Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

Super motywy z tymi przyspieszeniami, skokami, i w ogole ten caly kombinezon, mniam, ale co to za strowanie, STOP, wybor, klawisz, start, za dlugo to trwa, powinno byc na klawiszach jakis skroty do tego, bo w taki spoosb, to lol, normalnie...

Moty z czolgiem rzadzi, :), i rzeczywiscie AI marnie, marnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

dajcie spokoj juz z tym AI bo przez 20 stron tylko AI, AI, AI, AI....

a tak btw zauwazyliscie jakie slabe jest AI w tym filmiku ostatnim? Łooo slabe jest, - kupa ten Crysis...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajcie spokoj juz z tym AI bo przez 20 stron tylko AI, AI, AI, AI....

Jak na tam szumnie zapowiadaną grę, to ten czołg powinien chociaż odjechać, a nie strzelać w ścianę, za którą schronił się gracz.

Żeby to chociaż pociski przebijały tę ścianę - wtedy nie byłoby problemu.

(...)- kupa ten Crysis...

Ty to powiedziałeś. :) Edytowane przez Vennor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ja ty byś się zachował gdybyś w środku dżungli spotkał faceta biegającego jak gepard , skaczącego na 10 m w górę z rakietnicą w łapie ;D

Ciekawe ja ty byś się zachował gdybyś w środku dżungli spotkał faceta biegającego jak gepard , skaczącego na 10 m w górę z rakietnicą w łapie ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PaBlO chodziło pewnie o to, że północno-koreański żołnierz, źle opłacany o słabym morale, służący dowódcy, który ma ich w poważaniu, stojący sam w dżungli ze swoim kałasznikowem na widok czegoś co przypomina człowieka poruszającego się jak predator do tego wyżynający twoich kumpli bez mrugnięcia okiem też byś przestał logicznie rozumować i albo rzucając tego kałasznikowa uciekać jak najdalej, albo na odgłos nawet pierdnięcia komara wyciąć pół dżungli. W momentach strachu i zagrożenia większość ludzi nie zachowuje się logicznie.

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PaBlO chodziło pewnie o to, że północno-koreański żołnierz, źle opłacany o słabym morale, służący dowódcy, który ma ich w poważaniu, stojący sam w dżungli ze swoim kałasznikowem na widok czegoś co przypomina człowieka poruszającego się jak predator do tego wyżynający twoich kumpli bez mrugnięcia okiem też byś przestał logicznie rozumować i albo rzucając tego kałasznikowa uciekać jak najdalej, albo na odgłos nawet pierdnięcia komara wyciąć pół dżungli. W momentach strachu i zagrożenia większość ludzi nie zachowuje się logicznie.

A ja jednak myślę, że algorytmy AI są po prostu do d*** :D :lol2:

Dorabiasz zbędną idelologię ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jednak myślę, że algorytmy AI są po prostu do d*** :D :lol2:

Dorabiasz zbędną idelologię ....

Przecież widać, że do dup..., ale jakoś trzeba to motywować :wink:

Poza tym Lost Planet ma AI do dup... ludzie grają i się zachwycają

Bioshock AI też nie błyszczy, a jest bardzo dobrą grą.

Crysis to miła wesoła rozpierducha o świetnej oprawie AV i nie koniecznie musi mieć super zaawansowanego technologicznie AI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To żeby odejść trochę od tematu AI, co zawierać będzie edycja kolekcjonerska.

Crysis Collector's Edition Contains:

Special Packaging

Crysis sleeve 2 DVDs containing game and additional content.

Making of Crysis feature

Meet the Developers' Vignettes

Initial Crysis Concept Video

Concept and Production Artwork

Official Soundtrack Audio CD

16 Page Soft Cover Concept Art Book

Unique In-game Vehicle

I news na ten sam temat z www.gry.wp.pl:

Crysis, jedna z bardziej wyczekiwanych produkcji tego roku, pojawi się już 16 listopada, lecz o tym już wiecie. Dziś koncern EA ujawnił skład edycji kolekcjonerskiej tej gry. Ta wyjątkowa kolekcja pojawi się na trzech płytach, w skład których (prócz samej gry) wejdzie:

- płyta z soundtrackiem gry, skomponowanym przez Inona Zura

- płyta Making of Crysis, która przedstawi nam wszystkie etapy tworzenia tej rewolucyjnej produkcji, wywiady z twórcami oraz wiele innych dodatków

- album z grafikami koncepcyjnymi (32 strony)

- NK Amphibious APC, pojazd, którego używać będziemy podczas gry

Edycję kolekcjonerską można zamawiać już w internetowym sklepie GameStop, gdzie zapłacić za nią trzeba 59,99 dolarów.

Co mnie dziwi dlaczego Ci co kupią kolekcjonerską edycję otrzymają w grze dodatkowo pojazd, którego nie będzie w zwykłej wersji (pewnie da się to jakoś obejść/ściągnąć), rozumiem płyty z muzyką, filmy, znaczki, czapeczki, kubki i inne gadżety, ale dlaczego mają być różnice w samej grze. No i 60 bugsów ja rozumiem, że EA jest wydawcą i trzeba zedrzeć no, ale jakiś umiar też trzeba mieć bo edycja kolekcjonerska, aż tak bogata nie jest żeby dać 60$$.

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie ten wyciek co jakis czas temu? Tez zajmowal 1.44gb :P Przy okazji jeszcze tego AI. Mowicie, ze slabe, a nie pomysleliscie o tym, ze przeciez gre pokazuje jeden z jej tworcow i wie dokladnie jak jaka postac sie jak moze poruszyc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłeś zamieszanie. :)

Nawet nie wiesz jak emocję rosły gdy czytałem twój pierwszy post No ale 1.44 gb już mówiło samo za siebie, że to prawdopodobnie wcześniejszy fake, który jakiś dzieciak z nudów wstawił na torrentach. Następnym razem przeglądnij wcześniej temat ;) Co do wersji kolekcjonerskiej to jak dla mnie masa zbędnych rzeczy ;) Dodatkowy pojazd to pewnie kwestia patcha ,który za pewne wycieknie w krótkim czasie po premierze.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłeś zamieszanie. :)

Nawet nie wiesz jak emocję rosły gdy czytałem twój pierwszy post No ale 1.44 gb już mówiło samo za siebie, że to prawdopodobnie wcześniejszy fake, który jakiś dzieciak z nudów wstawił na torrentach. Następnym razem przeglądnij wcześniej temat ;) Co do wersji kolekcjonerskiej to jak dla mnie masa zbędnych rzeczy ;) Dodatkowy pojazd to pewnie kwestia patcha ,który za pewne wycieknie w krótkim czasie po premierze.

Akurat ściągałem z innego źródła o wielkości niespełna 1gb i nic podglądanie tematu by nie wniosło ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkich przepraszam za wprowadzenie zamieszania w topicku :(. Dostałem ślepe info i przepraszam za poruszenie . Fake to był i tylko mogę jeszcze raz przeprosić za siebie , że nie sprawdziłem i nie dałem pewnego info na tak dobrym forum !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...