Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba inni twórcy gier będą kupowali silniczek do robienia pre-renderów ;)

Grafa miażdży ;) Ale to nie wszystko oby grywalność była na takim samym, wyższym poziomie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe studio Cryteka w Budapeszcie nie dawno chwalili się otwarciem również nowego w Kijowie, we Frankfurcie nadal pracuje około 150 osób. Dodatkowo studio w Budapeszcie ma pracować nad jakąś nową grą non-FPS a studio w Kijowie ponoć też coś tworzy. W taki sposób Crytek dołącza do grupy największych developerów gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i słusznie. wyprodukowali JEDEN potezny silnik, teraz szlifują jego drugą genreację. przyznam się ze czasem bawi mnie jak ktos "latami" czeka na kontynuację ulubionej gry/serii, ale w tym wypadku ja czeka na crysis z niegasnącym zainteresowaniem. wazne jest zeby solnidne gry produkowali. :) w kazdym razie Crytek zasluguje na pozycje silnego growego developera w przeciwienstwie do wielu pazernych firm na rynku :) i wypada wierzyć ze staną na wysokości zadania. a z ciekwości, wie ktos moze ile firm kupilo od cryteka licencje na cry-engine-1 na potrzeby swoich gier? bo silnik zajebisty... a jakos o nim cicho bylo, i pojawiala sie jego nazwa tylko w wypadku Far Cry'a... wie ktos moze?

Edytowane przez slimeck

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie jak w 64bit far :cry: .

:D

Chłopaki się chwalą, że ich silnik posiada możliwości, które są zbyt wymagające dla obecnego sprzętu. Jeśli ten obrazek pokazuje przyszłość... no to fajnie ale jeśli takie detale dostaniemy na początku i da radę przyzwoicie z nimi pograć... w takim przypadku... :zonk: po prostu nie mam pytań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem jedno: MIAZGA!

No zgadzma sie z tym w 100% :D

Ale mam nadzieje, że na samej nadziei sie nie skończy, żebyśmy potem nie byli niemiło zaskoczeni. To by była kupa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzac na screen widze juz haslo - 2xG80, QX6800, 4GB Dominatorow no i cos bardziej przyziemnego jak Raptor 76GB dla systemu i kilku podrecznych programow. :lol:

Mozliwosci silnika na statycznych screenach prezentuja sie niesamowicie. Tyle co zostanie dla ludzi z dx9c :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość laeskrad

Jak grafa bedzie sie prezentowala tak jak na screenie i przyzwoicie chodzila (choćby na tym C2D6800 +8800+2gb) to .....niewierze w to :)

Na takiej konfiguracji to pograsz w 1280x1024 :P Edytowane przez laeskrad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak grafa bedzie sie prezentowala tak jak na screenie i przyzwoicie chodzila (choćby na tym C2D6800 +8800+2gb) to .....niewierze w to :)

jak Crysis może mieć większe wymagania od takiego kompa ? zastanówcie sie ? kto by kupił taką gre ? gra nie jest robiona po to by miała jak najwieksze wymagania, ale po to by jak najlepiej sie sprzedała , to stara zasada na rynku gier.

na conroe 6800, 8800gtx, 2gb ram powinna śmigać na jakichś 1600x1200 spokojnie !

to czysta logika.

IMO to bardziej pokaz mozliwosci silnika, watpie zebycos takiego bylo w crysis, no ale chcialbym sie mylic :wink:

oczywiście, że takie sceny będą w grze. Edytowane przez FanEk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość laeskrad

Z tego co kojaze o demku mowione w q3/q4 czyli okolice wrzesnia... Albo mi sie zdaje [;

Ta, jak pod koniec wrzesnia jest premiera fulla, to slicznie szybko wychodzi demko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafa roxuje to wiemy wszyscy ;]. Ale jak sama gra bedzie 'wygladać' w praniu ? Mi sie wydaje ze dobrze ;p.

Btw mnie troche wkurza ze na trailerach za dużo jest przecieków co do fabuły :? choćby to przejscie do "lodowego świata".

Co do optymalizacji to hmm ;p. Mi far cry na 2mx jakoś tam 'chodził' ;b moze i Crysis na jednym 8800 też jakoś pójdzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki się chwalą, że ich silnik posiada możliwości, które są zbyt wymagające dla obecnego sprzętu. Jeśli ten obrazek pokazuje przyszłość... no to fajnie ale jeśli takie detale dostaniemy na początku i da radę przyzwoicie z nimi pograć... w takim przypadku... :zonk: po prostu nie mam pytań.

A niech sobie wymaga super-hiper-mega sprzętu. W FarCry też śmigaliście w najwyższych detalach zaraz po premierze? Takie gry napędzają rynek hardware, więc nawet jak na początku mało kto pogra w nią płynnie, to po kilku miesiącach ludzie pozmieniają bebeszki i zwiększą sobie poziom detali. Taka już kolej rzeczy. A na minimalnych pewnie też będzie wyglądać przyjemnie (jak poprzednik).

Ja po każdej zmianie sprzętu lubię sobie wrócić do FC i postrzelać w większej rozdziałce / na wyższych ustawieniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wrecz przeciwnie sadze co do moich przedmowcow. Jestem wrecz przkonany ze bedzie taka grafa, bo dlaczego nie? Przeciez nie raz juz Wam szczeny opadly na widok jakiejs grafiki w jakiejs tam grze, takze i tym razem bedzie znow to samo. Bo Crysisi juz raz nam pokazal na co go stac, w przypadku farcry'a. I to bylo wielkie hohoho!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...