Luk@s Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Od paru dni Simplus ma problemy i zaczyna być to coraz bardziej irytujące. Tutaj news na ten temat: http://www.telepolis.pl/news.php?id=4349 Jednak problemy trwają do dzisiaj. Zabierają pieniądze z konta nie wiadomo za co itp. Mojej dziewczynie wyzerowało konto i nie może nigdzie zadzwonić. Czy wy też macie problemy? Jak to u was wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Moj brat miał tak samo tylko że on ma MixPlusa. Poszedl do salonu Plusa cos tam porobili i kasa sie znalazla na koncie,powiedzieli ze maja awarie sieci.Ja mam simplusa i mi nic takiego sie nie działo,Idz z dziewczyna do salonu moze jakos zwróca kase :D Ale chyba trzeba miec zarejestrowany numer <_< czy jakos tak. Lepiej isc i sie upewnic. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dzwonie do BOKu wlasnie. A jak sprawdzasz stan konta? Na wyświetlaczu czy kodem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ja na wyswietraczu i brat tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 To chyba dlatego. Bo ja już muszę kodem i w tej sytuacji obecnie są problemy. A w BOKU powiedzieli mi (oby to była prawda), że cały czas pracują nad tym i jak tylko wszytsko będzie dobrze, to pozwracają każdemu tyle ile trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zeby byla to prawda.Mojemu bratu zwrócili nawet 50gr. wiecej :D powinni juz to naprawic bo ile moze sie taka awaria ciagnać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 I co, nie mozecie wykonywac polaczen ? Ja mam stan na wyswietlaczu i jak dotad wszystko smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) I co, nie mozecie wykonywac polaczen ? Ja mam stan na wyswietlaczu i jak dotad wszystko smiga. Ja moglem caly czas ale brat nie. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) znajomemu ktory ma fon w plusie MIX doladowalo konto nie za 30 ale za 60 pln jednak jestem sceptyczny co do nastepnego doladowania i mysle ze wtedy suma nie zwiekszy sie nawet o grosz Edytowane 22 Stycznia 2006 przez G.r.a.h.a.m.o.w.ski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Lol, mi powinni już 2 dni temu konto zablokować z powodu skończenia ważności karty, a jeszcze mogę dzwonić :lol: - proszę o więcej takich awarii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) z plusie to zawsze tak jest że jak korzystasz z promocji to niby wszystko jest za darmo a zawsze cie oskubią i ogołocą :) mi kiedys 2 razy doładowali konto z rzędu na wyswietlaczu miałem 100zł zamiast 50 a gdy doszedłem do 40zł to mogłem dalej dzwonić ale przychodziły mi alerty o uzupełnieniu konta a gdy zadzwoniłem do BOK-u to facet powiedział że mam -10zł! Zrezygnowąłem z Plusa bo ich polityka jest jasna i przejżysta na umowie ale w praktyce darmowe rozmowy sa jakos strasznie zawile ograniczane :) Szkoda, że nie ma jakiejś innej alternatywy i póki co obywam się bez komórki. Edytowane 23 Stycznia 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mam simplusa już prawie 9 lat i nigdy nie narzekałem ale to co się teraz dzieje to żenada ...Mam np. 20 zł na koncie mogę wysłać sms do mnie można zadzwonić a jak ja chcę zadzwonić to nie można :-( i tak np. przez 30 min potem już normalnie ....Coś z tą forsą to jest prawda ubywa nie wiadomo za co :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mnie czasem zabieralo kase za sms'y i nie wiem dlaczego. Wykupilem sobie np. pakiet easy-sms i wysylalem tylko eski do plusa, a tu mi za jakis czas przychodzi raport o zabraniu kasy za sms'y i konto sie uszczuplilo o pare polskich dukatow :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Podziwiam Waszą wytrwałość. Ja też miałem Simplusa kilka lat temu, ale wtedy sieć była mała (w sensie: mniejsza niż teraz) i nigdy żadnych takich problemów nie było. Jednak ciągłe zastanawianie się, ile mam na koncie, doładowania, zabawy z kodami zaczęły mnie męczyć. Wybrałem abonament. Obecnie mam 3 umowę i jestem zadowlony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) AAAA to stad te problemy. Kiedys przyszlo mi oplata za sms i mms wylacz i wlacz telefon co uczyniłem. Kiedy właczyłem telefon ponownie takich smsow dostałem chyba jecsze z 5 a nie nie wysyłalem 100 smsow zeby tyle razy kazali mi za to placic i w koncu konto wyzerowali Edytowane 24 Stycznia 2006 przez wilk100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Kumpel z pracy dziś się lekko stresował. O 14 doładował konto na 30 PLN i była już 20, a on nadal nie miał kasy na koncie. Mówił, że jak tam wpadnie, to ich pozabija. :D Na szczęście uspokoiłem go, że dużo osób tak ma i nawet 50 groszy mu oddzadzą, więc nie ma się co martwić. Inny kolega przy tej okazji opowiadał, jak mu nagle wyskoczyło 800 minut do wykorzystania. Oczywiście nie skorzystał, bo potem jakby doładowywał, to by mu "zjadało" kasę za te 800 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 No problemów trochę się narobiło, ale chyba już jest ok (przynajmniej u mnie). A piszę chyba, bo mi się nie chce dzwonić do BOKu Simplusa pytać o to (trzeba z 20-40minut czekać...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...