colin23 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Mam problem. Otóż nie potrafię ustawić w opcjach ustawienia nakładki czegokolwiek. Mam radeona 9500pro i najnowszego catalysta. Potrzebuje to zrobić bo mam strasznie ciemno ustawione na TV. A opcje ustawień nakłdki są nieaktywne :-( Co zrobić? Komunikat jaki występuje przy kliknięciu w ustawieniach nakładki: "urządzenie sterujące nakładki działaja automatycznie podczas odtwarzania jakiegokolwiek typu pliku wideo zgodnych z dostosowaniem nakładki. A domyślnie wszystko ustawione jest na zero i mam ciemnice na TV :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Ona jest aktwna jak jest uruchomiony obraz video i wtedy mozna zmieniac parametry obrazu. I sciagnij sobie bsplayera. W tym programie mozesz bez problemu ustawic jasnosc. Edytowane 21 Stycznia 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin23 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ok. jeszcze jako tako to wygląda podczas oglądania filmów. Ale nie da się poprawić jaskrawości nie oglądając TV a tylko patrząc na pulpit na TV. Jest po prostu ciemno a wg ustawień jaskrawość jest na maxa. co sie porobiło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...