MarYo Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Chce zmienić sprzęt na AMD XP i zastanwiałem sie nad kupnem właśnie tej płyty.Do tej pory słyszamłem pozytywy na jej temat, lecz gdy wczoraj przestudiowałem grupy dyskusyjne troche sie przestraszyłem. Chodzi mianowicie o problemy z kontrolerami dysków (nie da sie kopiować dużych pilków) jakieś zwisy niebieskie ekrany itd.Sprawa ta wydaje sie dziwna bo posty na grupach są dość świeże (z grudnia) a ta karta chyba już troche jest na rynku i nowe biosy powinny te błędy poprawić a tak nie jest, podobno nić nie pomagają. Może ktoś dokładnie wie co to za problem i jak go rozwiązać. Może są już w sprzedaźy poprawione wersje jak tak to z jakim numerem?. A jak nie to qpie w tej cenie gigabaja albo solteka.aaa i jeszcze jedno czy chipset KT400 to najlpszy wybór? Pytałem o to już na innym forum ale im więcej pomocnych odpowiedzi tym lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 z tego co wiem to msiv jest od niedawna nauczony doswiadczeniem mojego kumpla który sprzedaje msi tony - i mówi wszystkiego z dodatkiem v od msi unikaj-wiec Ci przekazuje ja wolałbym gigabyte albo epoxa (solteka odłóz na bok-to nie konkurencja dla w/w) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Chce zmienić sprzęt na AMD XP i zastanwiałem sie nad kupnem właśnie tej płyty.Do tej pory słyszamłem pozytywy na jej temat, lecz gdy wczoraj przestudiowałem grupy dyskusyjne troche sie przestraszyłem. Chodzi mianowicie o problemy z kontrolerami dysków (nie da sie kopiować dużych pilków) jakieś zwisy niebieskie ekrany itd.Sprawa ta wydaje sie dziwna bo posty na grupach są dość świeże (z grudnia) a ta karta chyba już troche jest na rynku i nowe biosy powinny te błędy poprawić a tak nie jest, podobno nić nie pomagają. Może ktoś dokładnie wie co to za problem i jak go rozwiązać. Może są już w sprzedaźy poprawione wersje jak tak to z jakim numerem?. A jak nie to qpie w tej cenie gigabaja albo solteka.aaa i jeszcze jedno czy chipset KT400 to najlpszy wybór? Pytałem o to już na innym forum ale im więcej pomocnych odpowiedzi tym lepiej. najlepszy wybor to nforce2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ja w ostatniej chwili zniej tez zrezygnowalem (szczerze przez te wlasnie zwisy o ktorych tak duzo ale sam niejestem pewien czy to prawda)i kupuje tez msi tyle ze ta ultra czyli KT4 Ultra ktora jest pozbawiona lanu i raida a cena jest o 20-40 zl drozsza od kt4v . i juz czeka bo ma domnie dotrzec jutro okolo 16 . duzo jest zwolennikow giga ale ja jakos niemoge sie do nich przekonac a umnie one odpadaly na wstepie gdyz mam isdn (a jak wiadomo w gigabayta se zabardzo portu niemozna podkrecic ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...