Gość WeqWeq Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Edytowane 14 Września 2007 przez WeqWeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Tak to jest jak się używa cracka. Jakbyś wpisał legalny klucz, to by nie prosił o włożenie płyty do napędu. PS.Przypominam że cały czas rozmawiamy o DEMIE a nie o pełnej wersji. Edytowane 14 Września 2007 przez RALF11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 PS.Przypominam że cały czas rozmawiamy o DEMIE a nie o pełnej wersji.Jeśli już to ściśle to nawet nie jest demo tylko beta demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Nie ma sensu sie motac z jakimis betami... ;p Coz trzeba czekac jeszcze 11 dni :) i bedzie demko Co do gry , zobaczymy jak bedzie multi bo tylko dlatego by sie ta gre oplacalo kupic... ale watpie aby zdobyla popularnosc ze wzgledu na wymagania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Nie ma sensu sie motac z jakimis betami... ;p Coz trzeba czekac jeszcze 11 dni :) i bedzie demko Co do gry , zobaczymy jak bedzie multi bo tylko dlatego by sie ta gre oplacalo kupic... ale watpie aby zdobyla popularnosc ze wzgledu na wymagania Wydaje mi się, że nie ma po co oceniać wersji finalnej po wymaganiach bety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 :D mi sie wydaje ze to wlasnie z singla gra bedzie czerpac moc ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ukazała się druga wersja dema MP http://www.fileplanet.com/144808/140000/fileinfo/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ukazała się druga wersja dema MP http://www.fileplanet.com/144808/140000/fileinfo/ tylko nie da sie jej z fileplanet sciagnac, chyba ze trzeba byc subem .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 W drugiej wersji dema dopasiono grafikę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 rozumiem ze juz sie nie da zdobyc klucza ... moze ktos odstapi swoj ?? :) chcialbym ino tylko odpalic te gierke zeby zoabczyc jak bedzie chodzic na moim kompie ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 rozumiem ze juz sie nie da zdobyc klucza ... moze ktos odstapi swoj ?? :) chcialbym ino tylko odpalic te gierke zeby zoabczyc jak bedzie chodzic na moim kompie ... :) Każdy by chciał tylko na kompie to odpalić ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasrka Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 jakbym byl bonzem z ea to bym rozkazal dla chcacych robic beta testy wplacac jakies 200$ za klucz i mozliwosc sciagniecia postrzelency napewno by sie znalezli tak z 50 000 hasel i bym 1mln $ dzieki mojemu pomyslowi firmie zysku przysporzyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 jakbym byl bonzem z ea to bym rozkazal dla chcacych robic beta testy wplacac jakies 200$ za klucz i mozliwosc sciagniecia :lol2: swoj oddam za jedyne 199$. chetni ;) nowa beta wyglada zdecydowanie lepiej, w koncu tekstury jakos wygladaja. framerate bez wiekszych zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) To jest tylko beta, mam nadzieję że w fullu z optymalizacją będzie lepiej. Już się nie umiem doczekać dema, mam nadzieję że mój sprzęt pozwoli mi pograć w dobrych detalach w 1024-768 :-P Edytowane 15 Września 2007 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 To jest tylko beta, mam nadzieję że w fullu z optymalizacją będzie lepiej. Już się nie umiem doczekać dema, mam nadzieję że mój sprzęt pozwoli mi pograć w dobrych detalach w 1024-768 :-Ptez mam taka nadzieje, gdyz w koncu wymienilem mojego poczciwego Galaxy 73gt na X1950pro 512mb :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Fugs karta to nie wszystko - malo masz RAM'u i tu moze byc waskie gardlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) I jeden rdzeń :). Kręć go, 2700MHz minimum - to się zresztą tyczy wszystkich gier. Ale myślę, że jeżeli w oficjalnej wersji będzie taka optymalizacja kodu, jaką zapowiadano na początku, to bez problemu będzie można na takim sprzęcie pograć; choć we wróżki nie ma się co bawić ;). Edytowane 16 Września 2007 przez Vennor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Crysis w High http://img170.imageshack.us/my.php?image=c...05154304zu2.jpg Ten sam obrazek w Low http://img170.imageshack.us/my.php?image=c...05150160di4.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 W Low nie dość że ten samochód stracił na atrakcyjności i wyglądzie to jeszcze ma gorsze wyposażenie ( brak foteli i rur wydechowych ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 co w tym dziwnego? mniej detali modelu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 No i piasek inny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 co w tym dziwnego? mniej detali modelu ;]Wydaje mi się, że to był żart :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 A jak roznica w FPS przy detalach na LOW i HIGH ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Na screenach podanych przez RALF11 jest 47 vs 103. To i tak nieduza roznica, bo na tym screen'ie z ustawieniami low gra wyglada jakby byla conajmniej sprzed pieciu lat. :lol2: Edytowane 16 Września 2007 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 To może jeszcze byście podali na jakim sprzęcie było to 47 ;] [; ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Jeśli się nie mylę, to te screenshot'y są z nvnews.net, osoba, która je robiła ma c2d@2700 i 8800 GTX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Jeśli się nie mylę, to te screenshot'y są z nvnews.net, osoba, która je robiła ma c2d@2700 i 8800 GTX.Zgadza się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 no wlasnie to jest smieszne , ze niby zaawansowany engine a na najmniejszych detalach wyglada gorzej niz Far Cry na najwyzszych ... wiecej, wyglada tak ze sie nie chce patrzec na to ... żałosne :( zobaczymy jak wyjdzie demko jak bedzie wygladala sprawa z wymaganiami ... ale ja mysle ze promocja Visty i DX10 bedzie miala na nich odczuwalny skutek ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 ... i dlatego FarCry jest grą jedyną w swoim rodzaju ;) :) A Crysis już leci pod reklamę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 ... i dlatego FarCry jest grą jedyną w swoim rodzaju ;) :) dla mnie gra jedyna w swoim rodzaju to pierwszy Unreal . Klimat tej gry pamiętam do dzisiaj, to była gra dla której warto było naprawdę miec 3DFX i wydac na niego wtedy to 1400 zł ( miałem Creative'a z 12MB :D ). Patrzac teraz na Bioshocka i tego co potrafi UE3 przy naprawdę nie wygórowanych wymaganiach sprzętowych marze po cichu żeby zrobili remake oryginalnego Unreala właśnie na UE3. To by było coś ... a jesli chodzi o Crysis to nie będę specjalnie zmieniał kompa dla niego jeżeli mogę pograć w Bioshock i Stranglehold ... Jeszcze bedzie niedlugo Dead Rising i Gears of War i styknie :D a kase wole odlozyc narazie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...