karolkomp Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Mam pendrive 1GB RunDisk i płytę EPOX8RDA3+PRO. Bios wykrywa przy starcie pendrive jako dysk twardy ale nie chce się z niego bootować. System na pendrive utworzyłem za pomocą PeBuildera (na cdromie działa) i wysłałem do pendrive za pomocą flashboota. <edit> Już się bootuje. Zrobiłem bootsector instalatorem Windows. Teraz pozostaje kwestia wpakowania tam Windowsa z PeBuildera tak żeby się uruchamiał tak jak z płyty bootowalnej. Proszę o jakieś wskazówki. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez karolkomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkomp Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Już działa. Dzięki za tak wiele wskazówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzec Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 do usług Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...