Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

no gdyby jeszcze R6Vegas byl na UE3 to mozna by sie czepiac, ale nie jest ;) odnies sie do MoH:A bo to jest UE3

MoH:A na moim cfg smiga swietnie( czasami są spadki ponizej 25fps ale da sie to spokojnie przezyc) w 1024*768full wiec chyba z tym UE3.0 źle nie jest :wink:

Co do crysisa zeby nie bylo OT to wątpie zeby mial lepsza optymalizacje niz ue3.0 chociaz to pokaze demo.

Pozdrawiam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba na twoim "genialnym" wyświetlaczu nie ma takiej rozdzielczości

Dołączona grafika

to co zrobi deveoper z UE3 to juz jego problem, Bioshock i Stranglehold mi smigaja w 1024x768 na high, MoH juz nie :(

ja pier. niema to jak czytanie postow ze zrozumieniem, w RS vegas nieda sie ustawic 1280x1024 inne rozdzielczosci mam, w windowsie moge ustawic 1600x1200 :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pier. niema to jak czytanie postow ze zrozumieniem, w RS vegas nieda sie ustawic 1280x1024 inne rozdzielczosci mam, w windowsie moge ustawic 1600x1200 :damage_wall:

mozesz miec pretensje tylko do siebie, nigdzie nie wspominalem ze RS Vegas udostepnia 1280x1024.

odnosilem sie do twojego sformulowania w cytacie ...

a jesli schodzimy na temat j. polskiego to moje czytanie ze zrozumieniem jest wporzadku, natomiast twoje tworzenie zdań nie za bardzo najwidoczniej. raz ze brak jakielkolwiek interpunkcji , dwa ucinasz wyrazy i wprowadzasz niepoprawnie zapożyczenia. pozdro i poćwicz :P

crysis beta keye na fileplanet prawie rozdane, niestety tylko dla subscriber'ow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już się zaczyna wielkie odliczanie :) , czekam z niecierpliwością :)

A tak w ogóle to po co te odliczania, pewnie już demko mają gotowe i w każdej chwili mogli by wypuścić do sieci :-P

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie poleciałby z tą samą prędkością, bo ma inną masę. Może ma jakiś odrzutowy silniczek w d.. :lol:

przy zero gravity masa zdaje sie, ze jest zerowa ;).

w Prey przynajmniej podloge sie odpowiednio wlaczalo, a tutaj cos zalatuje "amerykanska tandeta". mam nadzieje, ze jakos logicznie z tego wybrneli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy zero gravity masa zdaje sie, ze jest zerowa ;).

zle ;)

mase ma, mase wlasna, tylko nie ma punktu odniesienia :)

tu raczej chodzi o pęd ... im wieksza masa tym wiekszy ped i tym wieksza sila potrzebna do wprowadznia "ciala" w ruch. (tzn nasz zolnierz musial sie odbic od czegos z pomoca "maximum strenght" )

ale ... skoro gravitacji nie ma (odlamki krat) to przy strzale z shotguna lub karabinu nasz bohater POWINIEN odleciec gwaltownie do tylu (akcja i reakcja)

a tu ?? jak przy 10G :D

BTW. filmik wyglada jak AvP. ;)

Edytowane przez szczepoxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesująca i co by nie mówić rewolucyjna teoria...

MariuszDW ma oczywiście rację.

wiem, wiem, Newton juz to probowal przerabiac i jakos nikt nie moze od tego czasu niczego nowego wymyslic ;)

w kazdym badz razie filmik/efekt wygladal dosc dziwnie.

@Sulaco, pomerdało ci się z "wagą" ;)

w waga, pedem i w ogole ze wszystkim, ale jak tak lubie ;) Edytowane przez Sulaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedź Cevat Yerli :mur:

http://www.incrysis.com/index.php?option=c...view&id=487

he Crysis demo has been officially delayed. Here is the announcement by Cevat Yerli, President and CEO of Crytek.

"First, I am sorry for the bad news - the Crysis single player demo will now be available everywhere on October 26th, 2007. We are taking some extra time to make sure you that you have an amazing experience but also we did not want to risk the release date of Crysis at this stage. To get the game into your hands by November the 16th, we had to make this call"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś źródło misiu ? Nagle 3 dni przed mieliby przesunąć premierę, Może już wystarczy tego czekania.

Hi everyone,

We have some news to announce.

First, I am sorry for the bad news - the Crysis single player demo will now be available everywhere on October 26th, 2007.

We are taking some extra time to make sure you that you have an amazing experience but also we did not want to risk the release date of Crysis at this stage. To get the game into your hands by November the 16th, we had to make this call.

Now the good news - the big surprise. The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor, giving the community the opportunity to get familiar with the vast amount of tools they will have at their disposal four weeks before we ship, something we have always wanted to do.

This is an exciting time for us at the studio as the development of Crysis comes to an end and we are only a few weeks from Gold Master.

We appreciate your patience and are looking forward to getting Crysis into your hands on November 16th.

Thanks

Cevat Yerli

CEO & Crytek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pięknie. Coraz bardziej mnie irytuje to czekanie. Nie może gdzieś wyciec to demko w końcu.

myślę że za bardzo sie nakręcacie na ta giere :P niezły hype az prawie to fanboystwem zalatuje :P

przełomu nie będzie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że za bardzo sie nakręcacie na ta giere :P niezły hype az prawie to fanboystwem zalatuje :P

No i co z tego, chodzi o to ze w ostatniej chwili przesuwaja premiere demka i to o caly miesiac. Wczesniej im sie przypomnialo, szkoda ze nie zrobili tego we wtorek kiedy wszyscy szykowaliby miejsce na dysku na demko.

"Crytek = Lietek" :lol: cyt. z forum

ps. teraz tylko czekac az przesuna premiere gry ;) a co do dolaczenia sandboxa do demka to przydalby sie jeszcze komentarz kogos z crytek'a typu: Macie edytor i lepiej szybko naklepcie sobie dodatkowych mapek bo jak wyjdzie full to tylko sie oblizniecie (po kilku h grania) i zobaczycie napisy koncowe :lol:

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: Najlepsze sa takie wypowiedzi... szczegolnie osob którym Crysis zatka komputery, wiec nie ma sie czym interesowac. Nie dociera do Ciebie to, ze dla niektórych Crysis bedzie najlepszym benchmarkiem dx10 w ktorego bedzie można sobie pograć? - ot taki powod dla ktorego warto czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: Najlepsze sa takie wypowiedzi... szczegolnie osob którym Crysis zatka komputery, wiec nie ma sie czym interesowac. Nie dociera do Ciebie to, ze dla niektórych Crysis bedzie najlepszym benchmarkiem dx10 w ktorego bedzie można sobie pograć? - ot taki powod dla ktorego warto czekać.

tjaaaa, zawiść przeze mnie przemawia bo nie wydałem kilka tysięcy na kompa żeby uruchomić najnowsza grę z super efektami ;)

jeśli dla Ciebie powodem czekania jest zbenchmarkowanie swojej maszyny pod katem DX10 w grze ktora jako jedyna została pod niego stworzona i przez jakiś czas będzie sama utrzymywać ten stan rzeczy , to rzeczywiście zazdroszczę :P

życzę natomiast wszystkim którzy nie mogą spać po nocach z powodu Crysis żeby gra spełniła ich oczekiwania. Mam nadzieje ze nie wpadniecie w depresje jakaś jeśli będzie inaczej, wkoncu tak oczekiwaliście na ta gre :)

Edytowane przez WeqWeq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najsmutniejsze jest to, że większość czeka bardziej na to aby sprawdzić swój sprzęt niż aby cieszyć się grą. Wszędzie podnieta: pójdzie nie pójdzie, ile będzie klatek? Ech pamiętam jak w temacie o Doomie3 80% wypowiedzi to była podnieta ile klatek wyciąga, zdjęcia z frapsem, tnie się nie tnie się. Nerwowe wpatrywanie się we frapsa czy aby jest płynnie. Ech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...