Czaju Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Będę wdzięczny za pomoc w znalezieniu płyty głównej jak w temacie. Przeglądanie ofert sklepów to udręka, zresztą przeważnie w opisach sprzętu brak informacji o czymś tak nieistotnym jak wyjście TV. :? Jeśli ktoś zna podobną płytę z Socket A czy 754, też proszę o podanie nazwy. Nie upieram się przy Intelu, chociaż do oglądania filmów chyba lepiej będzie się nadawał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) ciężko bedzie coś takiego znaleść. ale są alternatywne rozwiazania: 1. barebone taki jak asus pundit - jest mnustwo tego wersji, ciebie powinna najbardziej interesowac ta na i865G. z tego co wiem ma firmowo: dsub, dvi i svideo - czyli to o co chodziło. cena niestety może odstarszać, ale jest niska jak na barebone i jak na asusa. a do tego jest to prawie kompletny komputer. 2. przejsciowka/rozgaleziacz avermedia - przerabia syglał z dsub na telewizyjny ps. czyzbys szykował sobie htpc? - pundit powienin byc w sam raz. podozdzenia Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A nie prosciej w szukaniu czegos takiego kupic normalna plyte + np. RivaTNT/2 z wyjsciem TV lub starszego Ati. Karta nie powinna za duzo kosztowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (...) barebone taki jak asus pundit - jest mnustwo tego wersji, ciebie powinna najbardziej interesowac ta na i865G. z tego co wiem ma firmowo: dsub, dvi i svideo - czyli to o co chodziło. cena niestety może odstarszać, ale jest niska jak na barebone i jak na asusa. a do tego jest to prawie kompletny komputer. (...) Miałem Pundita (wersję na płycie Asus P4R8L - grafa to zintegrowany Radek9200 2-potokowy). Wyjścia to DVI-I, D-Sub i TV-Out w 2 standardach: S-Video i RCA. Płaciłem za niego ~620zł, a to jak za obudowę z zasilaczem, płytę gł., niezły cooler, czytnik kart i PCMCIA nie jest moim zdaniem dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...