Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

(...) EDIT : Podejrzewam, że wszystko uzależnione jest od premiery Visty (wiadomo sprawa z DX10 itd.)

Ludzie z Crysisa mówili, że nie bedą czekać na premierę Visty i wydadzą grę nawet jak nie będzie jej na rynku.

Dla Microsoftu opóźnienie wydania nie stanowi problemu (monopolista), dla Cryteka opóźnienie wydania, z powodu Visty, Crysisa np. po okresie bożonarodzeniowym (gwiazdka, prezenty itd) raczej nie wchodzi w grę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tym razem nowe fotki ;)

http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/n...tml?sid=6153457

[nie wiem ale jakoś nei specjalnie wygląda to przynajmniej poniżej poziomu jaki dotąd prezentowała gra. do tego nieco bugów jak nizsze textury albo przypatrzcie sie screenowi ze śmigłowce- leży tam koleś obok kamienia z AK, powiedzcie mi gdzie ten ak ma kolbę :)]

http://gamershell.com/pc/crysis/screenshots.html

- arty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu jak to już w końcu jest. Far Cry był zrobiony przez CryTeka czy UbiSoft ?? Na plakacie Crysisa widać EA Games, czyli nie będzie on chyba kontynuacją Far Cry (gdzieś czytałem że ma być Far Cry 2) To kto w końcu kurna robi tego Crysisa Ubi, CryTek czy EA :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale przecież te wszystkie FC: Instincts i FC: Predator na Xboxa i Xboxa 360 są dziełem Ubisoftu na silniku CryEngine, który myślałem, że kupili właśnie przy okazji pierwszego FC... A jeśli Ubisoft był tylko wydawcą to trochę się to kupy nie trzyma, bo kto w takim razie robił Instincts?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FC zrobiło studio Crytek, i tak samo będzie w przypadku Crysisa. Zmieni się wydawca z Ubi na EA (sux, btw). Wszystkie FC:Instincts stworzyło studio Ubisoft Montreal (Crytek dostarczył prawdopodobnie sam engine).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK dzięki za odpowiedzi. Czytałem gdzieś że jakieś studio (jedno z tych wymienionych wyżej) chce zrobić kontynuację która będzie sie nazywać FarCry 2, ale nie wiem czy to prawda. Pozdrowinka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu CryTek zrobil kiedys FarCry'a, a wydal go UbiSoft, tym samym dostajac prawo wykorzystywania marki FarCry i jego engine'u. Pewnie po wydaniu FarCry umowa sie skonczyla i CryTek juz dluzej z Ubi nie robil, wiec EA wkroczylo do akcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie mi tylko jedną rzecz: nie wiem czy tak sobie tylko uroiłem czy gdzieś czytalem, że główny nacisk położono na multi a sp ma oferować jakieś 10 h zabawy ?

Też tak gdzieś czytałem (chyba na gry-online), niestety :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie mi tylko jedną rzecz: nie wiem czy tak sobie tylko uroiłem czy gdzieś czytalem, że główny nacisk położono na multi a sp ma oferować jakieś 10 h zabawy ?

nawet jak to prawda to przy projekcie który ogromny nacisk kładzie na grafikę i fizykę za 10h grania w singla powinieneś crytek'a wycałować po stopach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

nawet jak to prawda to przy projekcie który ogromny nacisk kładzie na grafikę i fizykę za 10h grania w singla powinieneś crytek'a wycałować po stopach :D

Ale dzięki grafice i fizyce gra odpadnie na starcie u wielu graczy online przez wysokie wymagania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dzięki grafice i fizyce gra odpadnie na starcie u wielu graczy online przez wysokie wymagania.

A jakie to ma wymagania, grałeś już?? :lol:

Skończyć z pisaniem o wymaganiach. Wiadomo, że na 9600 ludzie sobie nie pograją, ale przecież na LOW spokojnie wielu z nas tu pogra, a i tych co pograją w medium/high pewnie też nie zabraknie.

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież na stronie jest napisane , że engine jest bardzo skalowalny na low to spokojnie pójdzie na 9600

Ja napisałem że sobie nie pograją, a nie że nie pójdzie, tylko czy na 9600 w low osiągną przynajmniej te super minimum 25fps do grania na multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

A jakie to ma wymagania, grałeś już?? :lol:

Skończyć z pisaniem o wymaganiach. Wiadomo, że na 9600 ludzie sobie nie pograją, ale przecież na LOW spokojnie wielu z nas tu pogra, a i tych co pograją w medium/high pewnie też nie zabraknie.

A ja mam Dołączona grafika

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba być jasnowidzem wystarczy trochę pomyśleć sądzicie że ludzie z CryTeka to aż tacy geniusze że ich engine pozwoli na grę na 9600 bez żadnych przycięć i minimum 25fps z taką jakością grafiki jaką prezentują nawet na LOW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...