AndyN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6632 Data Premiery: Świat: 2007 Polska: 2007 To 2006 czy 2007 w końcu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Podobno na początku 2007 roku. EDIT : Podejrzewam, że wszystko uzależnione jest od premiery Visty (wiadomo sprawa z DX10 itd.) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez satoshie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ludzie z Crysisa mówili, że nie bedą czekać na premierę Visty i wydadzą grę nawet jak nie będzie jej na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (...) EDIT : Podejrzewam, że wszystko uzależnione jest od premiery Visty (wiadomo sprawa z DX10 itd.) Ludzie z Crysisa mówili, że nie bedą czekać na premierę Visty i wydadzą grę nawet jak nie będzie jej na rynku.Dla Microsoftu opóźnienie wydania nie stanowi problemu (monopolista), dla Cryteka opóźnienie wydania, z powodu Visty, Crysisa np. po okresie bożonarodzeniowym (gwiazdka, prezenty itd) raczej nie wchodzi w grę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 http://worthplaying.com/article.php?sid=35...=thread&order=0 9 nowych fotek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Stare już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 a to przepraszam nie widziałem tych jeszcze w pomieszczeniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ale był już tutaj gdzieś wcześniej link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 tym razem nowe fotki ;) http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/n...tml?sid=6153457 [nie wiem ale jakoś nei specjalnie wygląda to przynajmniej poniżej poziomu jaki dotąd prezentowała gra. do tego nieco bugów jak nizsze textury albo przypatrzcie sie screenowi ze śmigłowce- leży tam koleś obok kamienia z AK, powiedzcie mi gdzie ten ak ma kolbę :)] http://gamershell.com/pc/crysis/screenshots.html - arty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Grafa wymiata :) no te są nowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) takie one nowe , że jakiś czas temu je widziałem Edytowane 1 Lipca 2006 przez sideband Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Mi tam sie podobają te screeny, nie marudź LPKorn3324 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Jezu jak to już w końcu jest. Far Cry był zrobiony przez CryTeka czy UbiSoft ?? Na plakacie Crysisa widać EA Games, czyli nie będzie on chyba kontynuacją Far Cry (gdzieś czytałem że ma być Far Cry 2) To kto w końcu kurna robi tego Crysisa Ubi, CryTek czy EA :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 FarCry robił CryTek i Crysisa też robi CryTek. Crysis nie jest kontunuacją FarCry i nie nazywa się FC2 bo prawa do nazwy FarCry ma UbiSoft, a Crysis-a wyda EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A nie przypadkiem CryTek zrobił engine, a Ubisoft już na gotowym silniku stworzył lokacje, "fabułe" itp.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Crytek zrobił grę, Ubisoft był wydawcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 No ale przecież te wszystkie FC: Instincts i FC: Predator na Xboxa i Xboxa 360 są dziełem Ubisoftu na silniku CryEngine, który myślałem, że kupili właśnie przy okazji pierwszego FC... A jeśli Ubisoft był tylko wydawcą to trochę się to kupy nie trzyma, bo kto w takim razie robił Instincts? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 FC zrobiło studio Crytek, i tak samo będzie w przypadku Crysisa. Zmieni się wydawca z Ubi na EA (sux, btw). Wszystkie FC:Instincts stworzyło studio Ubisoft Montreal (Crytek dostarczył prawdopodobnie sam engine). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 OK dzięki za odpowiedzi. Czytałem gdzieś że jakieś studio (jedno z tych wymienionych wyżej) chce zrobić kontynuację która będzie sie nazywać FarCry 2, ale nie wiem czy to prawda. Pozdrowinka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Poprostu CryTek zrobil kiedys FarCry'a, a wydal go UbiSoft, tym samym dostajac prawo wykorzystywania marki FarCry i jego engine'u. Pewnie po wydaniu FarCry umowa sie skonczyla i CryTek juz dluzej z Ubi nie robil, wiec EA wkroczylo do akcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 a powiedzcie mi tylko jedną rzecz: nie wiem czy tak sobie tylko uroiłem czy gdzieś czytalem, że główny nacisk położono na multi a sp ma oferować jakieś 10 h zabawy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 a powiedzcie mi tylko jedną rzecz: nie wiem czy tak sobie tylko uroiłem czy gdzieś czytalem, że główny nacisk położono na multi a sp ma oferować jakieś 10 h zabawy ?Też tak gdzieś czytałem (chyba na gry-online), niestety :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 a powiedzcie mi tylko jedną rzecz: nie wiem czy tak sobie tylko uroiłem czy gdzieś czytalem, że główny nacisk położono na multi a sp ma oferować jakieś 10 h zabawy ?nawet jak to prawda to przy projekcie który ogromny nacisk kładzie na grafikę i fizykę za 10h grania w singla powinieneś crytek'a wycałować po stopach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 nawet jak to prawda to przy projekcie który ogromny nacisk kładzie na grafikę i fizykę za 10h grania w singla powinieneś crytek'a wycałować po stopach :D Ale dzięki grafice i fizyce gra odpadnie na starcie u wielu graczy online przez wysokie wymagania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ale dzięki grafice i fizyce gra odpadnie na starcie u wielu graczy online przez wysokie wymagania.A jakie to ma wymagania, grałeś już?? :lol: Skończyć z pisaniem o wymaganiach. Wiadomo, że na 9600 ludzie sobie nie pograją, ale przecież na LOW spokojnie wielu z nas tu pogra, a i tych co pograją w medium/high pewnie też nie zabraknie. Edytowane 2 Lipca 2006 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 przecież na stronie jest napisane , że engine jest bardzo skalowalny na low to spokojnie pójdzie na 9600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 przecież na stronie jest napisane , że engine jest bardzo skalowalny na low to spokojnie pójdzie na 9600Ja napisałem że sobie nie pograją, a nie że nie pójdzie, tylko czy na 9600 w low osiągną przynajmniej te super minimum 25fps do grania na multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 zaraz sprawdze tylko przygotuje fusy i szklaną kule :wink: moge się mylić odnośnie wymagań , okaże się w dniu wyjścia dema :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) A jakie to ma wymagania, grałeś już?? :lol: Skończyć z pisaniem o wymaganiach. Wiadomo, że na 9600 ludzie sobie nie pograją, ale przecież na LOW spokojnie wielu z nas tu pogra, a i tych co pograją w medium/high pewnie też nie zabraknie. A ja mam Edytowane 2 Lipca 2006 przez JestemNoobem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nie trzeba być jasnowidzem wystarczy trochę pomyśleć sądzicie że ludzie z CryTeka to aż tacy geniusze że ich engine pozwoli na grę na 9600 bez żadnych przycięć i minimum 25fps z taką jakością grafiki jaką prezentują nawet na LOW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...