SyNu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Mam Nokie 3200 z Irlandii i mam problem: nie mam w niej Polskiego T9 a bez niego jak bez ręki :cry: Gdzie mogę znaleźć ten słownik i przez co go wgrać (IrDA, kabel...)??? :mur: pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 :idea: Idź do serwisu gsm, tam powinni Ci pomóc za niewielkie pieniądze. Zrobią to w dodatku "od ręki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyNu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 :idea: Idź do serwisu gsm, tam powinni Ci pomóc za niewielkie pieniądze. Zrobią to w dodatku "od ręki".Ale jednocześnie skasują mi wszystkie dzwonki,tapety itp. prawda??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Jeśli masz coś wgrane, to tak. Poproś, żeby Ci zrzucili przed zmianą softu wszystkie bzdety z telefonu i wgrali ponownie po jego zmianie. I chyba będzie po kłopocie ;) Edytowane 22 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...