Vojti Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ktora plyta glowna jest Waszym zdaniem lepsza? MSI K7N2 Delta2 FSR nForce2 Ultra czy Asus A7N8X-Deluxe?Pozdrowionka :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ktora plyta glowna jest Waszym zdaniem lepsza? MSI K7N2 Delta2 FSR nForce2 Ultra czy Asus A7N8X-Deluxe?Pozdrowionka :-P Osobiście polecam Asus-a. Ale jeżeli chcesz looknij na to: test płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Mojim zdaniem tez asus ale dlaczego msi albo asus lepiej wziosc ABITA nf7 rev 2.0 :D ;) :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madster Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ja jakoś niemam przekonania do MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ABIT NF7 v2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 MSI k8N neo 3 platiniu fajna plyta ale na s.754 jedno fajne MSI :P tak to asus chyba ze mozesz kupic cos innego to tylko abit n7f rev 2.0 wops przepraszam za blad abit nf7 :);) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ktora plyta glowna jest Waszym zdaniem lepsza? MSI K7N2 Delta2 FSR nForce2 Ultra czy Asus A7N8X-Deluxe?Pozdrowionka :-PZ tych dwóch brałbym Asusa, ale i tak najlepszy jest Abit NF7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Nie jestem przekonany czy Asus.Mam teraz wlozonego Asusa,juz drugiego bo w pierwszym padlo AGP.Ten taz jakos nie chodzi za rewelacyjnie,nie wiem moze pamiatki mu nie leza.Pozatym mialem problemy z SATA.Testowalem dla kumpla MSI i bardzo ladnie ta plytka wspolpracowala z SATA.Abita jeszcze nie mialem wiec nie wiem jak tam sie ma SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Nie jestem przekonany czy Asus.Mam teraz wlozonego Asusa,juz drugiego bo w pierwszym padlo AGP.Ten taz jakos nie chodzi za rewelacyjnie,nie wiem moze pamiatki mu nie leza.Pozatym mialem problemy z SATA.Testowalem dla kumpla MSI i bardzo ladnie ta plytka wspolpracowala z SATA.Abita jeszcze nie mialem wiec nie wiem jak tam sie ma SATA.SATA ma się bardzo dobrze, do tego masz przejściówkę seriell, ale to już model NF7-S i taki Ci polecam. Jest lepsza od tych dwóch (w OC na pewno)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ! Asus ! Sam swojego czasu mialem A7N8X-E Deluxe i sie sprawowala bardzo dobrze :D Super stabilnosc... Ja bym bral ASUS-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...