skierman Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam! Interesuje mnie formatowanie dysku, z zachowaniem wszystkich danych i skonfigurwaniem sprzętu. Na jaką gdzieś kwote skasuje mnie fachowiec ??? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) 30-60zł w tej cenie masz farmat, wgranie wina + dane które chcesz aby zostały po formacie Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 prwde mowiac, to fachowca tutaj nie potrzeba u mnie teraz jest promocja - formatowanie gratis ;) a instalacja systemu, to juz w zaleznosci od wybranych opcji - 50 do 75 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...