Skocz do zawartości
Czaju

Płyta S478 + Zintegrowana Grafika Z Wyjściem Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Będę wdzięczny za pomoc w znalezieniu płyty głównej jak w temacie. Przeglądanie ofert sklepów to udręka, zresztą przeważnie w opisach sprzętu brak informacji o czymś tak nieistotnym jak wyjście TV. :?

Jeśli ktoś zna podobną płytę z Socket A czy 754, też proszę o podanie nazwy. Nie upieram się przy Intelu, chociaż do oglądania filmów chyba lepiej będzie się nadawał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciężko bedzie coś takiego znaleść. ale są alternatywne rozwiazania:

1. barebone taki jak asus pundit - jest mnustwo tego wersji, ciebie powinna najbardziej interesowac ta na i865G. z tego co wiem ma firmowo: dsub, dvi i svideo - czyli to o co chodziło. cena niestety może odstarszać, ale jest niska jak na barebone i jak na asusa. a do tego jest to prawie kompletny komputer.

2. przejsciowka/rozgaleziacz avermedia - przerabia syglał z dsub na telewizyjny

ps. czyzbys szykował sobie htpc? - pundit powienin byc w sam raz.

podozdzenia

Edytowane przez Ganeon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) barebone taki jak asus pundit - jest mnustwo tego wersji, ciebie powinna najbardziej interesowac ta na i865G. z tego co wiem ma firmowo: dsub, dvi i svideo - czyli to o co chodziło. cena niestety może odstarszać, ale jest niska jak na barebone i jak na asusa. a do tego jest to prawie kompletny komputer.

(...)

Miałem Pundita (wersję na płycie Asus P4R8L - grafa to zintegrowany Radek9200 2-potokowy). Wyjścia to DVI-I, D-Sub i TV-Out w 2 standardach: S-Video i RCA. Płaciłem za niego ~620zł, a to jak za obudowę z zasilaczem, płytę gł., niezły cooler, czytnik kart i PCMCIA nie jest moim zdaniem dużo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi