Bula i spula Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Oba są aluminiowe, od semprona ma trochę żadsze żeberka... I czy jak założę zapinkę od socket A do tego radiatora od opterona, to czy mi będzie pasowało do socket A+semprona??? pzdr/bis ~edit1~ poprawka: ten co napisałem, że jest od semprona, to jest od palomino 1600+, ale chodzi na sempronie 2400+ i na max obrotach temp ~35*, a na min i na obciążeniu max 50-pare poniżej 55* Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Bula i spula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Powinien starczyć, bo te procki się mało grzeją... Ale nie baw się za bardzo w OC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ale ty mnie chyba zbytnio nie zrozumiałeś @HucK! Ja właśnie potrzebuję radiator do oc sempa 2400+!!! I znajomy kupił opterona w boxie ze względu na dłuższą gwarancję, ale i tak zakłada chłodzenie wodne, więc nie wiem czy lepszy dla mojego semprona będzie z palomino, czy z opterona? I czy będzie ten zz opterona pasował do semprona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Aha :) To raczej powinien iść, ale może za bardzo dociskać do rdzeniai możesz uszkodzić proca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A nie można trochę dogiąć zapinki poprostu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...