kamilo23 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jednak jestem za koss wczoraj kumpel kupił słuchawki nie powiem jak dla mnie są rewelacyjne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Plugi kupił czy inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A ja mam inne pytanie do słuchawek. Mam Sennheiser MX400. Grają bardzo dobrze. Bas jest rewelacyjny, ale tylko wtedy jak je ręką docinę do uszu. Co mam zrobić, żeby ciągle przylegały. Słucham często techno i jak je mam normalnie założone, to bas jest bardzo cichy i nie słychać dobrze najniższych częstotliwości. EQUALIZER nie pomaga. Mam MUVO TX FM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Plugi kupił czy inne? Włąsnie takie i jest zadowolony, ja takze jak je miałem na uszach. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Aha to dziwne trochę :P Bo fakt faktem nieźle grają, ale jak dla mnie - a słucham na Sennheiserach MX najczęściej - to Plugom brakuje czystości i jakbym miał kupować drugi raz to bym kupił inne słuchawki. Pewnie Creative'y. Jacek_:D @ Też mam taki problem, ledwo mi w uszach te Sennheisery siedzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...