjał ma. Jesli chodzi o single player, mnie osobiscie ta gra nie kreci, tak jak nie krecił FarCry, dlatego staram sie nie podniecac niezdrowo zeby pozniej sie nie rozczarowac jesli CrySis okaze sie kaszanka fabularną z pustą rozgrywką w ekstra opakowaniu.

No tak narazie zapowiada się na właśnie taki HIT chociaż może zostaną naTchnieni i zrobią jakąś fabułę a raczej zatrudnią kogoś do pisania. Ważne żeby gra wciągała nie których pewnie wciągnie dzięki samej grafice ale dla innych powinna być dobra fabuła a jej nie da się ocenić po screenach ani trailerze więc jeszcze poczekaj bo może zainspiruje cię i jeszcze przejdziesz Crisisa. A jak nie ty to napewno znajdą się miliony które to kupią i będą radoche z gry nie patrząc na rozwiniętą fabułę czy morały płynące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No gierka genialna :D

Ma wszystko co potrzeba choć siła bohatera który niszczy budynek pięścia to lekka przesada :wink:

Jednak detale i ich interaktywność powala !

Przy takich pozycjach STALKER nie ma juz szans mimo wiecznych poprawek :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak narazie zapowiada się na właśnie taki HIT chociaż może zostaną naTchnieni i zrobią jakąś fabułę a raczej zatrudnią kogoś do pisania. Ważne żeby gra wciągała nie których pewnie wciągnie dzięki samej grafice ale dla innych powinna być dobra fabuła a jej nie da się ocenić po screenach ani trailerze więc jeszcze poczekaj bo może zainspiruje cię i jeszcze przejdziesz Crisisa. A jak nie ty to napewno znajdą się miliony które to kupią i będą radoche z gry nie patrząc na rozwiniętą fabułę czy morały płynące.

no i bardzo dobrze. Zreszta powiedzialem sam, ze gre pewnie i przejde w koncu. I nigdzie nie pisze ze gra bedzie brzydka, gowniania itp itd a na temat grafy i fizyki nie bede sie powtarzał i w kolko pisał "łał, jakie to piekne, ale sie fajnie rozpada" bo ile mozna. Kazdy to widzi, jest to oczywisty postep i imo nie trzeba w kolko tego pisac i sie podniecac. Nikomu tego nie bronie, ale tez niech nikt tego nie wymaga odemnie, bo to ze tego nie pisze, nie znaczy ze placze iz w gre niby nie zagram ;F Zreszta wcale malo dodupistyczny tekst to jest niczego sie nie trzymajacy. Hydro wbijana nagle na moją osobe, ze niby dziwnie patrze na gry - tak z sie nagle wyrwał nie z gruszki ni z pietruszki tymbardziej ze w temacie nic zlego na crysis nie pisałem, ja odpowiadam na jego durny zarzut i odrazu ktoś sobie bajki wkreca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Solid - ja tylko podalem przyklad,nigdzie zle nie napisalem a Ty robisz z tego taka afere. Ja narazie oceniam to co widzialem a nie gre bo jej nie widzialem,tylko filmiki i screeny,ktore mnie jak narazie powalily na kolana bardziej niz co kolwiek co widzialem na konsoli, o to mi chodzi.Dalej nie rozumiecie niektorzy?? Nic zlego nie mam na mysli tylko wyolbrzymiacie co po niektorzy rozne rzeczy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Technikaliami, faktycznie nie ma co się podniecać, choć przyznam że widać gigantyczny skok jakościowy i gotów jestem nawet przeczekać ze zmianą sprzętu tak długo, aż nie pojawi się taki, w sensownej cenie, który pociągnie mi crysisa w full detalach. Mam nadzieję że przyjemność z gry będzie równie wspaniała jak grafika i nawet po paru latach będzie można pograć z taką samą satysfakcją, tak jak w Far Cry. Jednakże już teraz jedna żecz mi się nie podoba, mianowicie: temat komandos-jednoosobowa armia, ratuje świat był już wałkowany w FPS'ach z milion razy i jeszcze trochę i trochę już mi się przejadł, mogli by wymyśleć coś orginalniejszego, jak już to wolałbym kosmitę-jednoosobową armię, który podbija Ziemię :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, że fabuła niezbyt oryginalna, ale realizacja tej fabuły może być dobra (klimat, zachowanie się osób z którymi współpracujemy itp.). Bo w Far Cry'u to było to naprawdę idiotyczne, jakiś chłopek odbiera telefon, okazuje się że ma ratować świat przed mutantami czy coś takiego, i ratuje, co go obchodzi jakiś powrót do domu :lol: Jeszcze gada w cutscenkach jak jakiś agent 007 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moge sobie przypomniec gdzie to czytalem ale crysis mial wlasnie najpierw napisana fabule (przez jakiegos goscia/zespol z hollywood bodajze) a pozniej dla potrzeb tego scenariusza zostal napisany silnik i jego scecyfczne kruczki technologiczne.

Ciezko uwierzyc w to ze tak bylo ale wywnioskowalem z tego ze fabula zostala potraktowana powaznie, chociaz w takich grach fps ktore polegaja na unicestwianiu na rozne sposoby fabula zchodzi na drugi plan, taka to juz cecha gier fpp niewazne pc czy konsola zawsze tak bylo i pewnie tak juz zostanie. Wiec nie wiem czego sie tak niektorzy bulwersja i uzalezniaja od fabuly przejscie takiej gry jak crysis - lol.

Edytowane przez kurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, że fabuła niezbyt oryginalna, ale realizacja tej fabuły może być dobra (klimat, zachowanie się osób z którymi współpracujemy itp.). Bo w Far Cry'u to było to naprawdę idiotyczne, jakiś chłopek odbiera telefon, okazuje się że ma ratować świat przed mutantami czy coś takiego, i ratuje, co go obchodzi jakiś powrót do domu :lol: Jeszcze gada w cutscenkach jak jakiś agent 007 :wink:

Coś cieniasto u Ciebie ze zrozumieniem fabuły w far :cry: . Jack został we wszystko wciągnięty podstępem i z pełną premedytacją. Został "wybrańcem" wbrew swojej woli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec nie wiem czego sie tak niektorzy bulwersja i uzalezniaja od fabuly przejscie takiej gry jak crysis - lol.

Spoko kurek, ale mnie po prostu przestaly juz chyba bawic gry FPP(FPS) - jesli nie oferuja nic wiecej niz to, co widzialem wczesniej. A wszystko to, co jest w Crysisie juz gdzies widzialem (i blagam nie proscie o przyklady, bo pierwsze jakie mi sie nasuwaja maja pochodzenie konsolowe). I nie piszcie mi o realizmie, bo po sobotniej zabawie w paintballa do tej pory mam siniaki, bola mnie wszystkie miesnie, a takiej radochy z zestrzelenia przeciwnika koszacego pol mojej druzyny nie mialem nawet po pokonaniu ostatniego (no, prawie ;)) Kolosa w SOTC (nad ktorym sie meczylem ponad godzine).

Jak pisalem: grafika zachwyca. Fizyka bardzo fajna, ale nie wydaje mi sie, zeby byla jakas rewolucja. Nie po tym, co widzialem w filmikach. AI praktycznie nie istnieje na razie. Dobra - skoncze wypowiadac sie w tym temacie do wyjscia dema. Bo patrzac po filmikach, to 2/3 gier to murowane hity. A jak wyglada to w praniu, to kazdy wie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)Jak pisalem: grafika zachwyca. Fizyka bardzo fajna, ale nie wydaje mi sie, zeby byla jakas rewolucja.(...)

W skrócie mozna napisac ewolucja tak, rewolucja nie. Wiadomo przeciez ze gry z roku na rok maja coraz lepsza grafike i mnie taki crysis absolutnie niezaskoczyl. Rewolucją mozna nazwac cos zupelnie nowego, dzialajacego wbrew wszystkim wczesniejszym regułom. Nie posadzajcie mnie o zadne konsolostwo, ale dla mnie prawdziwą rewolucją jest kontroler nintento Wii, rewolucją bedzie tez cos na miare holodeck'u ze star treka, a nie nowa gra z dx666 w ktorej mozemy wykosic drzewko miniganem ;) Jezeli gra bedzie reprezentowac poziom farcraja to zainteresuje sie nia tylko jako kolejnym techdemkiem poniewaz gra musi wciagnąc a farcry tego niestety niezrobil. I tyle ode mnie :lol: Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś cieniasto u Ciebie ze zrozumieniem fabuły w far :cry: . Jack został we wszystko wciągnięty podstępem i z pełną premedytacją. Został "wybrańcem" wbrew swojej woli.

Tak, tylko że Jack się przy tym strasznie sztucznie zachowuje. Jak ten koleś do niego gada, że ma rozwalić całą bazę, to on co najwyżej powie, że może być trochę trudno, ale i tak spoko, rozwalę :D I nagle staje się mistrzem w posługiwaniu wszystkimi broniami i pojazdami :wink: No i dialogi były strasznie nienaturalne.

Żeby nie było, powtórze po raz któryś, że FC mi się bardzo podobał :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli patrzec na slowa niektorych z Was to moge powiedziec jasno - niedlugo nie bedziecie chcieli grac w zadna gre bo koncza sie pomysly i gdzies juz to widzieliscie.Takie myslenie jest troszku bez sensu.Jesli macie takie podejscie do tego to moze odrazu przestancie grac.Niedlugo juz nie bedzie czego wymyslac poza technikaliami graficznymi wiec przestancie odrazu grac w gry,nie wiele brakuje do konca pomyslow - ehh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tylko że Jack się przy tym strasznie sztucznie zachowuje. Jak ten koleś do niego gada, że ma rozwalić całą bazę, to on co najwyżej powie, że może być trochę trudno, ale i tak spoko, rozwalę :D I nagle staje się mistrzem w posługiwaniu wszystkimi broniami i pojazdami :wink: No i dialogi były strasznie nienaturalne.

Żeby nie było, powtórze po raz któryś, że FC mi się bardzo podobał :wink:

No właśnie o tym pisałem wcześniej.

Po co fabuła jak i tak część jej nie zrozumie.

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hydro, niestety zauważam u siebie podobne refleksje :|. Trudno jakoś uświadomić sobie, że obecne gry już mnie nie bawią. Grać grałem i grać pewnie będę ... ale ... to już co innego niż pierwszy Unreal, Quake, czy HL. W Crysisie widze kolejnego benchmarka na tą chwile. Na szczęście zawszę można sięgnąc na półke po stare tytuły :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...